Ege Üniversitesi Ebelik

ben ikinci yıla kaldım. bi sene daha hazırlanmayı göze aldm. uluslararası ticaret istiyodm geçen sne tutmuyodu. arkadaşımnda istedği yer tutmuyodu beraber aynı dershnye gttk aynı sokokta oturdğmz için başlarda çk sıkı ders çalışıyodk. bi zmndan sonra sıkıldk ders çlşmyı bırktk. zaten zamanında nasıl geçtiğini hiç anlamadk. bi baktık sınav zamanı gelivermiş bu sneki durumumda pek parlak değil (gerçi gçen sne 304 bindeyken bu sne 91 bindeym ) fkt istedğm bölümün puanı aldğm puana göre düşük kaldı bu seferde aklıma başka şeyler sokmya başladılr. sna tavsiyem adam gbi çalışacaksan bi sne dha dene. ama bizm gbi yapacaksn hç uğraşma olan bölümde eğer kafana yattıysa severek okuyabileceksn git oku :) ama öğretmenlik mesleği hariç doğuyada gitme :) bursadan doğuya gitmek kötü olur herhalde :) bnde bursada oturuyorum hep batıyı düşünüyrm ege kıyılarını falan

aynn bende hep ege bölgesi ve marmara bölgesi düşünüyorum:) 2. seneye kalmak istemiyorum ya =/

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…