- 17 Aralık 2018
- 31
- -1
- 38
-
- Konu Sahibi muptelahanim
Eşimin arkadaşının da bebeği olmuş aynısından. Zaten her tarafa sürmedim az bir yerinde denedim baktım iyileşiyor ondan sonra kullandım.Doktorlarin verdiklerinde kullandım.Bir sonuç alamadım Çaresizlik böyle bir şey.Yine de surmeden once bi doktora danissaydiniz daha iyi olmaz miydi. Gecmis olsun yavrunuza.
cok üzgünüm geçti dedim ama geçmedi uzun sure sonra tekrarladı .ne yapacagimi bilmiyorum alerji bu ve neden olduğunu bilmiyorum. Kakada kan yok hic olmadi.tek tesellim her yerinde olmamasi .1 yaşından sonra gecer insallah. Beklemedeyiz.birde sunu soylemek istiyorum nemlendiriciler daha da kotu yapti bebeğimi anlamadim.ondanmı sundanmı düşüne düşüne cok yoruldum.Merhaba benim bebeğimde de var o durum sizde kaka da kan falan var mıydı acaba bi de o ilacı reçeteli mi aldınız inek sütü alerjisi veya başka.bi durum var mıydı sizde
İnşallah geçer tez zamanda siz hangi nemlendiricileri kullandınız acaba aynı şeyler bende de var nette okuyorum şu alerjikmiş onu kesim diyorum sonra başka bişey okuyorum onu kesim diyorum en son bi baktım sadece su işe beslensem sorun çözülcek bide çocuğu kavonoza kapatırsak tamamcok üzgünüm geçti dedim ama geçmedi uzun sure sonra tekrarladı .ne yapacagimi bilmiyorum alerji bu ve neden olduğunu bilmiyorum. Kakada kan yok hic olmadi.tek tesellim her yerinde olmamasi .1 yaşından sonra gecer insallah. Beklemedeyiz.birde sunu soylemek istiyorum nemlendiriciler daha da kotu yapti bebeğimi anlamadim.ondanmı sundanmı düşüne düşüne cok yoruldum.
bioderma ,mustela,zeytin yağ ,nivea yın bisik kremi,hipokort ,dermotop,son olarakra impetex. en cok ise yarayan impeteks oldu durdurdu cogaltmadi en azindan arkadaşımızında gecirmis hic kalmamış bir deneyin isterseniz sizdede işe yarar belki.denemekten korkmayin bebeklerede kullanılır yaziyor. Beslenmeye gelince aci baharatli asitli seyler tuketmeyin.alerji testi yaptirin korkmayin bebekler bizden daha güçlü.İnşallah geçer tez zamanda siz hangi nemlendiricileri kullandınız acaba aynı şeyler bende de var nette okuyorum şu alerjikmiş onu kesim diyorum sonra başka bişey okuyorum onu kesim diyorum en son bi baktım sadece su işe beslensem sorun çözülcek bide çocuğu kavonoza kapatırsak tamam
Geçti mi peki bebeğim aynı durumdabioderma ,mustela,zeytin yağ ,nivea yın bisik kremi,hipokort ,dermotop,son olarakra impetex. en cok ise yarayan impeteks oldu durdurdu cogaltmadi en azindan arkadaşımızında gecirmis hic kalmamış bir deneyin isterseniz sizdede işe yarar belki.denemekten korkmayin bebeklerede kullanılır yaziyor. Beslenmeye gelince aci baharatli asitli seyler tuketmeyin.alerji testi yaptirin korkmayin bebekler bizden daha güçlü.