Bebek Beslenmesi egzama belası

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

kelebekse38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2010
545
0
46
Ankara
arkadaşlar mrb,8.5 aylık kızım egzaması vardı 2 ay önce falan geçmişti sürekli sebamed losyon kullanıyoduk şimdi geçen sebamed bitmişti burda yoktu internet sipariş verdik o gelene kadar 2-3 kere banyodan sonra nivea bebek yağı kullandım bugün bi baktım her yere yayılmış vücudunun ya o kadar moralim bozuldu ki oturup ağladım kkda görmüştüm egzamanın çaresi diye bişeyler bulamadım şimdi bileniniz var mı bu illet nasıl gider kortisonsuz ya çok canım sıkıldı ya

Çok geçmiş olsun.Egzama bende var ve daha yeni doktora gittim.Maalesef kesin bi tedavisi yokmuş.Geçirecek kremler verdi çoğu da kortizonlu.Ama cilt yapısı ve bünyeyle alakalı dedi.Açıkçası beni çok rahatsız etmiyo arada kaşıntı yapıyo kızına da rahatsızlık vermiyodur umarım.Mustela da çok iyidir bilmiyorum egzama için işe yarayacak bişeyi var mı bi doktoruna danış istersen.İnşallah en kısa sürede geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…