Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Senelerdir sacimda kaşıntı ve kabuklanma var. doktorlarin çoğu egzama dedi sedef diyen de oldu. dayadilar kortizonlu ilaclari... aylarca kullandim gecti birakinca tekrarladi. artik bebek istedigim bi süreçte oldugum icin kortizonlu ilaclar kullanmaz oldum sacimdaki egzama aldi başını gidiyor. beni de delirtiyor. yetmezmis gibi kulagimada sıçradı. çok tavsiye edilen coresatin diye kortizonsuz bi krem buldum internetten aldim sürünce biraz rahatlatiyor, sürmezsem ertesi gün ayni... bu kremde çare olmadi.
Bitli gibi kasinmaktan bıktım, canim yaniyor kasirken. Kasimaktan yara oldu sac diplerim
Nolur bisi bilen varsa yardimci olsun. Bana artik iyi bi doktor lazim sanirim. Izmirde iyi bi doktor bilen varsa yazsin ya da alternatif tiptan yöntemler vs.
Aynı dertten yıllardır muzdarip olduğum içün çare yok diyebilirim
Yalnız son zamanlarda karaciğer detosku uygulamam konusunda baya bilgili bir kişiden öneri aldım
Ciltte döküntü vs durumlari bilirsiniz karaciğere bağlanir .egzamaya da bu neden oluyor muş Yagli acılı ekşili tuzlu seyler hatta mayalı seyler yediğim zaman fenaaa E onu yeme bunu yeme olmuyor tabi baharatsız yemek mi olur muş
Karaciger detoksu'nu araştırın. Bende bakayım tecrübeleri yazmakta fayda var
Aynı dertten yıllardır muzdarip olduğum içün çare yok diyebilirim
Yalnız son zamanlarda karaciğer detosku uygulamam konusunda baya bilgili bir kişiden öneri aldım
Ciltte döküntü vs durumlari bilirsiniz karaciğere bağlanir .egzamaya da bu neden oluyor muş Yagli acılı ekşili tuzlu seyler hatta mayalı seyler yediğim zaman fenaaa E onu yeme bunu yeme olmuyor tabi baharatsız yemek mi olur muş
Karaciger detoksu'nu araştırın. Bende bakayım tecrübeleri yazmakta fayda var
aynen yaaa bende baharatlarla vedalasamiyorum. profa gittim o bile umutsuz konuştu. kortizonlu ilaclarla gecici olarak tedavi edebilirz ancak dedi ben bi arastirayim bunu