Merhaba arkadaslar, 8 cmlik bir kistim mevcut. Doktorlar cikolata kisti ya da dermoid kist olup olmadigina dair net bir sey soyleyemiyorlar, ikisine de benzemiyormus. Laparoskopiyle alinmasini uygun gorduler. Ali Akdemir Bey'e laparoskopi ameliyati yaptiraniniz var ise deneyimini paylasirsa cok mutlu olurum. Simdiden tesekkurler :)
Merhaba arkadaslar,
8 cmlik bir kistim mevcut. Doktorlar cikolata kisti ya da dermoid kist olup olmadigina dair net bir sey soyleyemiyorlar, ikisine de benzemiyormus. Laparoskopiyle alinmasini uygun gorduler. Ali Akdemir Bey'e laparoskopi ameliyati yaptiraniniz var ise deneyimini paylasirsa cok mutlu olurum. Simdiden tesekkurler :)[/QUOT
Merhabalar.Gittiniz mi Ali Akdemir e acaba mesai dışı randevu sistemiyle mi randevu aldınız bir de .Laparokopi için mi gittiniz bilgi verrseniz sevinirim. TeşekkürlerMerhaba arkadaşlar, konunun üzerinden geçmiş ama Ali bey e ücretli muayene olan var mı? Memnun kaldınız mı? Ve kist ameliyatı için SSKliysak muayene ücreti hariç ödeme yapılıyor mu?
Siz ne kadar odediniz ameliyatiniza10 cm ve 6 cm ıkı buyuk mıyom rahım içinde.. 2 ay arastırdım. Tecrube ısteyen bır amelıyattı kapalı yaparız dıyıp tecrubesızlıgınden komplıkasyon sonucu açığa dönüp rahımınızı aldık dıyebılıyor coğu dr. Doktor ALİ AKDEMİR i laparoskopik akademik çalışmalarıyla arastırmalarım sonucu buldum hasta yorumlarıda cok basarılı oldugunu yazıyordu. O kadar korkarak ve umutsuz gırdıgım amelıyatım bıttı ve Ali hocanın sayesinde çok şükür başarılı geçti. Arı gibi çalışan harika birdoktor gözlerimle gördüm zaman kaybına tembelliğe tahamulu olmayan işini layıkıyla yapan harika bir cerrah. Kadın doğumun Ali abisi olması da insani yönününde ne kadar mütevazi ve maneviyatlı oldugunu anlatıyır. Allah başımızdan eksik etmesin böyle doktorları
Merhabalar size özelden mesaj yazdım aynı durumdayız bilgi verirseniz çok sevinirim10 cm ve 6 cm ıkı buyuk mıyom rahım içinde.. 2 ay arastırdım. Tecrube ısteyen bır amelıyattı kapalı yaparız dıyıp tecrubesızlıgınden komplıkasyon sonucu açığa dönüp rahımınızı aldık dıyebılıyor coğu dr. Doktor ALİ AKDEMİR i laparoskopik akademik çalışmalarıyla arastırmalarım sonucu buldum hasta yorumlarıda cok basarılı oldugunu yazıyordu. O kadar korkarak ve umutsuz gırdıgım amelıyatım bıttı ve Ali hocanın sayesinde çok şükür başarılı geçti. Arı gibi çalışan harika birdoktor gözlerimle gördüm zaman kaybına tembelliğe tahamulu olmayan işini layıkıyla yapan harika bir cerrah. Kadın doğumun Ali abisi olması da insani yönününde ne kadar mütevazi ve maneviyatlı oldugunu anlatıyır. Allah başımızdan eksik etmesin böyle doktorları
Çok geçmiş olsun. Benim doktorum da kendisi. Ben evli değilim , miyomum ne olduğunu bile bilmiyordum. 6.5 cm iken şuan 9.5 cm olmus. Ali bey ameliyat diyor. Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Ben bu ay yada Şubat'ta olacağım. Siz ne kdr odemistiniz acaba ? Bilgi için şimdiden teşekkürlerSiz ne kadar odediniz ameliyatiniza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?