EFSAM,ın dünyaya gelişi

ballxixm53

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2008
1.960
3
116
43
İstanbul
evet kızlar sonunda 9 ayı geride bırakıp doğum hikayelerini yazmaya başladık 6 aralık cumartesi günü kontorolüm vardı sabah 5.5 kalktım bi heyecanla uyuyaadım sanki doğum yapacağım içime doğmuştu
saat 9 da hastaneye gittim nst ye bağlandım daha sonra nst sonucunu dr verdim kapının önünde içeri girmek için bekedim asistan çıkıp yeniden nst ye bağlanmamı bebeğin kalp atışlarını zayıf gördüğünü söyledi
ben o sıra kantine inip bişeyler atıştırıyım dedim belki karnım açtır hareket etmiyodur diye düşündüm nst ye bağlanmadan dr muayne için içeri çağırdı ultrasyona girdim ve dr bebeğin aşşağı indiğini bayramda sancım tutacağını ve kilosunun iyi olduğunu bebeği alması gerektiğini söyledi ve yatış işlemlerini yapmamızı söyledi ve ben tek başıma hastanedeyim eşim yanımda yok arkadaşla gitmiştim gözlerim doldu eve gidip gelliyim bari dedim 2 ye kadar hastanede olmamı söyledi dr
eve geldi duşumu aldım çantalarımızı aldık ve hastanenin yolunu tuttuk beni hazırlamaya başladılar bende bir heyecan oğlumda yanımda bana bakıyo ve ağlamaya başladım oğluma baktıkça önlüğü giydirdiler sonkez resim çekildim sedyeye yatırdılar ve odadan çıkarırken ben hüngür hüngür ağlıyorum oğlumda bana bakıp ağlıyo çok kötüydü o an
ameliyathaneye indim anestezi uzmanı genel anestezi yapamıyacağını söyledi spinal anestezi yapacaz dedi ben bi şoka daha girdim ben yapamam dayanamam dedim ama genel yaparsak masadan kalabilirsin dediler çünki 6 saatlik açlık olması gerekiyormuş herneyse belimden iğneyi yaptılar ve ben ayaklarımı hissetmiyodum artık ameliyat başladı
efsamı çıkardıkları an karnımda bir boşluk hissettim o sıra ordaki elemanların ay ne güzel bebek aynı japonlara benziyo dediler ben bi heyecanla bana ne zaman gösterecekler diye bekliyom o sıra ben ağlamaya başladım kızımı yanıma getirdiler öptüm kokladım o an bütün herşeyi unuttum kızımı görünce çokmu uzattım anlamadım ya yarım saat dikişlerim sürdü odaya çıkardılar beni kızımla 9 aylık maratonu bitirdik artık meleğim kucağımda
kızım 38+2 de 3730 gr 50 cm
HEPİNİZİN ELLERİNDEN ÖPER TEYZELERİ
a.s.a.s.

Son düzenleme:
Ballımm canım arkadaşım benimm gözünaydınn hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün,hayırlı bir evlat olsun inşallahh...Rabbim bir ömür boyu bebeğinle beraber huzurlu,mutlu ve sağlıklı günlerr geçirin inşallahh.teyzesii efsayı öpüyorr o tombiş yanaklarındann yerim onun suratını 41 kere maşallah sübhanallahh ..Yaradanım güzelller güzelli bebeğini sana bağışlasınnna.s.
:dance::dance:

ballımcım hadi gözün aydın.
güzel efsa gelmiş çok şükür.
Allahım anneli babalı büyütsün,
sağlıklı uzun ömürler naisp etsin yavrularına inş..
seni ve kızımızı cok öptüm Şeniz

Merhaba,
Öncelikle Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah... Kzınızın ismi efsa mı efza mı? benim kızımın ismi efza anlamı farsça imiş yeni doğmuş güzel insan demek kimliğindede efza yazıyor. Efsa ismine nasıl karar verdiniz anlamını nasıl biliyorsunuz. Yazarsanız sevinirim.

ballıııııııııııııımm gözünaydın canım allah analı babalı büyütsün sağlıklı,hayırlı ve uzun ömürler dilerim:1hug:a.s.

Tebrikler canım.Kızına da sana da maşallah
Allah analı babalı büyütsün.
Sağlıklı büyüsün inşallah.

canım balımmm gözünüz aydın olsun Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..senide kuzunuda çookk öpüyoruz oğlumla

ballım beni hatırladın dimi.. haytırlı uğurlu olsun.. bende tüp bebeğe başlıyacağım inşallah.....

gözün aydın canım rabbim size bağışlasın inşallahhh rabbim isteyen herkeze bu mutluluğu yaşatsın inşallah

rabbim isteyen herkeze nasip etsin çok sağolun kızlar
spınelde hiç acı hissetmedim normal doğum gibi kızımı hemen kucağıma aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…