Egzama için çözümler

ozuu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2010
45
0
Kızlar merhaba..uzun süredir egzama problemim var. önce saçta pullanma kaşınmayla başladı.bissürü şampuanlar denedim sonunda prozinc diye bir şampuan kullanmaya başladım saçımdaki problem çözüldü. yani kullandığım zaman pek olmuyor ama şimdide alnımda ve sırtımda bu problemle karşılatım bi çözüm bulan varmı bu duruma.. ya da azaltmak için yeniden oluşmaması için yaptığınız şeyler varmı ??

mrb benmde sırtımda vardı egzama yağlı yiyecekler yediğimde kabuklanıyordu dönem deönm geçiodu ama bişeye sıkıldığımda falan tekrar oluşuodu neyse sonrasında egzama sabunu aldım aktardan bi ümit denedim banyoda sırtıma o sabundan baka bişey sürmedim ancak banyo yaptıktan sonra geçen pütürlükler diğer gün tekrar oluşuodu yani yatıştırıyrdu diyeyim sabun için asıl bulduğum çözüme gelince yine aktardan aldığım bi ürün. Bana daha önce hiç duymamıştım bi yağ önerdi tesbih ağacı yağı iki kez fln sürdüm tammen geçti tekrarlamadı sinir bozucu bi sorun egzama umarım sizdede işe yarar araştırın faydalarında görüceksiniz egzama için kullanıldığı yazıyr biraz kokusu ağır ama denemenizi tavsiye ederm

çok tşkler mutlaka denicem.. ne kadar süre kalması gerekio bu yağın vücutta.. günde 1 kez mi sürüdn

iki kez sürdüm sadece ilk sürdüğümde bütün gece beklettim sürüp yattım ancak kokusu fena biraz tekrar söylim :) uykudan uyandırmıştı o derece ama geçirsinde koksun öyle düşündüm bi kezde gündüz sürüp iki saat tutmuştum o kadar geçmiş olsun tekrar umarım sizde hemen sonuç alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…