Eğri burun kemiği

ummmyyy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2024
1
0
1
18
Merhaba geçen gün doktora gittim sağ burun kemiğinde eğrilik var dedi istersen ameliyat olabilirsin dedi burnumun dışından bişey belli olmuyor ama nefes almam zor oluyor bide ameliyatın çok zor olduğunu söylüyorlar sizce ameliyat olmalı mıyım bu konuda bilgisi olanlar yardımcı ola bilir mi Bursa'da oturuyorum doktorda önerirseniz sevinirim (devlet Hastanesi'nde de olabilir)

Son düzenleme:
Bence olma aşırı zorlu bir süreç ve sonuç hiçbir zaman garanti değil. Büyük bir nefes alma sıkıntın yoksa olmamanı öneririm

Nefes alamiyorsan ol. Ben de yillarca bosverdim ama cok onemli bir sey. Distan mudahale olmayacagindan nispeten kolay gecer saniyorum. Surec garanti degil demis ustteki kullanici. Hakli evet ama seninki sadece nefes ya. Icten mudahale. Yani garanti nefes alirsin herhalde. Sekli tutturamiyorlar genelde. Veya nefesi sekille ugrasmaktan ayarlayamiyorlar. Ama icten egriligi duzeltemeyecek doktor da olmasin bir zahmet.

Benim de nefes sorunum var ve alerjim. Bugün Erdinç Ak ile görüşmeye çalışacağım. Sonradan nuks edecekse özelde Bi ton para da vermek istemiyorum çok kafam karisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…