- 14 Şubat 2012
- 6.206
- 8.820
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok bana burası yetiyor.Yaşasınof ya aynen rahatlık resmen sakın bulaşmayın
heyecanla yazıncaÇok silik bir renk seçmişsinizdir beyaz Emin altına okuyamadım resmen.
Yok bana burası yetiyor.Yaşasın
kız silmiştir bence.... eger sevgilisi oldugunu öğrendiyse..
sormak istediğim bu değildi ama telefondan girip yazmıştım, aniden yazdım anlıycağınız neyse anlayan anladıRenk seciminiz haraika, anlatım bozukluğunuz on numara beş yıldız.
İLK gün ekleştikleri gün videomuzu beğenmiş 2 gün sonra sildi ya yazdı cevap alamadı yada bilmiyorum ama kötü düşünmek istemiyorum :/birlikte fotoğraflarınız varsa (ki muhtemelen vardır) kı ız görünce silmiş olabilir
İLK gün ekleştikleri gün videomuzu beğenmiş 2 gün sonra sildi ya yazdı cevap alamadı yada bilmiyorum ama kötü düşünmek istemiyorum :/
çok kızar bende hastalıklı gibi görünmek istemiyorrum sürekli didikleyen :/sevgilinize sorsanız şaka ile karışık,yanıt alamazmısınız?
bende öyle düşünüyorum ergen olduğu için :) teşekkürlerkız silmiştir bence.... eger sevgilisi oldugunu öğrendiyse..
yardımcı öğretmen sanırım orda yani. ama devlet okulundaki kreşler yani öğretmen olması ve atanması imkansız çünkü facete gözzlemlediğim kadarıyla paylaşımlarından o kadar zekası yüksek biri değil büyük ihtimalle yardımcı öğretmen yasıda küçük 96lısevgilin anaokulunda müzik öğretmeni o 20 yaşında olan ergen kız anaokulu öğretmeni mi yoksa personel mi azcık açıklayıcı yazsaymışsın keşke
devlet okulunda yardımcı öğretmen diye bişey yok ki özellerde var hizmetli personeli olabilir miyardımcı öğretmen sanırım orda yani. ama devlet okulundaki kreşler yani öğretmen olması ve atanması imkansız çünkü facete gözzlemlediğim kadarıyla paylaşımlarından o kadar zekası yüksek biri değil büyük ihtimalle yardımcı öğretmen yasıda küçük 96lı
var yardımcı öğretmen benim annemde yatı tanıdıkta yapıyor şuandevlet okulunda yardımcı öğretmen diye bişey yok ki özellerde var hizmetli personeli olabilir mi
bulmamış takılmış cinsel anlamda oda bana inadından ben beni aldatıyormusun demiştim öylesine bişeymişAyrıldığınız dönemde hemen birini bulmuş olmasına sadece benmi takıldım.?Ne bu acele ve hız?
Ben öylesine akşamına olanı anlamam canım.Bana ters.Az da olsa yaşananlara saygı derim.bulmamış takılmış cinsel anlamda oda bana inadından ben beni aldatıyormusun demiştim öylesine bişeymiş