• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eğer ki 18 kilo vermem gerekiyorsa..

zakkum_321

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2008
79
1
86
İstanbul
Bu satırları ağlayarak yazıyorum kızlar.
Az önce annem geldi odama ve şişkoluğumu yine yüzüme vurdu.En güzel yıllarını heba ettin dedi.Çok çirkin gözüküyosun dedi ve gitti.Aldırmaz göründüm.Her zaman,herkese yaptığım gibi! Ama öyle çok üzülüyorum ki. 19 yaşımdayım ve 78 kiloyum. Çok kez herkesten gizli şekilde diyete girdim olmadı,ev ahalisine duyurdum yine olmadı başaramadım.
Şimdi tutunabileceğim birtek burası kaldı.
Umarım birileri bu çağrımı duyar da bana yardım eder.
Yazdıkça hıçkırıklarıma hakim olamıyorum.
Kendimi çok kötü hissediyorum.
Sevgili kadınlar kulübü üyeleri.
Lütfen bana bir yol gösterin.
Artık çok bunaldım.
Kafayı yiycekmişim gibi geliyor bazen.
Yardımınıza ihtiyacım var. :43:

Umarım konu doğru yerdedir.

evet canım seni çok iyi anlıyorum, hatta hepimiz adına konuşabilirim. Seni çok iyi anlıyoruz...
Diyet, sağlıklı beslenme vs. sen hangisini seçersen seç, mutlak olan istikrar.
topiklere bak, samimi bulduğun ve işte benim yapmak istediğime uygun olan yer burası dediğin yerde dur.
Çünkü ben şahsen, topiğimdeki arkadaşlarımdan aldığım destek olmasa, şimdiye çoktaan bırakmıştım.

Bu arada kusuruma bakmazsan, 19 yaşında araştırma görevlisi olunabiliyor mu?. acaba kendi mesleğine uygun olan bişe bulamadında en yakın o mu göründü merak ettim..?

Patiska,teşekkür ederim tavsiyen için..Bende şuan o topikleri geziyorum harıl harıl.
Değiştirdim,öğrenci yaptım canım,yanlışlık olmuş,kusura bakma...

tatlım bende 3 yıl önce yanı senn yaşındayken 76 kılodan 58 kiloya kadar düştüm ki ben öyle bogazımı tutabilen bi insan değilim maalesef nitekım şuanda 62 kıloyum:(
bol yürüyüş yaptm ben sabah kahvaltıdan önce mutlaka 1 saat yurudum ama mutlaka ve hamurişi tatlı kızartma bunlardn uzak durdum onun dısında her turlu yemegi yedm evde ne pişiyorsa yanı... diğer arkadaşları bilmem ama ben öyle diyet listelerine falan uyamıyorum o yuzden diyetisyene gitmedm kendm verdm ve sağlık probblemı de yaşamadım çok şükür... zor bir durum seni çok iyi anlıyorum ama ilk yapman gereken kararlı olmak, allah yardımcın olsun...:56::56::56:

Patiska,teşekkür ederim tavsiyen için..Bende şuan o topikleri geziyorum harıl harıl.
Değiştirdim,öğrenci yaptım canım,yanlışlık olmuş,kusura bakma...

yok canım, ne kusuru...
bizim topiğe de bakmanı tavsiye ederim :) dengeli beslenmeyi spor ile destekleyerek kilo verme deneyimlerimiz...
ama dediğim gibi, sen hepsine bak. mutlaka sana en çok uyanı bulacaksın...

nagish : Zaten buraya bu yazıyı yazdığım anda karar verdim,bayramda tatlı çikolata hiçbiri yok! Ve bende listeye bağlı kalınca zorlananlardanım.

patiska : Tamam canım bakıyım oraya da,zaten sağlıklı beslenme ve spor olmadan kalıcı olmuyor verilen kilolar.

tatlım bende 3 yıl önce yanı senn yaşındayken 76 kılodan 58 kiloya kadar düştüm ki ben öyle bogazımı tutabilen bi insan değilim maalesef nitekım şuanda 62 kıloyum:(
bol yürüyüş yaptm ben sabah kahvaltıdan önce mutlaka 1 saat yurudum ama mutlaka ve hamurişi tatlı kızartma bunlardn uzak durdum onun dısında her turlu yemegi yedm evde ne pişiyorsa yanı... diğer arkadaşları bilmem ama ben öyle diyet listelerine falan uyamıyorum o yuzden diyetisyene gitmedm kendm verdm ve sağlık probblemı de yaşamadım çok şükür... zor bir durum seni çok iyi anlıyorum ama ilk yapman gereken kararlı olmak, allah yardımcın olsun...:56::56::56:

ya benim hep muallakta kaldığım bir konudur bu. kimisi sabah kahvaltı yapmadan spor olmaz, yağ yakmak için de besine ihtiyaç vardır diyo, kimi de aç karına yapılırsa yağlar gider diyor..
senin fikrin nedir?

patiska cnm hiç üzülme bir çok kişinin başından geçmiştir fazla kilo hikayesi.benimde tabii..:)
bende neredeyse üçlü rakkamları görecektim az daha.ama şu an hemen hemen yarısı kadar kilom:),
montinyak diyetide sana kolay ve sağlıklı şekilde kilo verdirir cnm.hemde kısıtlaması çok olmay6an bir diyet.karnını doyuruyorsun aç kalmıyorsun.ben zamanında bu diyetle kilo vermiş biri olarak şimdide ordaki arkadaşlara yardımcı olmaya motive etmeye çalışıyorum.gelirsen ben ve oradaki herkes sana yardımcı oluruz cnm.inşallah kolayca ideal kilona inersin.yaşın daha çok küçük metabolizmanda hızldır hızlı verirsin aslında sen kilolarını.sakın şok diyetler yapıp yavaşlarma metabolik hızını tatlım.sağlıkla ver kilonu kalıcı olsun....azimli ol başarmaman için sebep yok...

ben de 17 yaşındayım 64'tüm 56 lıyım şimdi..
bak üzülme bence.
Benim kuzenim;89'dan 60'a indi..sen mesela benden daha fazla,az zamanda kilo verirsin,yağ oranı fazla ya..sen az yedikçe gider onlar =)
hem 100 değilsin 200 değilsin,onlar bile veriyo,sen de gayet verirsin
hiiç üzülme,topiklerden birine katıl bence,bende öyle verdim kilolarımı =)

canim benim yasin cok genc bu yaslarda metobolizman hizli calistigi icin o kilolari cok rahat verirsin merak etme, sadece istemen lazim eger dikkat ederek duzenli beslenirsen ve arkadaslarin dedigi gibi hamur isi cikolota kizartma makarna vss kesersen birde yaninda egzersiz veya yuruyus yaparsan inan vucudunun gitgide guzellestigini goruceksin.. ben ilk hamileligimde 60 kg 'dan 92 kg oldum 6 aydan sonra diet ve sporla tekrar 60kg geri dondum veee 2.ci hamileigimde 98 kg oldum :(( malesef;dogum yapali 6 ay oldu suan dietteyim tekrar, hergun leslie sansona birlikte 3 miles egzersizini yapiyorum suanda 78kg oldum 20 kg gitti anliyacagin bunu anlattim kilo isteyince gercekten verilebiliyor kim ne derse desin motivasyonunu kesinlikle bozma ilk etapta hizli veirirsin bi donem durur moralin bozulur ama sakin uzulme tekrar kilo vermeler basliyor, yasin cok genc ve cok guzel bir yastasin annen hakli bu yasinin tadini ideal kilona gelerek istedigin herseyi giyerek ve en onemlisi psikolojikmen mutlu olarak gecirmek senin icin daha iyi olacaktir, sana basarilar diliyorum canim yeterki iste ve basla bak cok sey degisecek hayatinda..

günaydinn canim bende seni cok iyi anliyorumm
seninle yasit sayiliriz bnde birkac gündür diyet yapiyorum ama arkadslarin dedigi gibi bende listelere pek uyamiyorum..evde ne varsa onu yiyorum ama az. ve ara ögünlerde yogurt meyve sebze yiyorumm

İşte burdaki bu samimiyete bayılıyorum..
Canlarım çook teşekkür ederim Hemen link verdiğiniz yerlere de bakıyorum ve kendime iki ay süre veriyorum hedefimse 10 kilo :)
Biliyorum yapabilirim,hele ki bana böyle destek olan birbirinden zeki hatun varken ;)
Siz yine de tavsiyelerinize devam edin canlarım,ve emin olun burda onları uygulayan bi kız vaar :)

canım benim şimdi nasılsın neler yapıyorsun..
konuyu okuyunca kendi verdiğim kilolar geldi aklıma 28 kilo .. tam 28 kilo..
beynimle anlaşma yaptım, acıkma ey beyin dedim , kokuyu duyma,hissetmeyi nefsime bildirme sadece sonuç için yardım et gör bak gelen iltifatlar yemek yemekten daha mutlu edecek seni dedim... oturdum beynimle anlaşma yaptım sadece anlaşma...
yüzüne hiç bakmayan erkekler bi bakmışın aşık olmuş, her defasında bana destek yerine köstek olan annem kendi başarısıymış gibi övünür olmuş, yakın arkadaşın iyi giyindiğin için kıskanır olmuş....
aslında zevkli biliyor musun güzelim, milattan önce ve millattan sonra dönemi oluyor..
"beyninle anlaşma" garip gelsede ben karşıma bir insan alıyormuş gibi onunla konuştum, ve hatta aynaya bakarak defalarca her gün konuştum... neyse uzun ve karışık olduysa affola fıstığım:)
başarman arzusu ve duası ile..
esra..

Back
X