Ege Üniversitesi

BeyzaK

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2011
23
0
36
İstanbul
Bu sene ege üniversitesi kimya bölümünü kazandım . ege üni. hakkında bilgisi veya kimya bölümü hakkında bilgisi olan paylasırsa sevinirim

İzmirliyim ege üni.ye yakın otruyorum.İlk önce tebrik ederim Sonrası için başlıyım anlatmayaaaaa ege üni. görüp görebilceğin en güzel ve en büyük ünilerden birtanesi .Tam merkeze yakın bornovada ama kayıt sırasında kaybolabilirsin son güne bırakma kaydını o yüzden cünkü anlatamcıcağım sekilde büyük kampüs falan cok büyük ulaşım rahat onda sıkıntın olmasın.Tam önünde metro var konak üçyol basmane çankaya vs vs yere giden otobüs son durağı var dolmuşlar geciyo.Yakınlarda büyük park ve küçük park var! park dediğime bakma sen eğlence yerleri cafeler falan var Forum bornova var ıkea falan alışveriş için başka şehir hakkında sorun varsa sorablrsin ama kimya hakkında diycek bişeym yok

Bende ege üni.liyim canım
Öncelikle şunu söyleyim ilk gideceğin yer merkez kütüphane olcak kaydını yaptırmak için.. Ve müthiş bi kuyruk
Arkadasında dediği gibi görüp görebileceğin en büyük ve en güzel kampüslerden biri..
Küçük park, 525, forum bornova gibi isimleri cok cok duyacaksın
Kyk yurdunda kalıcaksan şanslısın cünkü bornova öğrenci yurdu kampüsün icinde yani otobüs sıkıntın fln olmicak..
Konak sadece bi metro yakınında, kordonda gezmeye doyamicaksın..
Kampüsün icinde ufak bi carsı var
Ve birde MÖTBE gösteri merkezi
Dizi oyuncuları, sarkıcılar, gazeteciler cok sık gelir
Eğlence konser istiyosan doyucaksın mangasıydı teomanıydı sık sık gelirler

Kimya bölümü icin bisey diyemem canım ama emin ol cok seviceksin
Tebrikler

bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim , suan ev arkadası arıyorum yurtta kalmak istemiyorum ev arkdasıda nasıl bulcagımı bilemiyorum

bndee biyolojiyi kazandm kardeş ders sayılırlar :)) tebrk ederm cnm
yurtta kalcm bn ögrnci köyüne kabul edilmezsem nasıl bulcam güzl bi yurt bilmiyrm :44:

evet evet kardeş ders =) bende tebrik ederim seni eve cıkma düsüncen yok mu ?

tşkkr edrmm
ilk sene yurtta kalmak istiyrm açıkçası daha sonra ev olabilr belkii çnkü ev arkadaşı bulmak kolay diil tanımadan etmeden nası anlaşcgnı bilmeden direk eve çıkmak riskli en azından bn öyle düşünyrm :)
hazırlk geçme sınavına gircek misn?

evet evet kardeş ders =) bende tebrik ederim seni eve cıkma düsüncen yok mu ?

tşkkr edrmm
ilk sene yurtta kalmak istiyrm açıkçası daha sonra ev olabilr belkii çnkü ev arkadaşı bulmak kolay diil tanımadan etmeden nası anlaşcgnı bilmeden direk eve çıkmak riskli en azından bn öyle düşünyrm :)
hazırlk geçme sınavına gircek misn?

Ege ünvde okumuyorum canım ama kimya bölümünde 2. sınıfa geçtim :) bölüm çok iyi, çok geniş iş alanları var. Derslerde lab.ortamı çok eğlenceli. Fakat kimyayı sevmeyen biri için işkence olabiliyor. Ben fen derslerini sevdiğim için bu alana yöneldim.Fakat baştan sıkı tutmak gerek sonra ipin ucu kaçıyor bende olduğu gibi

ben de ege de okuyorum edebiyat fakultesinde
kyknın yurdu cıkarsa 525 (kampus içi otobus) çilesi cekmessin
sabancı ogrenci sitesi var (ozel yurt) cok guzel tek kişilik oda 1 milyarı geciyordu ama sanırım
sonra bornova metronun karsısında var bi tane yurt orası nasıl bilmiyorum gormedim icini istersen bi bak gelince
ben eve çıktım ev kıraları cok ucuz burda inşallah yurt çıkar yurt arama sorunu yaşamassın
ben baya bi aramıştım cunku ve sonunda eve cıkmaya karar vermek zorunda kalmıştım

hazırlık okumayı düşünuyorsan cok yararlı olacagını dusunmuyorum
hazırlıgı bitiren arakdaslar pek memnun değildi cunku
okulunu cok seveceksin emin ol :)

ben pek yurtta kalmak istemiyorum , iyi güvenebilcegim birini bulabilirsem eger eve cıkıcam bu benim icin cok iyi olur . hazırlık okumaktan vazgectim cünkü bos bi sene olcak benim icin cünkü ihtiyacım yok herkes ege üniversitesini cok övüyo bende isteyerek girdim zaten hedef koydugum bi yerdi ins hersey yolunda gider :18:

ben de ege üniversitesindenim. kimya bölümü hakkında bir bilgim yok ama ege çok eğlenceli bir üniversitedir:) ama ben hazırlık oku derim. ben okumadım okuyan arkadaşlarımı çok kıskandım sonra:)) herkesin en güzel anıları hep hazırlığa ait.

ben de ege üniversitesi mezunuyum. hazırlık okumadım. ilk senemde yurtta kaldım. ilk haftalarda zorluk çektim herkes gibi ama bu yurttan değil yabancılık çekmektendi. zamanla geçti çevrem arkadaşlarım oldukça eğlenceli hale geldi. şimdi olsa tekrar aynı bölümü yazarım. devlet yurdu kampüsün içinde . fen fakültesine 3 dk yürüme mesafesinde . çok rahat ilçe merkezine yakın ve heryere ulaşımı var. yurtta kalmayı düşünürsen ilk haftalarda zor gelebilir ama arkadaşların iyi ise çok rahat edersin. çok fazla duş kuyrugu olmuyor internet var. ve büyük şehirlerdeki tam devlet yurtlarına göre temiz bile denebilir. yeme içme konusunda rahat edersin her zaman. kampüste kafeler var kipa 10 dk uzaklıkta , kampüs arkasında forum bornova var, bornova merkezine 15 20 dk yürüme mesafesinde.. yani arkadaşlarda oldumu çok sevilebilecek bir yer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…