Eğrilik var...

ISSIZZ

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2012
3.792
15.479
Merhaba arkadaşlar...
Ben 9 yıllık evliyim..
Bende vajinal eğrilik var bunu tüp bebek tedavisinde öğrendim.. transferde spekulum aletini sokarken çok sıkıntı çektim girmiyordu çünkü alet düz ve benim vajinanın içi eğri...
Daha önce hiç böyle bişey duymadım internette de araştırdım bu konuda hiç bir bilgi bulamadım.. siz duydunuz mu böyle bişey yada aynı problemi yaşayan var mı?
Doktor doğuştan olduğunu söyledi..
Ilişki de hazır olduğum zamanlarda ne bir ağrı ne bir sızı yaşamıyorum...
Ama yinede kafama takıldı çünkü internette öyle bişey bulamadım.. ???
Bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim...???

Bu arada sen MAHMUT ABISIN diyeni döverim🤭🤭😱👊👊👊 🤣🤣🤣🤣 yok fake misin öyle şey olurmu demeyin oluyor malesef yamuk bir ISSIZZ ım ben 🤭🤣🤣

Egik penis oluyorda egik vajina mi almayacak gecen nette gordum cinsel organiniza gore sex pozisyonlari diye 😂😂😂

Bir arkadaşım da aşılama yaptırırken öğrendi kendisinde eğrilik olduğunu, bebek tedavisinde zorlandılar ama bunum dışında bir sıkıntısı yok bildiğim kadarıyla

Egik penis duyduk ama egik vajina kivrilarak mi gidoyor nasil oluyor acaba
Yok canım sağa meyilli gibi düşün iceriyi..
Dümdüz değil zaten penis girince bi sıkıntı olmuyo sadece büyük spekulum gibi aparatlar da sıkıntı oluyor çünkü dümdüz o ve egrilmiyo sert spekulum..

Vajina değil de rahim eğriliği olmasın o ?? Benim bir çok tanıdıgımda bardı çocukları olmuyordu
Burada bir kadın var rahimlerini düzeltti ertesi ay hamile kaldılar.. Koca karı işi demeyin gerçekten böyle birsey var
Yok canım rahim değil vajina sağa meyilli..
Doktorlar da inceledi zaten..

Yok canım sağa meyilli gibi düşün iceriyi..
Dümdüz değil zaten penis girince bi sıkıntı olmuyo sadece büyük spekulum gibi aparatlar da sıkıntı oluyor çünkü dümdüz o ve egrilmiyo sert spekulum..
Canim vajina zaten popoya dogru meyyillidir

Bir arkadaşım da aşılama yaptırırken öğrendi kendisinde eğrilik olduğunu, bebek tedavisinde zorlandılar ama bunum dışında bir sıkıntısı yok bildiğim kadarıyla
Bende de tedavi dışında bi problem ağrı olmuyor ama benim gibi birileri varmı merak ettim demekki varmış.. oldumu çocuğu arkadaşınız ın?

Vajina değil de rahim eğriliği olmasın o ?? Benim bir çok tanıdıgımda bardı çocukları olmuyordu
Burada bir kadın var rahimlerini düzeltti ertesi ay hamile kaldılar.. Koca karı işi demeyin gerçekten böyle birsey var

Valla bunu ben de duydum.
Inanıyorum da..

Özellikle kârı koca sorun olmadığı halde gebelik oluşmuyorsa kesinlikle altından bu tarz bir şey çıkabilir.

Bende de tedavi dışında bi problem ağrı olmuyor ama benim gibi birileri varmı merak ettim demekki varmış.. oldumu çocuğu arkadaşınız ın?
Tüp bebek yaptılar, ikizleri var. İkizler yaşını yeni geçmişken tekrar hamile kaldı. Biz bebeğin ku kadar kolay yapıldığını bilmiyorduk demişti 😂 hepsi okula gidiyor şimdi.

Valla bunu ben de duydum.
Inanıyorum da..

Özellikle kârı koca sorun olmadığı halde gebelik oluşmuyorsa kesinlikle altından bu tarz bir şey çıkabilir.
Yani benim yengem 10 senelik evliydi doktor kesinlkle cocugun olmaz dedi bu kadına gittti 1 ay sonra hamile kaldı böyle tanıdıgım cok var

Arkadaşlar rahim eğriliği farklı bişey vajinal farklı bişey.. ikisi aynı şey değil..
Rahim filmi çekildi bende rahimde bi eğrilik terslik yok .. vajinal giriş de eğrilik var doğuştan olduğunu söyledi doktor..

Bende hsg sonrası vajinamın içe doğru olduğu söylenilmişti aceba öyle birşeymi mahmut abi 😬

Benimd öyle canım vajina içe dönük ama aorun olmaz adetlerin bel ağrılı geçiyormu dediler evet dedim bubyüzden dediler okadar ondan başka sorun olmazki

X