Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba 8. Haftam bitiyor ve hizla doktor ve hastane arastiriyorum.Egepolde cem beye gidiyorum doktorumu sevdim.Oneriniz var mi? Bu yil egepolde dogum yapan var mi?
Merhaba 8. Haftam bitiyor ve hizla doktor ve hastane arastiriyorum.Egepolde cem beye gidiyorum doktorumu sevdim.Oneriniz var mi? Bu yil egepolde dogum yapan var mi?
Mrb canim iyi dileklerin için teşekkür ederim. hastaneden memnun kaldim cok ilgiliydi bi sorun yaşamadm . ücret 1.600 du. temmuz ayinda. doktorunda Cemil bey se eğer cok iyi bir doktor güvenebilirsin yani. ben sezeryan oldum 5 6 saat sonra ayaktaydim. hic yatmadim 2 gun zorluk çektim sonra acim azaldi hersey normale döndü.
Allahin izni ile saglikli bir sekilde alirsin bebegini kucagina. oda suslemesinde bosey yok canim sadece kapi süsü pek güzel bisey bekleme sakon. doktorun kim peki ?