• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eğlenceli aşk yastık kılıfları

jade_2080

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
37
0
36
İzmir
arkadaşlar eğlenceli aşk yastık kılıfları diye çok hoş yastık yüzleri var resim eklemeyi bilmeödiğim için buraya ekleyemedim onları nasıl satın alabilirim nette o kadar araştırdım bir türlü bulamadım yardımcı olurmusunuz çeyiz hazırlığındayım bir tane böle bişi olsun istiyorum:):64::66::69::49::16:

Eklentiler

• $aşk yastıkları.jpg
    $aşk yastıkları.jpg
    10,8 KB · Görüntüleme: 398
T-shirt falan o tarz şeylere baskı yapan yerlerde yapabilirler bence.Bulamazsanız o tarz yerlere bir sorun derim ben.Ayrıca gerçekten çok şirinler. =)​

$melek-şeytan.jpg $bakmaya doyamıyorum.jpg $evlilik hayali.jpg $king-queen.jpg $rüya.jpg

birebir aynıları değil ama benzer bir tema sonuçta,bunların satışını yapan bir site var.link paylaşmak yasak olduğu için konu sahibine özel mesaj atıyorum,diğer öğrenmek isteyenler de mesaj yazarlarsa linki yollarım:34:

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 239141 Eki Görüntüle 239138 Eki Görüntüle 239139 Eki Görüntüle 239140 Eki Görüntüle 239137

birebir aynıları değil ama benzer bir tema sonuçta,bunların satışını yapan bir site var.link paylaşmak yasak olduğu için konu sahibine özel mesaj atıyorum,diğer öğrenmek isteyenler de mesaj yazarlarsa linki yollarım:34:

Arkadaşım bende almak istiyorum satışın olduğu sitenin linkini benimlede paylaşabilir misin?

ben de daha demin nette "gül yastık" isminde bir dekoratif yastık buldum, bayıldım hemen kaydetmiştim bilgisayara, bu başlığı görünce paylaşayım dedim :)

Eklentiler

• $gül yastık.jpg
    $gül yastık.jpg
    71,2 KB · Görüntüleme: 77
kızlar kusura bakmayın,konu sahibine mesaj atmayı unutup sayfayı kapatmışım,sonra da konuyu bulamadığım için mesaj atamamıştım.konu sahibi arkadaşımız cevabımı beğenince konuyu bulabildim.şimdi 10ar dakika bekleyerek hepinize yolluyorum linki.yalnız biraz tuzlular benden söylemesi:61:

arkadaşım çok tşk ederim en azından nerden alabileceğimizi görmüş oldum ama tuzlu olması konusunda biraz değil baya tuzlu geldi bana keşke birazcık daha ucuz olsaydı yaa hayallerim yıkıldı resmen üzüldümmmmm:(

daha önce söyleyen oldu mu bilmiyorum ama tişört,kupa vs baskı yapan yerler var.bu beğendiklerinizin fotoğraflarını flash belleğe yükleyip görütürürseniz,gösterdiğinizde size yardımcı olurlar bence.sonuça tişörte yapılan baskıyı yastık kılıfına da yaparlar.en kötü ihtimal yastık kılıfı yoktur ellerinde,onu da 2 tane beyaz kılıf alıp kendiniz götürürsünüz bi dahaki gidişte.fotoğraflardan da desenleri kesebilirler herhalde,çünkü photoshop konusunu falan biliyorlardır

Back