• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eğlenceli,burunu rahatsız etmeyen kısaca beni yansıtan bir koku arıyorum..

Dcoskunirmak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2011
54
0
86
arkadaşlar eğlenceli ve burnu rahatsız etmiicek bir koku arıyorum.
davidoff cool water
chanel chance
irresistible
bunları kullandm. dün burberry the beat'le noa arasnda kaldm.noa aldım.yaza uysun rahatsız etmesin temiz koksun diye. ama kendmi bulamadım o kokuda daha hareketli mutlu olacağm koku istiorum. acaba the beat mi alsaydm üzgünüm ya :D kokunun beni bu kadar üzeceğini tahmn etmezdm. sporu doğayı eğlenceyi neşeyi çok seviorm ve kokumn da beni yanstmasını istiyorum. yardımcı olabilcek misiniz?:44:

En son aldığım Chanel Chance Eau fraiche çok güzel.Olumlu tepkiler aldım.O kokuyu hiç denedin mi sana da uygun olabilir.
Bir de ben bu dönemlerde Versace Bright Crystall'i beğeniyorum.Ona da bakabilirsin.

En son aldığım Chanel Chance Eau fraiche çok güzel.Olumlu tepkiler aldım.O kokuyu hiç denedin mi sana da uygun olabilir.
Bir de ben bu dönemlerde Versace Bright Crystall'i beğeniyorum.Ona da bakabilirsin.

bu söylediğin Chanel Chance Eau fraiche, dpdeki chanel chance değil mi. farklı bi parfümmü yksa

gittim dpye listemdeki kokuların bi çoğu yoktu ama hakkında yorum yapabileceğim kokular, ultraviole direk limon kokuyo başka türlü anlatılmaz bi koku, bi hoşluğu bi çekiciliği yok. ve şuan bi kolumda lady million diğer kolmda rush2 var :66: koklaya koklaya bi hal oldum ikisini de ayırt edemiorm hangsini alsam diye. mükemmeller. sanırım rush2 alıcam o bitmeden de lady million alırım. ya da belki tam tersi :9: çok kararsızım

gittim dpye listemdeki kokuların bi çoğu yoktu ama hakkında yorum yapabileceğim kokular, ultraviole direk limon kokuyo başka türlü anlatılmaz bi koku, bi hoşluğu bi çekiciliği yok. ve şuan bi kolumda lady million diğer kolmda rush2 var :66: koklaya koklaya bi hal oldum ikisini de ayırt edemiorm hangsini alsam diye. mükemmeller. sanırım rush2 alıcam o bitmeden de lady million alırım. ya da belki tam tersi :9: çok kararsızım

evet ladi millionu kessinlikle tavsiye ediyorum.
bende onu cok seviyorum ;-)
Eki Görüntüle 209394

Back
X