EFT yapan var mı?

canim ben dort yil suren evde hayatimi mahfeden ve beni delirme derecesine getiren panik atagi son care olarak uzman kisi tarafindan yapilan eft ile 6 seansta cok sukur bitirdim
siddetle tavsiye ediyorum her konu icin yapabilirsin bana eftyi ogreten doktor ve uygulatan uzman esinden allah bin kere razi olsun eftde ayrica nefes teknikleri cok onemlidir

Merhaba hanımlar,

Benim de uzun süredir araba kullanırken panik atağım oluyor. Akupunktur ve emdr yaptırdım hiç faydası olmadı. B,r psikiyatr saçma sapan antidepresan verdi, çok az kullanıp bıraktım. Şimdi eft yaptırmak istiyorum. Ne kadara mal olur bilgi verebilir misiniz?

Eft için seanslara gidip büyük paralar ödemeyin. Eğitimini alın kendi kendinize uygulayın onun yerine.Ya da videolar var internette oradan öğrenin. Ben eğitimini aldım isteyene ben bile anlatırım Skype'tan . Öğrendiğinizi kendinize uygulayın ve kendinize karşı açık ve dürüst olacağınıza bastırdığınız kaçtığınız duygularınızı da kabul etmeye onların da sizin parçanız olduğunu bilerek niyet edin ve başlayın olsun bitsin :)

Eft için seanslara gidip büyük paralar ödemeyin. Eğitimini alın kendi kendinize uygulayın onun yerine.Ya da videolar var internette oradan öğrenin. Ben eğitimini aldım isteyene ben bile anlatırım Skype'tan . Öğrendiğinizi kendinize uygulayın ve kendinize karşı açık ve dürüst olacağınıza bastırdığınız kaçtığınız duygularınızı da kabul etmeye onların da sizin parçanız olduğunu bilerek niyet edin ve başlayın olsun bitsin :)

Eft ile ilgili bir kitabım var. Bir kaç kere yeltendim,ilgilendim ama bıraktım. Çok istiyorum korkularımdan kurtulmayı. Bana yardım etseniz ne güzel olur :KK25:

merhaba ben yapıyorum ayrıcada uygulamada yardımcı olduğum insanlarda var.Bilinçli yapılırsa faydası mutlaka görülür

canim ben dort yil suren evde hayatimi mahfeden ve beni delirme derecesine getiren panik atagi son care olarak uzman kisi tarafindan yapilan eft ile 6 seansta cok sukur bitirdim
siddetle tavsiye ediyorum her konu icin yapabilirsin bana eftyi ogreten doktor ve uygulatan uzman esinden allah bin kere razi olsun eftde ayrica nefes teknikleri cok onemlidir

geçmiş olsun canım neler yaşadın öğrenebilir miyim yanlış anlamazsan. bende pa yok ama çok takıntı var sanki. bu da tüm enerjimi alıyor umutsuz ve hiç bir şeyden zevk almadan zora ki yaşamama sebep oluyor depresyon yapıyor yani. bunlara da iyi gelir mi acaba ?

canım merhaba dediğin gibi maddi olarak çok aşmamak lazım işe yaramayan bir şey olunca bu sefer paramı çöpe attım gibi geliyor daha çok moral bozuluyor. lalo ya dediğim gibi yukarı da bunun için faydası olur mu olur dersen öğretebilir misin skyptan gerçekten ?

merhaba ben yapıyorum ayrıcada uygulamada yardımcı olduğum insanlarda var.Bilinçli yapılırsa faydası mutlaka görülür

inşallah canım. sence hangi sorunlarda daha etkili oluyor bilginiz var sanırım

Merhaba burada ana başlıklar altında gönderiyorum kafanızın takıldığı yerde mesaj atabilirsiniz.

Zihinsel ve Duygusal Sorunlar

Bağımlılıklar (yemek, alkol, sigara, uyuşturucu)
Allerjiler
Öfke
Kaygı (anksiyete)
Panik

Allerjiler
Öfke
Kaygı (anksiyete)
Panik
Saplantılar
Bunalımlar (depresyon)
Keder, üzüntü
Matem tutma
Okuma güçlüğü
Kendine güven
Korkular
Yersiz korkular (fobiler)
Suçluluk duygusu
Uyku sorunları
Kötü anılar
Kabuslar
Ağrılar
Performans sorunları (spor, topluluk önünde konuşma, sınav stresi vb)
Travma sonrası stres (PTSD)
Cinsel taciz ve diğer cinsel sorunlar

Bedensel sorunlar

Baş ağrısı
Sırt/bel/omuz ağrıları
Kanser
Kronik yorgunluk sendromu (CFS)
Kolit
Astım
Allerjiler
Çeşitli yaralar kaşıntılar
Uyku sorunları
Bağırsak problemleri
Görme bozuklukları
Kasılmalar
İdrar sorunları
Sabah bulantıları
Adet öncesi rahatsızlıklar
Cinsel işlev bozuklukları
Terleme
Karpal tunel sendromu
Artrit
Parmak uyuşuklukları
Mide ağrıları
Diş sancıları
Titreme
Multipl skleroz (MS)
Fibromiyalji

Merhaba burada ana başlıklar altında gönderiyorum kafanızın takıldığı yerde mesaj atabilirsiniz.

Allerjiler
Öfke
Kaygı (anksiyete)
Panik

Allerjiler
Öfke
Kaygı (anksiyete)
Panik
Saplantılar
Bunalımlar (depresyon)
Keder, üzüntü
Matem tutma
Okuma güçlüğü
Kendine güven
Korkular
Suçluluk duygusu
Uyku sorunları
Kötü anılar
Kabuslar
Ağrılar

Bedensel sorunlar

Baş ağrısı
Sırt/bel/omuz ağrıları
Kanser
Kolit
Astım
Allerjiler
Uyku sorunları
Bağırsak problemleri
Görme bozuklukları
Kasılmalar
İdrar sorunları
Sabah bulantıları
Terleme
Karpal tunel sendromu
Artrit
Parmak uyuşuklukları
Mide ağrıları
Diş sancıları
Titreme
Multipl skleroz (MS)
Fibromiyalji

Allerjiler
Öfke
Kaygı (anksiyete)
Panik

Allerjiler
Öfke
Kaygı (anksiyete)
Panik
Saplantılar
Bunalımlar (depresyon)
Keder, üzüntü
Matem tutma
Okuma güçlüğü
Kendine güven
Korkular
Suçluluk duygusu
Uyku sorunları
Kötü anılar
Kabuslar
Ağrılar

Bedensel sorunlar

Baş ağrısı
Sırt/bel/omuz ağrıları
Kanser
Kolit
Astım
Allerjiler
Uyku sorunları
Bağırsak problemleri
Görme bozuklukları
Kasılmalar
İdrar sorunları
Sabah bulantıları
Terleme
Karpal tunel sendromu
Artrit
Parmak uyuşuklukları
Mide ağrıları
Diş sancıları
Titreme
Multipl skleroz (MS)
Fibromiyalji

İnternetten ilediğim videolar var ama bir türlü başlayamadım. sanki tek başıma yaparsam eksik ya da yanlış olabilir gibi hissdiyorum. en önemli püf noktaları varsa kısa ve net özetleyebilirseniz sevinirim

Merhaba aslında bu uygulamada eksik yada yanlış uygulama yok emin olun vıdeoyu izleyin noktalara vururken ki sözleri kayıt edin ve tekrar izleyerek kendinize uygulayın yeter ki yapın çok faydasını goreceksınız ben korkularımdan kurtuldum mide sorunlarına çok iyi geldi uzun süreli yaparsanız fayda daha fazla oluyor sevgilerimle.

Merhabalar eft ile ilgili girdiniz rastladım online olarak anlatirim demişsin rica etsem bana yardımcı olur musunuz

X