- Konu Sahibi mavkelebek
-
Geçmiyor ilaç kullanıyor musun lordes bana çok iyi geliyor, bir de nemli krem kullanArkadaşlar merhaba,
Kulaklarımın içinde bulunan egzama illetiyle yıllardır mücadele ediyorum. Doktorlara gidip çare arıyorum ama nafile.. Yıllardır ne uyuyabiliyorum ne çalışabiliyorum sosyal hayatımı ruh sağlığımı herşeyimi etkiliyor ne çektiğimi bir Allah bir ben biliyorum canımdan bezdim. Ümidim de yok
Benimle aynı sorunu yaşayan birileri veya bilgisi olan var mı kurtulan veya en azından tedavi veya tavsiye önerebilecek olanlardan yardım istiyorum. Geçmesinden ümidim yok ta en azından ben şunu kullandım veya şu doktora gittim rahatım şikayetim azaldı diyebilecek birileri var mı
Geçmiyor ilaç kullanıyor musun lordes bana çok iyi geliyor, bir de nemli krem kullan
Hayır ağızdan alınan hap kaşıntıyı ve yanmayı kesiyor ama doktora danışmadan alma benim kulak değil tüm vücudum özellikle saç ve kaşlarım yüzüm kollarım azıyor..Tatlım kulak içine uygulanacak türden birşey mi bu lordes?
Merhabalar geçmiş olsunArkadaşlar merhaba,
Kulaklarımın içinde bulunan egzama illetiyle yıllardır mücadele ediyorum. Doktorlara gidip çare arıyorum ama nafile.. Yıllardır ne uyuyabiliyorum ne çalışabiliyorum sosyal hayatımı ruh sağlığımı herşeyimi etkiliyor ne çektiğimi bir Allah bir ben biliyorum canımdan bezdim. Ümidim de yok
Benimle aynı sorunu yaşayan birileri veya bilgisi olan var mı kurtulan veya en azından tedavi veya tavsiye önerebilecek olanlardan yardım istiyorum. Geçmesinden ümidim yok ta en azından ben şunu kullandım veya şu doktora gittim rahatım şikayetim azaldı diyebilecek birileri var mı
Çözümü var arkadaşlarÖncelikle önerileriniz için teşekkür ederim.
Doktorlara gitme sayımı hatırlamıyorum bile ama faydasız.. Kulak içi hatta kulak zarıma kadar olan tüm bölge ezgama. Korkunç kaşınıyor, akıyor ve yara olup kabuklanıyor. Hele de yarayken nasıl korkunç kaşındığını sanırım tarif etmem mümkün bile değilben zaten asla ve asla kulak içlerime sabun, şampuan vs temas ettirmiyorum. Zeytinyağı önerinizi deneyeceğim dut kurusunu kulak içine nasıl uygulayabilirim süzülen suyu damlatarak uygulanır sanırım. Bunu da deneyeceğim
Geçmiş olsun üzüldüm oğlunuz içinBenim de oğlum da alerjik egzama var. Her yerine de yayılıyo bu hastalık. Doktorumuz bize dove sabunla yıkasın ellerini kıyafetlerini de sabun tozuyla yıkayın ve ek durulama yapın demişti. Alerjisi olan şeylerden korumaya çalışıyorum tabi biyere kadar.. çünkü okula gidiyo. Aynı sefa kremi sürüyodum yatarken epey iyi geldi çok şükür. Kuzenime de almıştım bu kremden onun geçti egzaması.. sedefi bile yatıştırıyo bu krem.
Bir de şubat mart gibi aşısını yapalım 1 yıl rahat eder demişti doktoru. Düzenli olarak yaptırmayı düşünüyoruz.. özellikle elleri ayakları göz altları ve yanakları çok kötü oluyo yavrumun..
Size de şifalar diliyorum. Bu aşı işini siz de bi araştırın..
Çözümü var arkadaşlar
Isterseniz bilgi verebilirim
İstemem mi hiç. Şifa nerden gelicek hiç belli olmaz. Sevinirim gerçekten..Geçmiş olsun üzüldüm oğlunuz için
Ama inanın çok basit çözümü var
Isterseniz bilgi verebilirim
GünaydınYa bızde ınternetyen engınar suyunu duyduk karacıgerı temızlıyormus egzemaa karacıgerden gelıyormus esımde var gozlerı cok kozarıyor pul pul oluyor kasınıyor bıe ara engınar suyunun faydasını grdu su an hala ıcıyor artık o fayda etmıyor sıreklı damla krem kullanıyor
Geçmiş olsun sedef kalıtsal ise hafifler yok gibi olur15 yıldır var bende. Geçmedi
Geçmiş olsun ısterseniz seve seve yardım edeyimMaalesef bende var saçlarımda vücudum da yüzümde Of of
Evinizdeki bazı alışkanlıkları değiştirmek gerekiyor
Kimyasallardan uzak durmak lazım
Hayır reklam yapmaya gelmedim
Yardımcı olabilirsem sevinirim
Şikayetlerinizi okuyunca kayıtsız kalamadım sadece
Kimseyi zorlamak yada kandırmak düşüncesinde değilim
Işte buraya kullandiklarimizi yazarsam reklam olur diye düşünüyorum
Ilaç tavsiye edilen bazı mesajların reklam içerikli mesaj diye kaldırıldığını düşünüyorum
Yanlışım varsa düzeltin lütfen
Özel yarışabiliriz sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?