Evet kızlar başlıkta da belirttiğim gibi herşey..
Bugün sabah kalktım 10:30 civarında yukarı mahalledeki parka uğradım. Apartman falan var etrafında, halka açık bir park. Herneyse orada bankta oturan tek bir kişi bendim. Arada 2-3 çocuk geçiyor falan. Birde 25 yaşlarında bir hamile kadın geçiyordu. Hemde 2 kez geçti, ve her geçtiğinde çok dikkatlice bana baktı. Herneyse ben sonra resmen telefona kilitlenmişim subway surfers oynuyordum. Ölüp ölüp durunca sinirleniyorum tekrar dalıyorum oyuna derken kilitlenmişim işte oyuna. Herneyse durduk yere bir yerden benim yanıma patates gibi bir şey fırlatıldı. İlk başta umursamadım. Çocuklar gizlenmiş atmışlardır rahatsız etmek için diye derken tekrar oyun oynuyorum, o dediğim hamile kadın yanıma geldi. Elinde market poşetleri vardı alışverişten gelmiş, o sırada da uyardı beni. Canım merhaba bak sen burada oturuyorsun ya, şu arabayı görüyor musun, o arabanın yanında bir adam gizlenmiş gördün mü dedi. Bir baktım gerçekten bir adam gizlenmiş 25-30 yaşlarında. Burayı kesiyor çaktırmadan. İşte kadın devam etti. Bak canım hemen buradan uzaklaş. Bu adam daha beni geçende kovaladı hamileyim zor bela koştum koşamadım, eve gidemedim evimi öğrenir diye. Nerelere kadar gittim dışarıda kaldım. Adam az kalsın kadını öldürecekmiş yani kadın öyle bir anlattı ki şoka girdim. Herneyse kadın devam etti, bak ben buradan 2 defa geçtim adam 2 saatten beri seni kesiyor. Bende ciddi misin yaa inanamıyorum derken tekrardan baktım adama gerçekten de öyle eğilip gizlice hâlâ bakmaya çalışıyor. Peki bu adam kim sapık mı katil mi falan ? Kadın sapık dedi. Akşamları da silahla falan bişeyler yapıyormuş eşiyle ilgili de bişey söyledi ama tam anlayamadım. Yani anlayacağınız tam bir sapık ve katil. Kadın sonra tekrardan canım bak hemen uzaklaş buradan ama sakın diyim gittiğin yeri belli etme. Takip etmesin seni. Beni takip etmişti zor bela kurtuldum zaten dedi. Sonra kadına nasıl teşekkürler ettim görmeniz lazım. Ağzım bir karış açık kalmış şoka girdim. Kalbim gümgüm atıyor. Falan hemen kalktık kadınla o öbür tarafa ben öbür tarafa gittik derken hızla uzaklaştım ben, sonra çalıların arasından gizlice bir baktım ki adam geliyor, önce benim oturduğum bankın yanına gitti etrafa baktı, sağa sola baktı derken. Gelmek üzereydi . O korkuyla eve nasıl gittim, yürüdüm mu düştüm mü bilmiyorum. O kadar korku ve panikle gittim eve. Arkama baka baka. Yanından geçen her erkeğe korkuyla baktım acaba o mu geldi diye. Allah'a şükür evime sağ salim geldim. İzimi kaybettirdim tabii. Herşey saniyeler içinde oldu valla benim kalkmam ile adamın oraya gelmesi bir oldu. Eğer o kadın gelmeseydi. Bende sıkıldığımda falan kalksaydım biraz sonra adam peşime takılacaktı evime kadar çünkü adamı fark etmem mümkün olmazdı. Lay lay lom eve giderdim. O da ya yolda bişey yapacaktı sıkıştırıp falan ya da evime kadar takip edip artıkne yapacağını tahmin etmek iatemiyorum..... Varya o kadının hayatımı kurtaracağı aklıma dahi gelmezdi. O kadar dua ettim ki o kadına. Gerçekten Allah razı olsun insanlık ölmemiş. Kızlar buraya bu konuyu açmamın sebebi artık daha dikkat etmeniz, olabilir canınız sıkılmıştır evde, az bir parka gideyim dersiniz tek başınıza aman diyim dikkat edin, hatta mümkünse gitmeyin, artık kendi mahallemizin parkına bile adım atamıyoruz baksanıza. Haa birde o adam o kadar düzgün giyimliydi ki, gayet yakışıklı saçı sakalı düzgün, kıyafeti yeni ve düzgün, güzel uyumlandırılmış. İşte bunlar dikkat çekmesin diye. Kızlar lütfen çok dikkat edin. Eğer o kadın olmasaydı ben biraz sonra kalkacaktım, o sırada da olanlar olacaktı işte. Artık o parka adım atmayı bırak, o mahallenin yakınından bile geçmem. Lütfen çok ama çok dikkatli olun kızlar. Şuan ağlayasım var ama ağlayamıyorum çok kötüyüm bu şoku nasıl atlatırım bilmiyorum
okuduğunuz ve derdime ortak olduğunuz için teşekkür ederim kızlar.