Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ฺ
Kargo Alici ödemeli.
Aktivite Masam 25TL bu sifir
Oyunların vazgeçilmez parçaları olan oyuncaklar, çocuğun zihinsel, bedensel ve psiko-sosyal gelişimlerini destekleyen ve geliştiren araçlardır. Oyuncağımız, el göz koordinasyonuna katkıda bulunmaktadır. Dayanıklı, kolay kolay kırılmayan, boyaları çıkmayan, bozulmayan sağlıklı ve kaliteli malzemeden üretilmiştir. Oyun problem çözme yeteneğinin gelişmesini desteklemektedir. Çocuğun düşünme, bilme, algılama, tanıma, soyutlama, gruplama, kavram geliştirme, akıl yürütme gibi faydaları bulunmaktadır.
Eki Görüntüle 1091279
Eki Görüntüle 1091276
Eki Görüntüle 1091277
Eki Görüntüle 1091278
Eki Görüntüle 1091275
Kalin kartonlu ya da bez(kumaş) kitap ariyorum.sesli ve dokunmali da olabilir.
Tatlim mail bekliyorum sizden
Kalin kartonlu ya da bez(kumaş) kitap ariyorum.sesli ve dokunmali da olabilir.
merhaba bende de var bir kac tane kitap, hala arıyor musunuz acaba. yeni aldık sıfır gibi. oglum keşfetti ve artık ilgisini cekmiyor
Eki Görüntüle 1103252 Eki Görüntüle 1103253
bunlar ve bi kac tane daha var. ama yarın için bir yogunlgum var o nedenle bizdekilerin resimlerini yarın aksam koyayım
Kitabın fiyatı nedir canm
bunlar iki kitap. tanesi 10 tl. sesli resimli kalın sayfalı
Yok mu elinde olan
canım bendede ilk arabam var ..
Ikisi 10 tl olur mu canm kargoda var sonuçta
konu sahibi arkadaşalmassa kitapları ben almak istiyorumEki Görüntüle 1105293 Eki Görüntüle 1105294 Eki Görüntüle 1105296 Eki Görüntüle 1105297 Eki Görüntüle 1105298
canım bende bunlar var hepsi 25 liraya olur.
havalı taşıtların köşesi yıprandı biraz resimde de görülüyor..
konu sahibi arkadaşalmassa kitapları ben almak istiyorum
tamam canım yalnız gördün dimi havalı taşıtların kenarı soyulmuş sonradan sıkıntı olmasın..
Tatlim akilli bebekler akademisi var bende...digerleri ne kadar olur.almak isterim