• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ege üni tüp bebek süreç

della2535

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2024
4
0
1
27
Merhaba hanımlar
Ben ege üniversitesi tüp bebek merkezi randevumu beklıyorum adetın 1.gunu gidecegım gıdenler Fıyat ve süreç hakkın da verebılırmısınız

ben Ekim de başladım 24.000 bin dediler ama ben raporluyum ilk gittik eşim ve benim testlerim yapıldı 1 ay sonra sulu ultrason çekildi problem gözükmedi şimdi regliyi bekliyorum iğne başlanacak yumurta toplama için taze transfer olucak nasipse herşey yolunda giderse tabi. hayırlısı olsun hakkınızda

ben Ekim de başladım 24.000 bin dediler ama ben raporluyum ilk gittik eşim ve benim testlerim yapıldı 1 ay sonra sulu ultrason çekildi problem gözükmedi şimdi regliyi bekliyorum iğne başlanacak yumurta toplama için taze transfer olucak nasipse herşey yolunda giderse tabi. hayırlısı olsun hakkınızda
Raporlu halı mi 24bin

Bızde haftaya gıdıcez ama rapor çıktımı cıkmadımı soylemedıler gıttık dosyaları verdık adetın 1. Günü gelım tedavıye başlayalım dedıler tedavıyıde soylemedıler Sızın rapor nasıl cıkmıstı benım 7 dusuk var sebebi bulunamıyor sadece 1i aşılama oldu

Bızde haftaya gıdıcez ama rapor çıktımı cıkmadımı soylemedıler gıttık dosyaları verdık adetın 1. Günü gelım tedavıye başlayalım dedıler tedavıyıde soylemedıler Sızın rapor nasıl cıkmıstı benım 7 dusuk var sebebi bulunamıyor sadece 1i aşılama oldu
Benim Adnan Menderes üniversitesinden amh düşüklüğü çıktığı için rapor verdiler gebelik oluşmadı hiç heyetten geçtim dahiliye 2 kadın doğumcu ve üroloji onay verdi bizim rapora erken menapoz olduğu için raporla 3 deneme hakkım var

Benim dosyamın içinde raporumda vardı ekimde dosya açıldı kasımda sulu ultrason çekildi ve simir alındı şımdi hastalıkta ilaç tedavisi başlayacak

Benım amh 8 1 aşılama daha yapılması lazımmış bugün gıttık sormaya da öyle dedıler ayrı bı fertılite paneli diye genetık test ıstedıler

Merhaba normal poliklinik mi yoksa hoca ile fiyatı mı bu şekilde ilaçlar dahil mi bende gidicem ama fiyat söylemediler henüz :( çünkü hastaneye ayrı ilaçlara ayrı fiyat diye biliyorum

Merhaba normal poliklinik mi yoksa hoca ile fiyatı mı bu şekilde ilaçlar dahil mi bende gidicem ama fiyat söylemediler henüz :KK43: çünkü hastaneye ayrı ilaçlara ayrı fiyat diye biliyorum
Çağdaş Şahin doktorum özel yerlerinde değil Ege üniversitesinin içinde tüp bebek bölümünde ilaç 7.000 hastane 17.000

Çok teşekkür ediyorum bende normal poliklinik hastasıyım nihayet 6 ay sonunda tedaviye başlayacağız:) memnun musunuz peki ? Nasıl geçti ben 2 defa özel sağlıkta denedim birisi düşükle sonuçlandı o yüzden de üniversite hastanesinde detaylı tahlil yapılsın istedim hakkımızdan hayırlısı olsun inşallah

Çok teşekkür ediyorum bende normal poliklinik hastasıyım nihayet 6 ay sonunda tedaviye başlayacağız:) memnun musunuz peki ? Nasıl geçti ben 2 defa özel sağlıkta denedim birisi düşükle sonuçlandı o yüzden de üniversite hastanesinde detaylı tahlil yapılsın istedim hakkımızdan hayırlısı olsun inşallah
Şuan iğnelere başladım bu arada bende poliklinik hastasıymışım cumartesi öğrendim 😁 hangi doktor müsaitse o bakıyormuş ilk deneme olduğu için pek tecrübem yok deneyerek öğreniyorum ama güzel geçiyor perşembe randevum var yumurta büyüdü mü diye en zorlandığın kısım ilaç bulmak ama kota denen bişey var raporlu hastalar için eczanelerde kota bulmak çok zor

Back