Ege bölgesinde psikolog öneriniz..

Okyete

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
986
899
103
Kızlar merhaba.Son bir yılda hayatım tamamen değişti.Ailemde bir sürü sorunlar yaşandı,kardesim hasta oldu ,Ben Turkiyenin en batısından en doğusuna atandım bir türlü alışamadım,oradaki terör olayları ,dogunun sartlari vs. Bir türlü alışamadım.Cok sıkıntı yaşadım.Atanmadan önce de nişanıydım ,ayrıldık.Simdi iyi ki ayrılmışız Allah beni korumuş diyorum ,ne kadar olayı atlattım desem de iyle olmuyor. Ayrıldığımızı bilmeyenler düğün ne zaman diye soruyor kimse ayrılacağımıza ihtimal bile vermezdi.Nisanim da düğün gibi olmuştu. Dugun yerimiz ,gelinlik vs.ne varsa hazirdi.Velhasıl kızlar son bir yılda hayatımda ne varsa değişti.
Ben artık psikolojimin sağlam olduğunu düşünmüyorum.Hic olmadık zamanda geçmişte yaşadığım olaylar aklıma geliyor ağlama krizine giriyorum.Gecmisi dusunyyorym surekli.Kafamda sürekli sorular var niye böyle oldu,benim ne suçun vardi,sadece böyle şeyler benim başıma mi geliyor? Gibi.
Bir de takıntılar oluştu. Mesela kapıyı kilitliyorum sonra dönüp dönüp kitledim mi diye bakıyorum . Ocağın altını kapatıyorum evden çıkıyorum emin olamiyorum geri dönüp bakıyorum. Kızlar sizlerin var mı önerisi? Yada bana onerebilceginiz psikolig onerisi.Canakkale de yaşıyorum ama çevresinde de olabilir gidebilirim .yakın sehirlere

Allah yardimcin olsun. Cok zor seyler yasamissin. Konu ile ilgili bir bilgim yok. Zamanla her sey duzelir insallah.

neden ayrıldınız nişanlınızdan

benim eski sevgilim de doğuya gidince ayrıldı benden ve bunu çok duydum merak ediyorum doğuyla alakalı bişey mi diye

cnm bende senın gibi batıdan doguya atandım. burda batıdakı ımkanlar gibi yok malesef. sevgılımde benı terkettı. iyice bunaldım. spora baslayıp kendimi bol duaya vermeyı dusunuyorum yoksa kafayı yerım

neden ayrıldınız nişanlınızdan

benim eski sevgilim de doğuya gidince ayrıldı benden ve bunu çok duydum merak ediyorum doğuyla alakalı bişey mi diye
Hayır bizim başka sorunlarımız vardi.yani ben onun ailesiyle ilgili bir şeyler öğrendim bitirdim

cnm bende senın gibi batıdan doguya atandım. burda batıdakı ımkanlar gibi yok malesef. sevgılımde benı terkettı. iyice bunaldım. spora baslayıp kendimi bol duaya vermeyı dusunuyorum yoksa kafayı yerım
Evet yapılacak hiç bir şey yok.hic bit imkan yok malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…