Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
muğla güzel hatta akyaka yada fethiye faralya fln .. maddi açıdan durmunuzu bilemedim fethiye gökçe gemile benm favorim tam balayı çiftine özel heee dersen ki buna bu kadar para vereceğime yurtdısına çıkarım o daha da bi mantıklı tabi
muğla güzel hatta akyaka yada fethiye faralya fln .. maddi açıdan durmunuzu bilemedim fethiye gökçe gemile benm favorim tam balayı çiftine özel heee dersen ki buna bu kadar para vereceğime yurtdısına çıkarım o daha da bi mantıklı tabi
Gökçe gemile ye gitmedim ama yırtiçi olsaydı tercihim burası olurdu baya pahalı değermi değer o ayrı yurtdısına çıkılacak durum yoksa .. hee yokbiz bu parayı yurtdışında yeriz diyosan tabii o zaman yurtdısı daha mantıklı bali vs gibi gökçe gemile villa tarzı balayı çiftine özel arkadasm gitti resimleri fena ama faralya taraflarnda güzel yerler var gitmiş biri olarak söyleyebilirim
Buraya aşık oldum... Aklımızda Bali vardı ancak memleketimde böyle güzel yer varken gerçekten artık göz ucuyla bile bakmam Bali'ye. Sanırım bizim için zamanı geldiğinde tek tercih Gökçe Gemile olacak