Ege Universitesi'nde Yrd.Doc.Dr. Ali Akdemir'e Laparoskopi ameliyati olan var mi?

wasserelf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2010
27
2
86
Ankara
Merhaba arkadaslar,
8 cmlik bir kistim mevcut. Doktorlar cikolata kisti ya da dermoid kist olup olmadigina dair net bir sey soyleyemiyorlar, ikisine de benzemiyormus. Laparoskopiyle alinmasini uygun gorduler. Ali Akdemir Bey'e laparoskopi ameliyati yaptiraniniz var ise deneyimini paylasirsa cok mutlu olurum. Simdiden tesekkurler :)

6 ay önce Dr. Ali Akdemir Bey'e laparoskopi ameliyati yaptırdım. Benimde sizin gibi dermoid kistim vardı. Başka bir hastanede bu ameliyatı öneren doktor yumurtaligida alacağını söylemişti. Kendisine o kadar minnettarım ki hem şikayetlerimden kurtuldum hemde korkularımdan. Gönül rahatlığıyla gidin.

Konu acilali çok olmuş ama acaba konu sahibi buralardaysa ameliyatı hakkında bilgi almak istiyorum

Benim de 6,5 ve 5,5 iki tane kistim var(gerçi her seferinde farklı cm söylüyorlar 1 ayda 12 diyen doktor da oldu 7cm diyen de en son söyleneni yazdım) aynı şekilde dermoid yada çikolata olup olmadığına emin olamıyorlar bir de ca19-9 degerim cok yuksek cikti kotu huylu olablr diye suphelendiler. mr çektirdim ama sonuçları gelmedi daha. Ege üni. tedavi oluyorum ama asistan doktormus görüştüğüm. Hocalardan özel randevu alacağım ama tanımadığım için arastiriyorum
Her görüştüğüm doktor ameliyat diyor. Sizin ameliyatiniz muayeneleriniz nasıl geçti

Ali akdemir den memnun kaldınız mı.

Oncelikle cok gecmis olsun. Ben de Dr. Ali beye tavsiye üzerine gittim. İşini layıkıyla yaptığını düşünüyorum. Bende sizin gibi bir kaç doktor gezdikten sonra ali beyle tanıştım. Bana çok güven verdi. Zaten laparoskopi ameliyatları üzerine başka doktorlara eğitim veren bir doktor. Gönül rahatlığıyla gidin derim. Başka yardıma ihtiyacınız olan bir konu olursa haberleşelim.

Teşekkür ederim Ali beyden randevu almaya çalışacam. Ama benim ameliyatimin açık olma ihtimali büyük gibi o kafamı karistiriyor

Yan odam da açık ameliyat yaptığı bir hasta vardı. Oda memnundu. Siz canınızı sıkmayın ve kendinizi güvenli ellere (ali beye) emanet edin. Ve gelişmelerden mutlaka haberdar edin. Tekrar geçmiş olsun.

Merhaba arkadaşlar, konunun üzerinden geçmiş ama Ali bey e ücretli muayene olan var mı? Memnun kaldınız mı? Ve kist ameliyatı için SSKliysak muayene ücreti hariç ödeme yapılıyor mu?

Merhaba arkadaşlar, konunun üzerinden geçmiş ama Ali bey e ücretli muayene olan var mı? Memnun kaldınız mı? Ve kist ameliyatı için SSKliysak muayene ücreti hariç ödeme yapılıyor mu?
Merhabalar.Gittiniz mi Ali Akdemir e acaba mesai dışı randevu sistemiyle mi randevu aldınız bir de .Laparokopi için mi gittiniz bilgi verrseniz sevinirim. Teşekkürler

10 cm ve 6 cm ıkı buyuk mıyom rahım içinde.. 2 ay arastırdım. Tecrube ısteyen bır amelıyattı kapalı yaparız dıyıp tecrubesızlıgınden komplıkasyon sonucu açığa dönüp rahımınızı aldık dıyebılıyor coğu dr. Doktor ALİ AKDEMİR i laparoskopik akademik çalışmalarıyla arastırmalarım sonucu buldum hasta yorumlarıda cok basarılı oldugunu yazıyordu. O kadar korkarak ve umutsuz gırdıgım amelıyatım bıttı ve Ali hocanın sayesinde çok şükür başarılı geçti. Arı gibi çalışan harika birdoktor gözlerimle gördüm zaman kaybına tembelliğe tahamulu olmayan işini layıkıyla yapan harika bir cerrah. Kadın doğumun Ali abisi olması da insani yönününde ne kadar mütevazi ve maneviyatlı oldugunu anlatıyır. Allah başımızdan eksik etmesin böyle doktorları

Siz ne kadar odediniz ameliyatiniza

Merhaba özelden size mesaj attım
Merhabalar size özelden mesaj yazdım aynı durumdayız bilgi verirseniz çok sevinirim

Miyom ameliyatı ve doktor Ali Akdemir bey.
Siz 2016 yılında ameliyat olmussunuZ.
Şuan iyi misiniz ? Yolunda mı herşey ?
Sağlıklı günler dilerim .

Siz ne kadar odediniz ameliyatiniza
Çok geçmiş olsun. Benim doktorum da kendisi. Ben evli değilim , miyomum ne olduğunu bile bilmiyordum. 6.5 cm iken şuan 9.5 cm olmus. Ali bey ameliyat diyor. Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Ben bu ay yada Şubat'ta olacağım. Siz ne kdr odemistiniz acaba ? Bilgi için şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…