efkarlandım yardım

O zaman bence bir sey yok.Rahat ol ya da acık acık konus sevgilinle baska yapılacak bir sey yok cünkü

ayrı kaldığınız okadar kısa süre de de hemen birini mi bulmuş

Ay, kız sıradan bi ergen gibi görünüyor, bi sevgîlisi olduğunu bile zannetmiyorum. Ortaya yazmış. Seninkiyle alakası olduğunu da sanmıyorum, yazdıklarına bakılırsa öyle 2 ay iliiki yaşayıp terk edilince sessizce oturup söz paylaşcak bi tip değil, hatta 2 aylık bi ilişkiye başlayacak bi tip hiç değil. Seninkinin takıldığı bu olsaydı, yakın zamanda numarasını değiştirmediyse şayet, illa bi mesajlar, izler, tepkiler falan bulurdun.
Ama neden sildiğini bi sor içinde pıtırcık kalmasın.
"Hayırdır, iş yeriyle bi sorun mu var, bu ara biraz gerginsin, o günkü çalışanı falan da silmîşsin" falan gibi bi kılıfa sokarak sorabilirsin.

bence ortada bir sıkıntı yok.
çok ufak detaylar bunlar,bu kadar takılmayın derim
aldatsa zaten elbet çıkacak ortaya
niyeti aldatmak olanı naparsan yap durduramazsın ayrıca.
o yüzden sadece güven.
bu sefer yanlış yapmak istemedim ona yansıtsam güvenmedin der ayrılığa gider.. size sormak istedim

ya eergen orası kesinde bunun ilişkisi yok anlatamadım bu ilişkisi olup ayrıldıgı başka kadın örnek verdim bu kız hiç kimse o kadını tanıyorum ismini flan bakmıştım ilişkisi olduğu.. yok barıştık telefonu hep ortadaydı ya. bide ailesiyle ilk beni tanıştırdı annesi arkadaşları beni çok seviyor biliyorum ama ayrıyken o başka kadından dolayı güvensizim

Ha, nihayet anladım. :)
Yukardaki mesajımı editledim, adama sorabilirsin, ve kızın yazdıklarına bakarak seninkiyle bi alakası yok diyorum hala.

O kadar telaşlı yazmışsın ki anlamak için baya uğraştım Bence biz dertsiz başımıza dert açmaya bayılıyoruz.Gereksiz paranoyalar yapıyoruz.Ben sözlerin sevgiline olduğunu düşünmüyorum belki kızın sevgilisi vardı ve o çıkardı arkadaş listesinden olamaz mı? Bence olabilir.

ondada ben kaşındım dedim başkası var ayrıldıgımız dönemde bana sana sinirlenip yaptım demişti

Ozaman bu konuda yorumumu yapiyim.Tabikide sevgilin o kızı silcek nie silmiş diye takılma.silmeseymiş takman lazım dı kafana

aynen ya adam kabul ettiği insanlara kadar haber veriyor listesi açık ben neden rahat durmuyorum bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…