Ege bölgesinde balayı nerede yapılır

Pulsar20

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2019
109
35
Merhaba kızlar Ege bölgesinde gidilebilecek en güzel balayı bölgesi ve otel bilginiz var mı?

Ege bölgesi .... güzel...
8 tane il var, her ile bir yer mi söyleyelim?

Aklından neresi geçiyor, her yerine giderim mi diyorsun?

Mesela Muğla ayyaka nasıl olur internetten baya güzel görüyorum.
muğla güzel hatta akyaka yada fethiye faralya fln .. maddi açıdan durmunuzu bilemedim fethiye gökçe gemile benm favorim tam balayı çiftine özel :KK66:
heee dersen ki buna bu kadar para vereceğime yurtdısına çıkarım o daha da bi mantıklı tabi :KK66:

muğla güzel hatta akyaka yada fethiye faralya fln .. maddi açıdan durmunuzu bilemedim fethiye gökçe gemile benm favorim tam balayı çiftine özel :KK66:
heee dersen ki buna bu kadar para vereceğime yurtdısına çıkarım o daha da bi mantıklı tabi :KK66:
Siz gitmiş gibisiniz sanki 🤗 tahmini fiyat aralıkları ne kadar çıkar ki 😊 ayrıca bu dediğiniz yerleride araştıracağım 😍

Siz gitmiş gibisiniz sanki 🤗 tahmini fiyat aralıkları ne kadar çıkar ki 😊 ayrıca bu dediğiniz yerleride araştıracağım 😍
Gökçe gemile ye gitmedim ama yırtiçi olsaydı tercihim burası olurdu baya pahalı değermi değer o ayrı :KK66: yurtdısına çıkılacak durum yoksa .. hee yokbiz bu parayı yurtdışında yeriz diyosan tabii o zaman yurtdısı daha mantıklı bali vs gibi :KK66: gökçe gemile villa tarzı balayı çiftine özel arkadasm gitti resimleri fena 🙈 ama faralya taraflarnda güzel yerler var gitmiş biri olarak söyleyebilirim

Buraya aşık oldum... Aklımızda Bali vardı ancak memleketimde böyle güzel yer varken gerçekten artık göz ucuyla bile bakmam Bali'ye. Sanırım bizim için zamanı geldiğinde tek tercih Gökçe Gemile olacak :KK68:

X