• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eğitimcilerin gebelik dönemi

ben mayıs sonu haziran başının uygun olduğunu düşünüyorum. doğum şubat sonu mart başı gibi oluyor. doğumdan önce 3 hft izin, doğumdan sonrada sanırım15 hft vardı ozmnda yaz tatile gelio nrdeyse... ee durum böyle olunca ücretsiz izine gerek kalmadan çocuk 6 aylık olur die düşünüorum:)))
ama bu aylarda ii gibi... ocakta hamile kalınırsa dopum eylülde...2. dön kadar izinli olursun... 2. dönemde okula gelir veya 4 aylık ücretsiz izin alırsın bebeğin 1 yaşına gelince işe başlarsın:))))
benceeeee yani ben öyle planlıorum kısmet herşey..

ben de kararsız kaldım açıkçası ücretsiz izin almak kötü oluyo maaş olmayınca bebek masrafıyla geliyo haliyle tabi kısmet ama bencede mayıs sonu haziran başına denk gelirse dönem çok iyi oluyo bebek 6 aylık gibi olunca göreve başlanıyor.okul yakınsada süt izinleri var eşinizin durumunada bağlı birazcık eğitimciyse devreler ayarlanabilir.Kararsız kaldık eşimle de en güzeli bu galiba şubat başı gibide güzel olabilir var mı başka fikri olan arkadaşlar, bu tecrübeyi yaşayanlar,
BENİM YOL SORUNUM VAR BEBEĞİ ETKİLER Mİ 9 KM KADAR KÖY YOLU BEBEĞE BİŞİ OLMASINDAN KORKUYORUM.:emir_bebek:

öğretmenlikte süt izni yok cnm, yani biras müdürünün insiyatifine kalıyor ders programını oa göre ayarlıyorlar yardımcı olmak adına... ben okulöncesi öğretmeni olduğum için öyl bir durumda söz konusu değil bende... ztn tenefüssümüz yok süt iznimizde yok hiç ama hiç bişeyimiz yok:(((( köleyiz yaaa:)))
bende okuluma 1.5 saatte gidiorum bende baya bi tırsıorum açıkçası aklımı karıştırmıo diil bu durum:(((( eş durumundan anca bu kdr yakına verdiler:((((
bakalım hayırlısı olsun... benim gözlemlediğim bu şekilde genellikle mayıs sonu haziran başında çalışıolar:)))

Evet bilenlere danışıyorum hep soruyorum çevremde böle olanlara staj gördüğüm okulda 4-5 yıl önce vardı böle öğretmenler onlar süt iznine gidiyorlardı hatta staj hocamda ya öğretmenlik erkek işi işte kadınlar bu işi yapamıyo baksana izinleri var sürekli gibilerinden cahil cahil konuşmuştu biz olmasak halleri ne olurdu acaba? nese saptım konudan bizde Allah kısmet ederse haziran başı gibi çalışmalara başlarız inşallah:roflol: benim önceki okulumda çok kötüydü ben sınıfçıyım köy yolu idi oda 45 km hoplaya zıplaya gidiyodum maalesef bi kayıpta yaşadık ondan hani 8-9 km de etkilermi ödüm kopuyo Allah yardımcımız olsun .:teselli:Anasınıfının maalesef o durumu kötü hep aile birliği esasından bahsediyorlar böle aile kurulmaz görmüyolar,atamalr zamanında olmuyo sözleşmeliler rapor alamıyo vs..:CüvCüv:

Back