Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şampuan ve Saç KremleriEğer zararlıysa DİMETHİCONE Dünyanın en iyi firmalarının CİLT ürünlerinde ???
göz çevresi kremim bitmişti cuma günü MD FORMULATİONSun pompalı 15ml göz çevresini 150liraya aldım sürekli alış-veriş yaptıgım eczane oldugu için güzellik uzmanı yanında VİCHY MYOKİNE serisinin seyahat boyu ürünlerini hediye verdi we şimdi bomba geliyor bu bela silikon dedigimiz olan şampuanlardan uzak durdurgumuz DİMETİCONE her iki kremde de var ne düşünecegimi ben şaşırdım şimdi sizlerden bir akıl istiyorum :uhm: yarni servet paralar harcayarak itina ile yüzüme silicon mu sürüyorum diye düşündüm dogal kürlerimi de yapıyorum ;ama sadece çer çöple d olmuyo yaşım 26 ilerki yıllara yatırım iyi ürünler kullanmak da şart diye ısrar ediyorum
üzgünüm ama bu ve bunun gibi bazı maddeleri bizim bildiğimiz adı dışındaki farklı adla bile yazar oldular kozmetik sektörü sürekli yeni arayışlar içerisinde ve sürekli gelişen bi teknolojiye sahip bunun yerine kullanılacak madde belkide daha pahalı ne bileyim yada kolaylarına kaçıyo dediğiniz gibi en pahalı en iddalı ürünlerde mevcut dikkat etmeliyiz bilinçli tüketici olmalıyız fakat en bitkisel denilen ürünlerde bile önümüze çıkar oldu malesef ee yıllardır bu kimyasalların kullanıldığını düşünürsek..
Bence silikonun ilk başta saça ve cilde görünen olumlu etkileri var. Mesela yeni bir şampuana geçtiğinizde şampuanların%90 ında bu madde var. Saçlar yumuşacık ve parlak oluyor, cilde sürdüğümüzde de canlandırıyor sanki ilk başlarda. Ama zamanla en azından benim için böyle oluyor cildim veya saçım aynı ürüne olumlu bir tepki vermiyor, hatta zarar vermeye başlıyor.klava: Aynı şampuan bir zaman sonra saç dökülmemi arttırıyor, ya da kullandığım bir cilt ürüne sivilceye neden oluyor.:sm_confused: Bunlar benim gözlemlerim, ama çoğu kişi de benimle aynı fikirde sanırım. Bir ürünün zaman içinde aynı olumlu etkilerini göremiyoruz. Firmalarda kolaya kaçıyor ve başlarda iyi gelen silikon maddesi, ürün hakkında olumlu düşünmemizi sağlıyor. Ben başka bir cevap bulamadım, çünkü neredeyse piyasadaki bütün ürünlerde var dimethicone.-tatlicadiarzu-
Bence silikonun ilk başta saça ve cilde görünen olumlu etkileri var. Mesela yeni bir şampuana geçtiğinizde şampuanların%90 ında bu madde var. Saçlar yumuşacık ve parlak oluyor, cilde sürdüğümüzde de canlandırıyor sanki ilk başlarda. Ama zamanla en azından benim için böyle oluyor cildim veya saçım aynı ürüne olumlu bir tepki vermiyor, hatta zarar vermeye başlıyor.klava: Aynı şampuan bir zaman sonra saç dökülmemi arttırıyor, ya da kullandığım bir cilt ürüne sivilceye neden oluyor.:sm_confused: Bunlar benim gözlemlerim, ama çoğu kişi de benimle aynı fikirde sanırım. Bir ürünün zaman içinde aynı olumlu etkilerini göremiyoruz. Firmalarda kolaya kaçıyor ve başlarda iyi gelen silikon maddesi, ürün hakkında olumlu düşünmemizi sağlıyor. Ben başka bir cevap bulamadım, çünkü neredeyse piyasadaki bütün ürünlerde var dimethicone.-tatlicadiarzu-
eveeeet buna kesinlikle kayılıyorum canım ya... özellikle şampuanlar için bu kesin bir şey bence...çok sinir bi durum...en son elseve'in arı sütlüsünü aldım, 1 hafta oldu, iyi ama bundan sonra tam doğal ürüne geçicem sanırım...onlar ise baştan saçı kurutuyormuş, sonradan saç alışıyormuş...
arkadaşlar, şimdi şampuanımın üzerine baktım,bu dediğiniz madde yazmıyor üzerinde.. acaba varda mı yazmıyorlar, yoksa hakikaten yok mudur ? şampuanım DUCRAY Anaphase. bi bilginiz var mı bununla alakalı.. olan saçlarımı da kaybetmek istemiyorummm.
SEN DEDİN BEN DUYDUM BU ŞAMPUANIN ADINI ;AMÖA ECZANEDEN ALDIYSAN DAHA MEDİKALDİR BEN ŞAŞTIM KALDIM PARAYI da bayılmış oldum bir kez md yıllardır kullanırım çok da memnunumdur ne alacam bundan sonra ??????????
SEN DEDİN BEN DUYDUM BU ŞAMPUANIN ADINI ;AMÖA ECZANEDEN ALDIYSAN DAHA MEDİKALDİR BEN ŞAŞTIM KALDIM PARAYI da bayılmış oldum bir kez md yıllardır kullanırım çok da memnunumdur ne alacam bundan sonra ??????????
ya ben doğal die bi şampuan aldım dfn garlımı ne saçlarımı mahvetti erkek ark bile dio saçların eskiden daha güzel parlıyodu daha farklıydı çok bozuldum senağlama zaten temizleme sütümde bile varmış bi de ecz ürünü olcak o kadar para vermişim silikonluya döncem doğal ürün die saçlarrım kırıldı mahvoldu dökülme yine aynı :O belki dayanamam dermokili de denerim tutamıyorum kendimi yaaa kaydirigubbakcemile