Bebek İkinci El Eğitici oyuncaklar ve yürüteç arıyorum.

illederengarenk

Biraz vicdan,biraz bahar
Kayıtlı Üye
12 Mart 2011
2.837
1.182
373
ELİNDE OLANLARDAN MESAJ BEKLİYORUM.İlanları taradım ama bulamadım .bende ayrıca başlık açmaya karar verdim.

bende yürüteç var 30 tl olur. çok az kullanıldı tertemiz müzikli ışıklı katlanabilir kolaylıkla heryere taşınabiliyor.

Bende de chicco band yürüteç var resimleriyle açtıgım konularda bulabilirsiniz.. Fiyatta yardımcı olmaya çalıırm. Ya da guzel bir fisher price hediye y ollarım :))

Son düzenleme:
Bende de chicco band yürüteç var resimleriyle açtıgım konularda bulabilirsiniz.. Fiyatta yardımcı olmaya çalıırm. Ya da guzel bir fisher price hediye y ollarım :))

resmine baktım.çorbacıyla ilgili size mesaj atmıştım.ikisi için ne fiyat verirsiniz ve elden teslim edebilir misiniz?satmayı düşündüğünüz eğitici oyuncaklar varsa fotoğraflarını ekler misiniz?ne çok soru sordum ama değil mi?cevabınızı bekliyorum.masalcı tırtıl ya da otaz şeyler,halkalar,bul tak oyuncakları veya o tarz şeylerarıyorum.

Ben izmitteyim sık sık istanbul beşiktaş a geliyorum ailem orada.ptt kargo ne kadar tutar bilmiyorum aslında sanırım ebatına göre alıyorlar. Yürüteç katlandığında az yer kaplıyor. Canım sormam lazım valla eğer istiyorsan ebatlraını söyleyerek bir fiyat alayım.sen nerede oturuyorsun?

çilekli arkadaştan cevap bekliyorum.sonra size dönerim ondan cevap gelince

ilginize teşekkürler yürüteç için çilekli arkadaşla anlaştık.

bende mamalove yürütec emekleme arkadsım hoppala vs tum ozellıklerı olan yurutec var

Eklentiler

• $2013-03-25-1937.jpg
    36,6 KB · Görüntüleme: 132
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…