- 1 Kasım 2020
- 402
- 185
- 53
- Konu Sahibi Mavimuhabbetkusu
-
Hayır dökülme görmedim .kaşıntı ağrı da hiç yok sadece lekeDökülüyor mu pul pul
Mantırdır o zaman benim de göğüs altımda çıkmıstı dustan cıkınca iyice kurulan nemli bırakma genelde sıcaktan oluyor… ketoral şampuan kullanıyorum ben cıkınca sürüyorum vucudumda neredeyse bi kaç dk bekletiyorum durulanıyorum bi kaç güne hic bilemedin 1 haftaya geciyor zatenHayır dökülme görmedim .kaşıntı ağrı da hiç yok sadece leke
Evde ketoral şampuan var ,liflenirken ondan mı kullanayim doğru mu anladım :)Mantırdır o zaman benim de göğüs altımda çıkmıstı dustan cıkınca iyice kurulan nemli bırakma genelde sıcaktan oluyor… ketoral şampuan kullanıyorum ben cıkınca sürüyorum vucudumda neredeyse bi kaç dk bekletiyorum durulanıyorum bi kaç güne hic bilemedin 1 haftaya geciyor zatenEki Görüntüle 3291824
Hayır liflendikten sonra olan bölgeye nohut tanesi kadar sürseniz bile yeterEvde ketoral şampuan var ,liflenirken ondan mı kullanayim doğru mu anladım :)
Aa teşekkür ederim deneyecegimHayır liflendikten sonra olan bölgeye nohut tanesi kadar sürseniz bile yeter
Hayır bende hiç kaşıntı yok kuru ve ağrisizKuru ve sulu egzama olarak iki çeşit var diye biliyorum. Benimde önce sağ elimin baş parmağında çıkmıştı kaşıntı öyle çok o kadar derinlerdeydi ki kalın tabaka halinde yara oluştu ve o yara bile kaşınıyordu. Normalde sinek ısırığı, alerji vs. kolonya sürersin yakınca geçer. Ancak egzama ne yazık ki tamamen geçebilen bir cilt hastalığı değil. Çok dikkatli olmak, güneşten, deterjanlardan, kuruluktan uzak durmak gerekiyor. Benim ki sulu egzama parmaklarımda minik minik su kabarcıkları oluşur oda tatlı tatlı kaşınır işte. Kaşınması görüntü umurumda değil. Parmağımla başladı tüm elime yayıldı. Bir başkasına bulaşmaz ancak kendi vücudunda maalesef yayılma durumu oluyor. Doktorun verdiği sabun, krem vs. düzenli kullanın ve uyarılarını dikkate alın bence ileride daha rahatsız edici hal alabiliyor. Mantar olsaydı özellikle travazol en etkili kremidir kısa sürede geçirirdi. Bana kedimden mantar bulaşmıştı onun şekli zaten aynıdır google ya yazın kediden bulaşan mantar diye çıkar aynısının tıpkısı çıktı bende :) travazol kullandım geçti ama 1 yıldır izi duruyor. Sizin egzama da kaşıntı oluyor mu bu arada?
Hayır dökülme görmedim .kaşıntı ağrı da hiç yok sadece leke
Eki Görüntüle 3291825
bahsettiğiniz buna mı benziyor?
Mantar buBu şekilde daha az kırmızı
Bende öyle düşünüyorum farklı bir doktora daha gideceğim ,offMantar bu
Benim de yengem eczacı o önermişti bi deneyin umarım faydasını görürsünüzBende öyle düşünüyorum farklı bir doktora daha gideceğim ,offmantar kremi hiç işe yaramadı 1 aydır kullanıyorum hap yazsın en iyisi
Hemen yarın deneyecegimBenim de yengem eczacı o önermişti bi deneyin umarım faydasını görürsünüz
mantarla egzama karışımı gibi :) ama kaşıntı olmamasına şaşırdım çünkü ikisinde de çok olur. Olmaması daha iyi tabi bence siz başka doktora ne olur ne olmaz bir daha görünün. Teşhisi net koysunlar o yüzden kremler işe yaramıyor olabilir.Bu şekilde daha az kırmızı
Dediğim gibi en etkili mantar kremi travazoldur özellikle kadınlarda özel bölgede çıktığında doktorlar hemen bunu yazıyor tabi leke hemen geçmiyor kaşıntı ve su kabarcıklarını söndürüyor kısa sürede. Siz sadece leke var dediğiniz için ben de emin olamadım.Bende öyle düşünüyorum farklı bir doktora daha gideceğim ,offmantar kremi hiç işe yaramadı 1 aydır kullanıyorum hap yazsın en iyisi
Hiç kaşıntı yok gerçekten bende anlamadım ne bumantarla egzama karışımı gibi :) ama kaşıntı olmamasına şaşırdım çünkü ikisinde de çok olur. Olmaması daha iyi tabi bence siz başka doktora ne olur ne olmaz bir daha görünün. Teşhisi net koysunlar o yüzden kremler işe yaramıyor olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?