- 24 Ağustos 2012
- 1.936
- 2.007
nyse dediğin gibi olsunvar yardımcı öğretmen benim tanıdığımda var devlet anasınıfında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nyse dediğin gibi olsunvar yardımcı öğretmen benim tanıdığımda var devlet anasınıfında
he he sevgiline.. daha dogrusu bulunmaz hint kumasina..Arkadaşlar merhba bikac gundur canım sıkkın erkek arkadaşım ögretmen muzık ogretmenı anasınıfnda ordan bıkiz yası en fazla 20olan bı kız erkek arkadasımı eklems bıkctanede erkek eklemiş erkek arkadaşımı ogün .sevgilim mesaj attı kabul ettm kreşten ve şurdan eklemşler ayıp olur bılgn olsun diye bana.. zaten hep söyler ıcım rahat olsun dıye lıstesı flnda acık 2 gun sonra fln baktm arkadas lıstesnde yok o kız. kıza baktım kız facebooka sözler paylasıp duruyor bu arada neden böyle güvenin sarsılmış takılıysn dıyceksnz ayrı oldugumuz dnem vardı 2bucuk ay o donemde bı kadınla ılıskısı olmuş bız barışınca kadın aramış sevgılımı demış mesaj atcam ayırıcam fln fılan ondan beri aslında doğal bişey ayrıydık olmuş ama güvenim sarsıldı. neyse derdim o kız şuan kendmı yıyıp bıtırdım neden yok lıstesnde artık .o sözler sevgılımemı?
Biraz daha açık renkte ve daha küçük puntoda yazsaydınız hiçbir sıkıntınız kalmazdıArkadaşlar merhba bikac gundur canım sıkkın erkek arkadaşım ögretmen muzık ogretmenı anasınıfnda ordan bıkiz yası en fazla 20olan bı kız erkek arkadasımı eklems bıkctanede erkek eklemiş erkek arkadaşımı ogün .sevgilim mesaj attı kabul ettm kreşten ve şurdan eklemşler ayıp olur bılgn olsun diye bana.. zaten hep söyler ıcım rahat olsun dıye lıstesı flnda acık 2 gun sonra fln baktm arkadas lıstesnde yok o kız. kıza baktım kız facebooka sözler paylasıp duruyor bu arada neden böyle güvenin sarsılmış takılıysn dıyceksnz ayrı oldugumuz dnem vardı 2bucuk ay o donemde bı kadınla ılıskısı olmuş bız barışınca kadın aramış sevgılımı demış mesaj atcam ayırıcam fln fılan ondan beri aslında doğal bişey ayrıydık olmuş ama güvenim sarsıldı. neyse derdim o kız şuan kendmı yıyıp bıtırdım neden yok lıstesnde artık .o sözler sevgılımemı?
ayrıydık bırlıkteyken olsaydı ayrılırdım ama ayrıyken ne yaptgını takarsam ölürüm kahrımdanBen öylesine akşamına olanı anlamam canım.Bana ters.Az da olsa yaşananlara saygı derim.
Mesaj doldurmak ıcın yazmayın ltfen .he he sevgiline.. daha dogrusu bulunmaz hint kumasina..
Pcden bakınca koyu grı telden baktım baya beyazms :)Biraz daha açık renkte ve daha küçük puntoda yazsaydınız hiçbir sıkıntınız kalmazdı
Pcden bakınca koyu grı telden baktım baya beyazms :)
ben neden silindiğini sordum kızın varlığımdan haberi var evet çirkinde o benim ailemle tanıstı ben onun ailesindeki herkesle tanıstım babasıyla tanısmadım onunlada tanısıcam doğrudur ee ne diyimki şimdiKonu acmak icin yazmissin basta niye sildi oyle boyle coosmussun sonra kizin varligimdan haberi vardi zaten videomuz var koz zaten cirkin sevgilim ona bakmaz ailesiyle taniscam fln kendin sorup kendin cevaplamissin
msj doldurmak mi? oyle bsy mi varmis para filan mi veriyolar yoksa, dur kizlara da diyim de bolca yazalimMesaj doldurmak ıcın yazmayın ltfen .
msj doldurmak mi? oyle bsy mi varmis para filan mi veriyolar yoksa, dur kizlara da diyim de bolca yazalim
Arkadaşlar merhba bikac gundur canım sıkkın erkek arkadaşım ögretmen muzık ogretmenı anasınıfnda ordan bıkiz yası en fazla 20olan bı kız erkek arkadasımı eklems bıkctanede erkek eklemiş erkek arkadaşımı ogün .sevgilim mesaj attı kabul ettm kreşten ve şurdan eklemşler ayıp olur bılgn olsun diye bana.. zaten hep söyler ıcım rahat olsun dıye lıstesı flnda acık 2 gun sonra fln baktm arkadas lıstesnde yok o kız. kıza baktım kız facebooka sözler paylasıp duruyor bu arada neden böyle güvenin sarsılmış takılıysn dıyceksnz ayrı oldugumuz dnem vardı 2bucuk ay o donemde bı kadınla ılıskısı olmuş bız barışınca kadın aramış sevgılımı demış mesaj atcam ayırıcam fln fılan ondan beri aslında doğal bişey ayrıydık olmuş ama güvenim sarsıldı. neyse derdim o kız şuan kendmı yıyıp bıtırdım neden yok lıstesnde artık .o sözler sevgılımemı?
Arkadaşlar merhba bikac gundur canım sıkkın erkek arkadaşım ögretmen muzık ogretmenı anasınıfnda ordan bıkiz yası en fazla 20olan bı kız erkek arkadasımı eklems bıkctanede erkek eklemiş erkek arkadaşımı ogün .sevgilim mesaj attı kabul ettm kreşten ve şurdan eklemşler ayıp olur bılgn olsun diye bana.. zaten hep söyler ıcım rahat olsun dıye lıstesı flnda acık 2 gun sonra fln baktm arkadas lıstesnde yok o kız. kıza baktım kız facebooka sözler paylasıp duruyor bu arada neden böyle güvenin sarsılmış takılıysn dıyceksnz ayrı oldugumuz dnem vardı 2bucuk ay o donemde bı kadınla ılıskısı olmuş bız barışınca kadın aramış sevgılımı demış mesaj atcam ayırıcam fln fılan ondan beri aslında doğal bişey ayrıydık olmuş ama güvenim sarsıldı. neyse derdim o kız şuan kendmı yıyıp bıtırdım neden yok lıstesnde artık .o sözler sevgılımemı?