eğitim ve matematik ??

bilmem_ki

varlığımsın :)
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2008
133
0
mrb arkadaslar
bi kpss kursuna yazıldım sabh grubuna ve ilçede oturdugm için sabh 7 de evden cıkıyorum derse yetişmek için , öğleden snrada çalıştığım dershaneye dönuyorum( 2 de mesaim başlıyor ) dershanedekı mat hocasını pek begenmedım , henuz eğitime giremedim ama onu da pek begenılmedıgını öğrendım ve kendımce acaba mat.den özel ders alıp , eğitimi de kıtaptan çalışsam olur mu diye düşünüyorum , kursa verecegım parayı da vaktı de mat. e vermiş olurum lakin eğitim ve dgerlerı evden yapılabilir mi ?? daha önce çlşan deneyımli arkadaslar fıkırlerınıze ıhtıyacaım var ... bu koşullarda sz olsanız ne yaparsınız ?kaydirigubbakcemile5

mrb arkadaslar
bi kpss kursuna yazıldım sabh grubuna ve ilçede oturdugm için sabh 7 de evden cıkıyorum derse yetişmek için , öğleden snrada çalıştığım dershaneye dönuyorum( 2 de mesaim başlıyor ) dershanedekı mat hocasını pek begenmedım , henuz eğitime giremedim ama onu da pek begenılmedıgını öğrendım ve kendımce acaba mat.den özel ders alıp , eğitimi de kıtaptan çalışsam olur mu diye düşünüyorum , kursa verecegım parayı da vaktı de mat. e vermiş olurum lakin eğitim ve dgerlerı evden yapılabilir mi ?? daha önce çlşan deneyımli arkadaslar fıkırlerınıze ıhtıyacaım var ... bu koşullarda sz olsanız ne yaparsınız ?kaydirigubbakcemile5

bence önyargılı olmayın. başkalarına göre değerlendirme yapmayın. herkesin mat öğrenme becerisi aynı değildir.
bence kursa devam edin. öğretmene zamanla alışırsınız. önemli olan anlattıklarını öğrenebilmek.
öğretmenden anlamadığınız yerleri de dersanedeki matematikçi arkadaşlarınızdan öğrenebilirsiniz. yardımcı olurlar size.

Merhaba canım ben matematik öğretmeniyim. Ben aslında 6 yıldır farklı şekilde eğitimciliğimi sürdürüyordum, ama artık alımlar başlayınca vizim dalda ben de girmeye karar verdim ben de istanbul da sabah grubu olan bir dershaneye yazıldım bu hafta başlayacak
ben sözel çalışamayacağım yani sıkıldığım için yazldım düzene gire belki diye
eğer azimle kendini zorlayarak çalışırım diyorsan olur. ama gevşeyebilirim diyorsan ben ce dershanye git bu arada hangi şehirdesin. Ben İst.

ben de kpssye hazırlanmaya başlıyorum ama bir dershaneye gitmek şartmı hala karar verebilmiş değilim.geçen sene gitmiştim belli bir birikimim var zaten kpss matematik dersleri pek faydası olmuyor ama ben evde motivasyonum düşer çalışma hevesim olmaz diye gitmeyi düşündüm ne yapsam kararsız kaldım şuanda bazen de zaman kaybı olduğunu düşünüyorum bi yardım edin kızlar

X