Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yapıyorum ve kesinlikle çok faydasını görüyorum...Ama istikrarlı olmak lazım vazgeçmemek yani sabırKızlar aranızda EFT yapan ve faydasını gören var mıı?
Eft için seanslara gidip büyük paralar ödemeyin. Eğitimini alın kendi kendinize uygulayın onun yerine.Ya da videolar var internette oradan öğrenin. Ben eğitimini aldım isteyene ben bile anlatırım Skype'tan . Öğrendiğinizi kendinize uygulayın ve kendinize karşı açık ve dürüst olacağınıza bastırdığınız kaçtığınız duygularınızı da kabul etmeye onların da sizin parçanız olduğunu bilerek niyet edin ve başlayın olsun bitsin :)
canim ben dort yil suren evde hayatimi mahfeden ve beni delirme derecesine getiren panik atagi son care olarak uzman kisi tarafindan yapilan eft ile 6 seansta cok sukur bitirdim
siddetle tavsiye ediyorum her konu icin yapabilirsin bana eftyi ogreten doktor ve uygulatan uzman esinden allah bin kere razi olsun eftde ayrica nefes teknikleri cok onemlidir
canım merhaba dediğin gibi maddi olarak çok aşmamak lazım işe yaramayan bir şey olunca bu sefer paramı çöpe attım gibi geliyor daha çok moral bozuluyor. lalo ya dediğim gibi yukarı da bunun için faydası olur mu olur dersen öğretebilir misin skyptan gerçekten ?Eft için seanslara gidip büyük paralar ödemeyin. Eğitimini alın kendi kendinize uygulayın onun yerine.Ya da videolar var internette oradan öğrenin. Ben eğitimini aldım isteyene ben bile anlatırım Skype'tan . Öğrendiğinizi kendinize uygulayın ve kendinize karşı açık ve dürüst olacağınıza bastırdığınız kaçtığınız duygularınızı da kabul etmeye onların da sizin parçanız olduğunu bilerek niyet edin ve başlayın olsun bitsin :)
merhaba ben yapıyorum ayrıcada uygulamada yardımcı olduğum insanlarda var.Bilinçli yapılırsa faydası mutlaka görülür
Merhaba burada ana başlıklar altında gönderiyorum kafanızın takıldığı yerde mesaj atabilirsiniz.
Zihinsel ve Duygusal Sorunlar
Bağımlılıklar (yemek, alkol, sigara, uyuşturucu)
Allerjiler
Öfke
Kaygı (anksiyete)
Panik
Zihinsel ve Duygusal Sorunlar
Bağımlılıklar (yemek, alkol, sigara, uyuşturucu)
Allerjiler
Öfke
Kaygı (anksiyete)
Panik
Saplantılar
Bunalımlar (depresyon)
Keder, üzüntü
Matem tutma
Okuma güçlüğü
Kendine güven
Korkular
Yersiz korkular (fobiler)
Suçluluk duygusu
Uyku sorunları
Kötü anılar
Kabuslar
Ağrılar
Performans sorunları (spor, topluluk önünde konuşma, sınav stresi vb)
Travma sonrası stres (PTSD)
Cinsel taciz ve diğer cinsel sorunlar
Bedensel sorunlar
Baş ağrısı
Sırt/bel/omuz ağrıları
Kanser
Kronik yorgunluk sendromu (CFS)
Kolit
Astım
Allerjiler
Çeşitli yaralar kaşıntılar
Uyku sorunları