- 27 Haziran 2024
- 122
- 79
- 13
- 29
- Konu Sahibi obendegilimki
-
Teşekkür ederim evet dün duydum, sizin randevunuz ne zaman, inşallah siz de duyarsınız bebişiCanım hayırlı olsun kalp atışınıdı duydun mu bende seninle aynı haftadayım
Üstte kalsin diye yaziyorum hic bi fikrim yok :)) ama erkek diyelimKızlar selam,
Daha çok erken olduğunu biliyorum. Sadece çevremdekiler keseye bakıp tahminde bulunduğu için size de sormak istedim, tahminler neler
Hahahah haydi bakalımÜstte kalsin diye yaziyorum hic bi fikrim yok :)) ama erkek diyelimbuarada bende 6+3teyim
Dur bakalm sana tahminler gelirse bende kendiminkini eklerimHahahah haydi bakalımsağlıkla gelsin bebişlerimiz
Bende aynı hafta dayım Dr 31 inde gideceğim korkuyorum heyecanlıyım kalp atışını duydun muKızlar selam,
Daha çok erken olduğunu biliyorum. Sadece çevremdekiler keseye bakıp tahminde bulunduğu için size de sormak istedim, tahminler neler
Evet dün duydum, inşallah siz de duyarsınızBende aynı hafta dayım Dr 31 inde gideceğim korkuyorum heyecanlıyım kalp atışını duydun mu
İnşallah sağlıkla gelsinler insallahEvet dün duydum, inşallah siz de duyarsınız
Cuma günü benimde randevumTeşekkür ederim evet dün duydum, sizin randevunuz ne zaman, inşallah siz de duyarsınız bebişi
Güzel haberlerle dönersiniz inşallahCuma günü benimde randevum
İnşallah canımGüzel haberlerle dönersiniz inşallah
Bekliyorum bakalım tahminleri ben de merakla :)Dur bakalm sana tahminler gelirse bende kendiminkini eklerimsaglkla gelsin bebisiniz
Benceeeee kızKızlar selam,
Hiiiiçç korkmayın. bana neler neler dediler. Kese var ama yolk sac yok, bebek oluşmayabilir dediler. ( aşılama bebeği) çok şükür 6+6 da vajinal ultrason ile kalp atışını duydum. Şuan 20+6Bende aynı hafta dayım Dr 31 inde gideceğim korkuyorum heyecanlıyım kalp atışını duydun mu
Saolasin valla öyle düşünüyorum kötü düşünüp kötüyü çağırmak istemem maşallah sağlıkla gelsin senin bebeiste inşallahHiiiiçç korkmayın. bana neler neler dediler. Kese var ama yolk sac yok, bebek oluşmayabilir dediler. ( aşılama bebeği) çok şükür 6+6 da vajinal ultrason ile kalp atışını duydum. Şuan 20+6içinizi heppp ferah turun. Pozitif düşünün pozitif olsun
İnşallaahh hepimizin bebişleri sağlıkla gelsinSaolasin valla öyle düşünüyorum kötü düşünüp kötüyü çağırmak istemem maşallah sağlıkla gelsin senin bebeiste inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?