eğlenceli para biriktirmek ve almak istediklerimiz

Rengeyigi

Nirvana
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2009
2.987
2.590
merhaba hanımlar:)
bu topicte bir iki haftadır fazlaca vakit geçiriyorum çünkü birkaç aydır aklımda birikim yapmak var..
ne yaparım nasıl yaparım çok araştırdım kendime göre bir yöntem seçtim..
vadeli hesap açtırıp her 100 lirada bankaya yatıracağım.. ama asıl konum bu değil:)

konuyu bunun dışında açmak istedim çünkü benim derdim başka..:) her kadın gibi alışverişi seven biriyim:)
malum hem alışverişi sevip hemde para biriktirmek zor iş..
hafta sonu bütün paramı alışverişte harcayıp dımdızlak kalınca bugün karar verdim ki alacaklarım için yeni bir yönteme bulmam gerekti..
bu sıra kış ayıyla birikte alacaklarımda çoğaldı..
onun için bugün bir kutunun kapağına almak istediğim şeyi ve fiyatını yazdım.. öncelikle nike marka bir mont beğendim inşAllah onu almayı düşünüyorum.. hedefim kasım sonuna kadar biriktirip kışı sıcacık geçirmek:) hem eğlenceli bir birikim yapıp hemde bütcemi bir anda sarsmadan istediklerime kavuşmak..
bunu alınca yeni bir hedef yeni birikimler yapacağım.. katılmak isteyen olursa zevkle topiğime bekelerim..

bu arada aldıktan sonra gerçekleşen hedefin resmini paylaşıp kendimizi gaza getirmekte topiğimizin kuralı olsun:) sevgiler:KK49::KK49::KK49:

eğer editörlerimiz ''kendi kendine ne yazıyor bu deli'' deyip konuma kilit vurmazlar ise günlüğüm yapmak istiyorum bu topiği yinede katılım olursa başımla beraber:) bi kaç yerde yazmıştım online satış yaparak para kazandığımı:) bu ay fena değildi kazancım ama elde var sıfır.. çok şükür rabbime şikayetim yok.. bugünkü hasılat 60 lira 10 lirası mont almak için kutuya 50 lirası sebze meyve alışverişine gidecek :) kasım ayı sonunda inşallah montun resmini koyarım :)

ben de kumbarama elime geçen paraları atıyorum :) amacım annecim ve babacıma güzel birer hediye almak. ne alacağıma henüz karar verdim ama birikimimi yüksek tutmalıyım. belki onların bana yaptıklarının yanında benim alacağım hediye hiçbir şey ama onları sevindirmek istiyorum :)

ben de kumbarama elime geçen paraları atıyorum :) amacım annecim ve babacıma güzel birer hediye almak. ne alacağıma henüz karar verdim ama birikimimi yüksek tutmalıyım. belki onların bana yaptıklarının yanında benim alacağım hediye hiçbir şey ama onları sevindirmek istiyorum :)

maşallah ne kadar düşüncelisiniz...bende kendim yerine anneme kaban almaya karar verdim.. yılbaşına kadar birikim yapıp almayı düşünüyorum

Alışverişi indirimli günlerde yaparsanız para biriktirmek daha kolay olur.
aslında doğru söylüyorsunuz ama kışın montlar malesef düşük olmuyor :KK43: yazdanda parama kıyıp kışlık alamıyorum.. hep mevsiminde yapıyorum alışverişimi baya para veriyorum kıyafet alışverişine...

bu ay biriktirdiğim parayla eşime dün bot aldım.. benim mont başka aya kaldı ama vazgeçmek yok..birikime devam
...bu hafta alışveriş kumbaramda 15 lira var henüz..bakalım aralık başına kadar ne kadar olacak..

maşallah ne kadar düşüncelisiniz...bende kendim yerine anneme kaban almaya karar verdim.. yılbaşına kadar birikim yapıp almayı düşünüyorum
ben de kıyafet almayı düşünüyorum. yıllarca benimki bu yıl da idare eder sana(hem bana hem kardeşlerime) alalım dediler :KK43:

X