Ege üniversitesinde diş teli

nutez

Nirvana
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2007
1.138
7
683
46
İzmir
Oğlum 15 yaşinda ve tel takilmasi lazim ege universitesinde tedavi olan arkadaslar varsa işleyişi anlatabilirmi?
Nezamana gun veriliyor acaba 2 yil dedikleri dogrumu.
Orada bir doktor ismi verip yardimci olabili cek arkasaslar varmi?

Oğlum 15 yaşinda ve tel takilmasi lazim ege universitesinde tedavi olan arkadaslar varsa işleyişi anlatabilirmi?

Aynen yardımcı olucak varsa süper olur bende yaptırmayı düşünüyorum çünkü

ben ege üni diş hekimliği okuyorm eğer 2yıl sonraya randevu verirlerse şanslısınız.en son duyduğumda küçük bi çocupa 7yıl sonraya randevu verilmişti çok fazla sıra var.tanıdık torpili bulursanız daha iyi olur

Cok tsk ederim canim.allah yolunu aciketsin ayrica insallah.yazik bize vallahi okadar kisi bekliyor ve bu hizmeti birtek orasi veriyor sanirim ozele basvurmak zorunda kalicaz

Geçen sene 9 yaşındaki kızımı götürdüm.Şansına onu bir projeye dahil edip tedaviye başladılar .Ama bizle birlikte gelen özelliklede 15 yaşında olanlara hiç beklemeyin zaten 7 yıl sonra reşit olucaksınız devlet karşılamaz diyorlardı.

Ege Üniversitesi Hocalarından prof. Dr. Gökhan Önçağ'ı size gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.Benim ortodontik diş tedavimi yapan kişidir.Gerçi ben özeline gidiyorum üniversitede de bakıyor mu bilmiyorum ama ben bukadar işinin ehli bu kadar pozitif biriyle karşılaşacağımı tahmin etmemiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…