• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eğer hamileysem ve ilaç kullansam bebeğe zararı olur mu?

ElifZehra_

İlahi Adalette Zaman Aşımı Yoktur..
Kayıtlı Üye
20 Mart 2012
277
22
118
$SONUÇ.jpg lütfen yarıdmcı olun bu arkadaşımın profili beceremedim pek anlamdım onunkinden giriom bende ü
ye oldum ama onaylanmadı 2 düşük yaptım galiba şu an gine hamileyim ama emin değilim yine düşük yaaşamak istemiprum bugün pırtılaşma testi için kan verdim 1 ay sonra çıkcak ama öncesinde şu test oldu anlamdım nedir bu ben 1 ay hiç bi ilaç almadanmı beklicem sadece folik asit alıorum pırtıulaşma varmı b
ende bilmiorum 6 aylık evliyim 5 ve 8 haftalık düşük yaşadım işlki kendiliğinden düştü 2 cide beebgin kalbi yavaş attı sonra kalbi durdu kürtaj oldum 3 ay hap aldım korundum hapı bırakalı 14 gün felan oldu. şimdi pırtılaşma testi de 1 ay sonra çıkcak coraspirin alsam şu an hamileysem zararı olurmu bebege:nazar::(:(

Bence ilac kullanma canim ya cok tehlikeli.. hamileysen eger belki bebegine zarari olur. Coraspirin hamilelikte zararli mi bilmiyorum ama kimyasal sonucta doktorlar bile zorunlu olmadikca ilac onermiyolar. Bide Allah korusun bisey olursa bebeğine kafana gore niye ilaç kullaniyosun diyecek doktor.. Kndini iyice kötü hissedersin o zamn. sen sadece moralini yuksek tut. İyi dusun iyi olsun cok dua et. İnsallah kavusursun bebisine :)

canım ya pırtılaşma carsa coraspirin kanı sulandırıomuş 2 kez düşük oldu pırtılaşma varsa coraspirin kullanmam gerek ama bilmiom olup olmadıgını 20 gün sonra çıkcak. bende diom eğer hamileyken zararı yoksa kullanam yada ne yapayım akıl ver,n

beta hcg testi yapılmış yani kanda hormon testi canım sana 5 üstü hamile sayılıyordu sanırım. doktor bu teste birşey demedi mi hamileysen bile çok yeni.

elifzehra canım bende 8. haftada ve 5. haftada kaybettim bebeklerimi. ve test yaptrdım pıhtılaşma çıktı hemde 3 gende....şimdi hamile kalmadan bebe aspirinine başladım 3 ay kullandım..kalır kalmazda göbekten iğne vurulucam..istersen doktoruna pıhtılaşma testin in sonucu çıkana kadar aspirin kullanmayı öner..zararı olduğunu sanmıyorum..çoğu pıhtılı anne bu şekilde bebeğini kucağına alıyor...keşke önce yaptrsaydın pıhtılaşma testlerini..yukarıdaki hamile olduğunu gösteren test,,pıhtılaşmayla ilgili değil...

canlar testi yaptırdım 20 gün sonra çıkcak daha çıkmadı[

Back