• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Egepolde dogum yapanlar 2016 izmir

pullubiber

‍‍‍konuşkan üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2015
2.390
3.486
83
38
Merhaba 8. Haftam bitiyor ve hizla doktor ve hastane arastiriyorum.Egepolde cem beye gidiyorum doktorumu sevdim.Oneriniz var mi? Bu yil egepolde dogum yapan var mi?

Merhaba 8. Haftam bitiyor ve hizla doktor ve hastane arastiriyorum.Egepolde cem beye gidiyorum doktorumu sevdim.Oneriniz var mi? Bu yil egepolde dogum yapan var mi?
Komşum yaptı sezeryan gökalp beye gidiyordu zaten egepol genelde sezeryan yaptırıyormuş o memnun ikinci doğumu ikisinide orda yapmış

Bende cemil beye gidiyorum gayet memnunum. 33 haftalik hamileyim doktorum normal doğum taraftari hemde epiduralsiz. Ama ben sezeryan istiyorum.

Bende cemil beye gidiyorum gayet memnunum. 33 haftalik hamileyim doktorum normal doğum taraftari hemde epiduralsiz. Ama ben sezeryan istiyorum.
Merhaba egepolde yaptin sanirim dogumunu bebegini saglikla kucagina aldigini umuyorum:anne: dogum ucreti e kadar odediniz hastaneden memnun kaldiniz mi rahat ettiniz mi?

Mrb canim iyi dileklerin için teşekkür ederim. hastaneden memnun kaldim cok ilgiliydi bi sorun yaşamadm . ücret 1.600 du. temmuz ayinda. doktorunda Cemil bey se eğer cok iyi bir doktor güvenebilirsin yani. ben sezeryan oldum 5 6 saat sonra ayaktaydim. hic yatmadim 2 gun zorluk çektim sonra acim azaldi hersey normale döndü.

Bende dilek hanım dan randevu aldım henüz gitmedim çok kararsız kaldım sürekli araştırıyorum Gökalp beyde randevu yoktu dilek hanımdan aldım

Dilek hanımı bilmiyorum ben Cemil kaymaz in hastasiydim. çokta Memnun kaldik. tavsiye ederim..

Bende dun fiyat aldim 1900 olmus album yok cd veriyolar bide susleme var off bilmiyorum artik dogum yapmak istiyorum sadece

Allahin izni ile saglikli bir sekilde alirsin bebegini kucagina. oda suslemesinde bosey yok canim sadece kapi süsü pek güzel bisey bekleme sakon. doktorun kim peki ?

Back