Eğitim bilimleri sınavı iptal edildi

Canım merhaba..
Ben de sen gibiyim, ne kadar çalışsam da olmuyor gibi hissediyorum,
çalıştıkça bildiğimi daha da unutuyorum sanki...
Beyin o kadar kötü durumdaki, sınav iptalinin şokunu atlatamadı hala,
yazın yaptığım neti yapamazsam diye çok korku var üzerimde.

Ben ihtiyaçtan, data, yargı yayınlarından karışık çalışıyorum canım.
Yediiklimin 2011 Yeni yaklaşımlar kitabını aldım, ordan da hiç bilmediğim kavramları öğreniyorum.
Bir de memurlarla ilgili olan forum sitesinin birinde arkadaşlar hep bilgilerini paylaşıyorlar,
ordan bir arkadaşın verdiği linkteki 50 küsür sayfalık bilgileri indirdim, çok güzel ordan çalışıyorum. İstersen özelden göndereyim linki bi gözatıver.
İhtiyaç yayınlarının denemelerini indirdim canım, onları çözüyorum.

Benimki böyle...

Rabbim yardımcımız olsun inşallah, ne kafa kaldı, ne beyin...
İptal olayı olmasa istediğim yere, eşimin yanına atanabilecektim ben de :1no2:
ama o hak bizim hala yerinde duruyor, rabbim inşallah bu sefer nasip etsin canım.

ben karacan,yediiklim,yargı denelerini çözüyorum eksiklerimi bu şekilde görüyorum ...100 eğitim neti yapmazsam atanamam ...ama umudum var hala..

Haklısın canım ya beynimiz hala şokta bu yüzden çalıştıklarımızı oturtamıyoruzz inşş hepimiz hakkımızı alırız yüzlerimiz güler....
Eğer sorun olmazsa senin için özelden atarmısın canım yaa ne yapsam yetmioo gibi geliyor bana mafoldumben yediiklim ihtiyaç çalışmıştım bnde şimdide uzman aldım denemeler fln ama dili farklı geldi yada kafamı toplayamıyorum netlerim düşük eskisi gibi yapamıyorum :sinifsinif: :sinifsinif: bakalımmm artık elimden geleni yapıcam ama inş pişman olmayızz sanada başarılar diliyorum canım yaa inşş eşinin yanında daha iyi okullara atanırsın :Saruboceq:

ben karacan,yediiklim,yargı denelerini çözüyorum eksiklerimi bu şekilde görüyorum ...100 eğitim neti yapmazsam atanamam ...ama umudum var hala..

yediiklim, ihtiyaç ve yargı çözmüştüm ben herkes uzman önerio die onu deneyim dedim ama netlerim çokk düştü :sinifsinif: :sinifsinif: bu yüzden moralim çok bozuk bide tekrar yapıyorum kim görse yetmioooo hiçbişey kafamı toplayamıyorum :gitme:

uzman ben de çözmüştüm kızlar kps formatına hiç uygun değil soruları ve de netler düşük olduğu için moral bozuyor şu an bizim için moral çok önemli.

Canım moralini bozma, uzman kariyer gerçekten çok zorluyor.
Takip ettiğim forum sitesinde herkes şikayetçi o yayından,
insanlar çıldırmışlar o soruları çözememekten kötükedihüso
Kpss o kadar karmaşık olmuyor.

Konuları iyi öğrenelim, çok karmaşık olmayan denemelerle de soru çözelim
bize yeter diye umut ediyorum.
Yazınki sınavda 96D 23Y tı benimki. Yine benzer yaparım umarım.

Son düzenleme:
arkadaşlar bende bir siteden bütün eğitim bilimleri derslerinin özetini indirdim konu anlatımını çok beğendim özet ama dili akıcı ve rahatlıkla anlaşılır ölçme çalıştım
gelişim çalışıyorum şimdide ölçmeden kafamda kavram karışıklığı kalmadı evdede yargının çözümlü sorular ve test kitabım var onu çözüyorum
geçenki sınava çalışmamıştım dedimki ertelendi bi çalışayım bakalım kursa gitmeden ne yapabileceğim şimdi onlara çalışıyorum
eğer konu anlatımı arıyorsanız sitenin linkini verebilirim özelden bi nakarsınız

canım linki gönderebilir misin bana rica etsem?

Sağolun kızlar destekleriniz içinnnn... sayenizde daha iyiyimm denemeleri bıraktım şimdilik soru bankalarına ve konu özetlerine devamm :lepi: inşallah hepimiz için herşey güzel olacakk çalışmaya devam alkisalkisalkis

merhaba arkadaşlar. forumdaki kpss sayfalarını uzun süredir takip ediyorum ama hiç yorum yazmamıştım. uzman hakkındaki yorumları görünce yazmak istedim. 10 temmuzdaki sınavdan önce adam akıllı çözdüğüm tek kaynak uzmanın soru bankasıydı ve 91 net yapmıştım. ben kesinlikle öneririm. ama ölçme sorularına takılmayın derim çünkü çok saçmalamış. umarım herşey gönlünüze göre olur.

canım ya bana da yollar mısın özelden.bu arada şu ertelenen sınav bu ayın sonunda ama giriş kartı falan yok nasıl olacakmış biliyor musunuz?

giriş kartları adreslere yollanmış canım benimki bugün geldi saat 9.30da sınav

Bana geçen hafta çarşamba gelmişti.
aaysn, giriş belgen hala gelmediyse ösym bürosuna uğra canım.
Ordan veriliyor gelmeyenlere,
ama bugün-yarın gelir belki.

Kızlar artık son tekrarlar, denemeler...
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah,
çok emek verdik çokk, inşallah buluruz karşılığını.

Son düzenleme:
Kızlar hepinize şimdiden başarılar diliyorummmm, Allah yardımcımız olsun inşş emeklerimizin karşılığını alırızzz sorular bize çok kolay gelirr :lepi:

Heyecan yapmayım diyorum 2 gündür içim pırpırlanmaya başladı gene.
Hakkımızda hayırlısı olsun kızlar, rabbim gönlümüze göre versin inşallah
.

sevgili öğretmen arkadaşlarım başarılar şimdiden hepinize.milletin ağzına sakız olup aa atanamadın mı sorularından kurtulmamız dileğiyle...:)hihoyyyt

Başlığı görünce "Gene mi iptal edildi?" diye şok oldum :)))
Neyse bir kurban da benim.
Hakkımızda hayırlısı inşallah.
Herkese bol şans, zihin açıklığı, kolaylık ve hayırlı sonuçlar dilerim.

Bu arada sınava yanımızda eleman taşıma zorunluluğu olmuş.Anahtar, çanta, telefon, para vs için.Sıkı güvenlik sistemi adına.Gerçi bir laf var, koca karının başına bir şey gelmiş geldikten sonra çelikten iç çamaşırı giymiş hesabııı..
Neyse başarılar.

hepinize başarılar dılerım ..keske bızım de ıptal olsaydı ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…