Efsa. Burun Estetiği Ameliyatı

Efsa.

Hadi ya! :)
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2009
139
0
96
Sivas
Kızlar ben 3 yıl önce estetik amelyat olmustum burnumdan özel bi hastanede.Fakat sonuçtan hiç memnun kalamadım burnumun üstünde1 cm felan sivri bi çıkıntı olustu.Sivasta yaşıyorum burda ne özel hastane var ne doktor seçme imkanımız yok.Şuan için dısarda amelyat olmakta istemiyordum çünki 1. amelyatımı şehir dısında ve özel hastanede olmama rağmen berbat bi sonuç aldım.Bu sefer Devlet hastanesinde olmak istedim doktorumla görüüştüm anlaştım muaynede amelyat günümü verdi bugüne dün tekrar son bi kez görüşmeye gittim amelyat öncesi ve bana karın bölgemdeki kaburgamdan parça alacağını söyledi amelyatta.Muayne ederken söylememişti ben bütün tahlillerimi tetkiklerimi yaptırdıktan sonra böyle bişey çıktı ortaya.Akşam aileme söylediğimde büyük bi tepki verdiler saatler kala böyle bi şokla karsılaştım ve sabah amelyatım olmasına rağmen göndermediler.Abim devlet hastanesinde burnunu daha çok mu rezil ettirmek istiyorsun diye kıyameti kopardı.Bana bi akıl verin böyle kaburgadan almak gibi bi durumla karşılaşanınız oldumu veya devlet hastaneleri bu kadarmı güvenilmez hiçmi aranızda yakınlarınızda devlet hastanelerinden memnun olan yok bu konuda.Ayrıca sabah telefon ettiklerinde utancımdan telefonu açamadım gidemediğim için insanları oyalamıs bekletmiş oldugum için çok üzülüyorum.Şuan doktorumu aramaya bile çekiniyorum nolur bana bi akıl verin.Tekrar gitsemmi sizce çok utanıyorum ya

canım forumu ayrıntılı okursan bu şekilde kaburgasından veya kulağından kıkırdak alınıp burnu düzeltilen birçok arkadaşımız var. sanırım öyle büyük bir operasyon değil. çok geçmiş olsun. ilk ameliyatını nerede olmuştun?

Kayseride oldum malesf ilk amelyatımı yaşım da küçük oldugu için araştırmadan tecrübesizce bi adım attım özeldir iyidir diye.

cnm bende doktorla gorusmeye gıttıgımde bıkeresınde oda boyle soylemıstı oda arastırma hastanesıydı.burnunu duzeltırken yeterlı kıkırdak olmayınca ya kulagının arkasından yada kaburgadan kıkırdak alıyoruz bu buyuk bı sorun degıl bu bir çözüm demıstı.bence endıselenecegın bısey degıl yeterkı doktorunu arastır ıyı tanı...

Kızlar ikinizede teşekkür ederim Karar verdim doktor konusunda eylülde revizyon ameliyatım var.Sonrasında fotoları paylaşırım.

doktorunu çok çok iyi araştır derim. fazlalıkları almak eksik dokuları bir takım ilavelerle tamamlamaktan çok daha kolaydır o yüzden seçtiğin doktorun revizyon ameliyatlarındaki deneyimi çok önemli
ne istediğini , beklentilerini doktoruna kafanda hiç bir soru işareti kalmayana dek anlatmalısın o da sana operasyon esnasında ne yapacağını sonrasında neler olabileceğini olası riskleri anlatmalı
yani artıları ve eksileri iyi tartmak gerekli
revizyon ameliyatı hafife alınacak, öyle araştırmadan iyice irdelemeden paldır küldür girilecek bir ameliyat değil sakın bu yanlışa düşme

Kızlar ikinizede teşekkür ederim Karar verdim doktor konusunda eylülde revizyon ameliyatım var.Sonrasında fotoları paylaşırım.

Hangi Doktorda oldun Canım Bende Sivasta yaşıyorum ve özelmi devletmi karar veremedim lütfen sadece1 ayım kaldı yardımcı olursan çok sevinicemm ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…