• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eğer anne olacaksam...

Nil

KK Kro
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2008
8.822
105
363
İzmir
Eğer anne olacaksam….. Bakmayı, söylemeyi bilen bir anne olacağım; çocuğuma dokunmayı bilen bir anne olacağım, bir gün onun da birilerine dokunmayı bilmesi için; karanlıkta korkmayan bir çocuk yetiştireceğim; ben nerede olursam olayım , sımsıkı dimdik durabilecek bir çocuk yetiştireceğim; bütün anları yaşamayı bilen, ertelemekten korkan bir çocuk yetiştireceğim; elleri elerimin içinde durmadan onu dinleyeceğim, isterse dünyanın en gereksiz şarkısını söylesin; “kafanı takma sen, bana bırak” diyeceğim onu yoran kocaman korkular için; beni bırakıp gittiğinde, çocuğumla gidebildiği için gurur duyacağım, peşinden gözyaşlarıyla yakalamayacağım çocuğumu; gitsin özgürce; izlemeyi, okumayı, hayatın her yerinden yeniden başlamayı bilen bir çocuk yetiştireceğim… kendini iyice anlaması için elimde aynalarla, şiirlerle gezeceğim yanında; bana ne söylese arkam dönükken bile inanacağım bir çocuk yetiştireceğim; sevmeyi bilen, aşık olmaktan korkmayan bir çocuk, ucuz “hayatta kalmaların” değil ,evrenin bir parçası olan; kafasını,yüreğini kullanmayı bilen bir çocuk, giderken bile usulünce giden , zarar vermeyi asla sahiplenmeyen bir çocuk… Ben anne olursam annem gibi bir anne olacağım; ya da olmayacağım; sırf kendi annelik egomu tatmin etsin diye yaşamayı bilmeyen bir “yaratık” getirmeyeceğim dünyaya….alıntıdır

inş canım dediğin gibi olursun bende Vatana millete hayırlı bi evlat olmasını istiyorum Bayrağını Dinini Milletini seven bi evlat yetiştirmek istiyorum topluma saygılı sevgili büyüğünü küçüğünü bilen başımızı dik gezdirecek evlat yetiştirmek istiyorum inş Rabbim nasip eder duayla

Back