Kızlar ben 3 yıl önce estetik amelyat olmustum burnumdan özel bi hastanede.Fakat sonuçtan hiç memnun kalamadım burnumun üstünde1 cm felan sivri bi çıkıntı olustu.Sivasta yaşıyorum burda ne özel hastane var ne doktor seçme imkanımız yok.Şuan için dısarda amelyat olmakta istemiyordum çünki 1. amelyatımı şehir dısında ve özel hastanede olmama rağmen berbat bi sonuç aldım.Bu sefer Devlet hastanesinde olmak istedim doktorumla görüüştüm anlaştım muaynede amelyat günümü verdi bugüne dün tekrar son bi kez görüşmeye gittim amelyat öncesi ve bana karın bölgemdeki kaburgamdan parça alacağını söyledi amelyatta.Muayne ederken söylememişti ben bütün tahlillerimi tetkiklerimi yaptırdıktan sonra böyle bişey çıktı ortaya.Akşam aileme söylediğimde büyük bi tepki verdiler saatler kala böyle bi şokla karsılaştım ve sabah amelyatım olmasına rağmen göndermediler.Abim devlet hastanesinde burnunu daha çok mu rezil ettirmek istiyorsun diye kıyameti kopardı.Bana bi akıl verin böyle kaburgadan almak gibi bi durumla karşılaşanınız oldumu veya devlet hastaneleri bu kadarmı güvenilmez hiçmi aranızda yakınlarınızda devlet hastanelerinden memnun olan yok bu konuda.Ayrıca sabah telefon ettiklerinde utancımdan telefonu açamadım gidemediğim için insanları oyalamıs bekletmiş oldugum için çok üzülüyorum.Şuan doktorumu aramaya bile çekiniyorum nolur bana bi akıl verin.Tekrar gitsemmi sizce çok utanıyorum ya