- 6 Eylül 2017
- 4
- 1
- 27
Merhabalar hiç uzatmadan direkt konuya gidiyorum egzama gerçekten çok zor bir durum ve neredeyse çözümü imkansıza yakın En azından Öyle düşünüyoruz Fakat ben 6 aydır ayak tabanında açık yaralarla yaşamak durumundayım birkaç kişinin desteği ile yürüyorum akla gelebilecek her şeyi denedim Daha fazla ulaştı Fakat azalmadı birçok doktora gittim olmadı en son bir aktara gittim ve önce içten tedaviye başladım kanımın ve karaciğerin temizlenmesi için uzun bir süreç sabır gerekli daha sonra iki gün önce berbat hatta bakılmayacak durumda olan ayaklarım için annem doktor balıkların iyi geleceğini duymuş arastirmis ve beni izmite bir termale götürdü inanmayacaksınız belki ama adım atamayan acıdan ağlayan ben o kadar rahat ve mutlu uyandım ki iki gündür çok iyiyim tekrar gidicem yanında terramycın krem de kullanıyorum antibiyotik dahil herseyi çok düzenli ve sabırla yapıyorum lütfen ilk fırsatta gidin butun vücut girin bu kadar detaylı yazdım çünkü nasıl bir acı olduğunu biliyorum ve egzamanin en ileri düzeyini yaşıyorum umarım herkese şifa olur