Eglenmeyee morelim bozuk

35pisipisi

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2017
98
280
Kizlar morelim cok bozuk izmir alsancaktayim bana arkadaslik yapmak istermisiniz numarami verebilirim inanmazsaniz goruntulu ararsiniz :KK43:

böyle şeyler yasak değil mi?
ayrıca nasıl güvenip numara vereceksiniz?
görüntülü konuşmak ne mana?
görüntünüzden dolayı mi kaynaklı (moralinizin) bozukluğu?

Pardon sanane yasakmi bilgim yok ama biraz alkolluydum yazmis olabilirim yorum atma sen namus timsali olmanin anlami yok . Morelim bozuktu iyi degildim .

Terbiyeni takin . Senin goruntunden dolayi bozuk olabilir senin sorunun bu olabilir insanlarin hayatinda sorunlari var ve yargilamak sana dusmez

Pardon sanane yasakmi bilgim yok ama biraz alkolluydum yazmis olabilirim yorum atma sen namus timsali olmanin anlami yok . Morelim bozuktu iyi degildim .
yahu vallahi bir hossunuz.
numara vermek sizin için doğru biseyse buyrun verin.
alkollü olduğunuzu mesajinizdan anlayamadım kusura bakmayın.benim hatam olsa gerek.
alkollü iken numara verip eşinizle ilgili sorunları anltayip derken yeni yeni dertler edinmek istemisseniz banane haklısınız.
namus timsali lafiniza çok güldüm.
zira çok yanlış yerden anlamissiniz.
aceba burun estetiği konusu felanda goruntunuzu mu begenmiyorsunuz anlamında yazmıştım.
yani aslında yardımcı olmak istedim ama neyse.
hayırlı akşamlar dilerim.umarım eşinizle sorunlarınızı halledersiniz bir an önce.

İzmirde yaşıyorum alsancağa da yakınım ama canım sıkkın da olsa sizinle takılmam :)

yahu vallahi bir hossunuz.
numara vermek sizin için doğru biseyse buyrun verin.
alkollü olduğunuzu mesajinizdan anlayamadım kusura bakmayın.benim hatam olsa gerek.
alkollü iken numara verip eşinizle ilgili sorunları anltayip derken yeni yeni dertler edinmek istemisseniz banane haklısınız.
namus timsali lafiniza çok güldüm.
zira çok yanlış yerden anlamissiniz.
aceba burun estetiği konusu felanda goruntunuzu mu begenmiyorsunuz anlamında yazmıştım.
yani aslında yardımcı olmak istedim ama neyse.
hayırlı akşamlar dilerim.umarım eşinizle sorunlarınızı halledersiniz bir an önce.
anladigim ladariyla nelere girip ciktigim arastirilmis . Heryerimi begeniyorum allaha sukur . Kendimi burda ovecek halimde yok . Senin bilmende gerekmez benim tipimin seklini . Benimle duzgun konus laflari kivirma ceza almamak icin iki dkika kadin ol . Bu ne cirkeflik anlayamadim ceza meza umrumda degil senin yaptigin terbiyesizlik . Haddini bil . Birdahada hic birsey yazma . Saygisiz kadin

anladigim ladariyla nelere girip ciktigim arastirilmis . Heryerimi begeniyorum allaha sukur . Kendimi burda ovecek halimde yok . Senin bilmende gerekmez benim tipimin seklini . Benimle duzgun konus laflari kivirma ceza almamak icin iki dkika kadin ol . Bu ne cirkeflik anlayamadim ceza meza umrumda degil senin yaptigin terbiyesizlik . Haddini bil . Birdahada hic birsey yazma . Saygisiz kadin
girdiğiniz yerlere mi bakmisim:KK48:
bakmadım desem inanacakmisiniz?
kivirmak mi?
gayet size düzgün bir şekilde yazdım ne bu hiddet bu celal:KK51:
neyse haklısınız .
hayatımın hiç bir safhasında bu üslupta insanlarla muhatap olmadım burda da olmayacağım.
zira sizinle laf dalaşına girecek kadar kelime dagarcigim geniş değil çok şükür.
laflarinizi size iade etmekle yetiyorum.
ve günlük hayatınızda da biraz sakin ve ılımlı olmanızı tavsiye ediyorum.
tanımadığınız insanlara haraket etmek bu kadar kolay olmasın.
kimlerin niçin kalbini kirdiginizi dikkat edin.
insanlara olan yaklaşımını bir kez daha gözden gecirmeme sebep olduğunuz için tesekkuler.
huzurlu günler dilerim.
önce içinizde sonra hayatınızda.

girdiğiniz yerlere mi bakmisim:KK48:
bakmadım desem inanacakmisiniz?
kivirmak mi?
gayet size düzgün bir şekilde yazdım ne bu hiddet bu celal:KK51:
neyse haklısınız .
hayatımın hiç bir safhasında bu üslupta insanlarla muhatap olmadım burda da olmayacağım.
zira sizinle laf dalaşına girecek kadar kelime dagarcigim geniş değil çok şükür.
laflarinizi size iade etmekle yetiyorum.
ve günlük hayatınızda da biraz sakin ve ılımlı olmanızı tavsiye ediyorum.
tanımadığınız insanlara haraket etmek bu kadar kolay olmasın.
kimlerin niçin kalbini kirdiginizi dikkat edin.
insanlara olan yaklaşımını bir kez daha gözden gecirmeme sebep olduğunuz için tesekkuler.
huzurlu günler dilerim.
önce içinizde sonra hayatınızda.
Siz güzel bir üslup kullandıkça konu sahibi saldırıya geçiyor :işsiz:
Sanırım günün her saati düzenli olarak sıkılıyor kendisi :KK70:

X