efkarlandım yardım

Bu 96 serisinde war bi arıza zaten onun dışında muhtemelen bu kız o kız değil yaşı okadar küçük biriyle birlikte olmaz heralde

he he sevgiline.. daha dogrusu bulunmaz hint kumasina..

Biraz daha açık renkte ve daha küçük puntoda yazsaydınız hiçbir sıkıntınız kalmazdı

Konu acmak icin yazmissin basta niye sildi oyle boyle coosmussun sonra kizin varligimdan haberi vardi zaten videomuz var koz zaten cirkin sevgilim ona bakmaz ailesiyle taniscam fln kendin sorup kendin cevaplamissin

Konu acmak icin yazmissin basta niye sildi oyle boyle coosmussun sonra kizin varligimdan haberi vardi zaten videomuz var koz zaten cirkin sevgilim ona bakmaz ailesiyle taniscam fln kendin sorup kendin cevaplamissin
ben neden silindiğini sordum kızın varlığımdan haberi var evet çirkinde o benim ailemle tanıstı ben onun ailesindeki herkesle tanıstım babasıyla tanısmadım onunlada tanısıcam doğrudur ee ne diyimki şimdi

kız listede yoksa artık takma kafana bence bu kadar.önemli bi şey olsa listede yeri olurdu zaten.sallaaaa....

Sevgiline olsa ne olur? O seninleyse takma bu kadar yahu...

ana sınıfında yaşı 20 olan kızın işi neymiş

oda mı öğretmen

ayrıca nereden bilelim ki o sözlerle sevgiline gönderme mi yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…