efkarlandım yardım

ayy asla yapmam ayrıca zaten profil resmimiz var ve ilk ekleştikleri gün benim sevgilimin doğum gününde yaptığım video var tüm arkadaşları kutladı en sonda ben erkek arkadaşımda videonun altına kalbimin sahibi diye adımı söyleyip yorum yazmış kız beğenmiş bunu ilk gün zaten varlığımdan haberdar
O zaman bence bir sey yok.Rahat ol ya da acık acık konus sevgilinle baska yapılacak bir sey yok cünkü :KK14:

ayrı kaldığınız okadar kısa süre de de hemen birini mi bulmuş :63:

bak kızın yazdıklarını paylaşıyorum Modernleşmek adı altında kadınlasmanıza karsıyım Gülüşü güzel insanları üzmeyin onlar en icten yaralanmıstır.. Başladığım bi iliskiyi kolay kolay bitirmem ya gider yalan dolan aşklara meze olursun, ya kalırsın en güzel ben severim senii Elinden geleni değil gönlünden geleni yap bunlaRI DÜN paylaşmış hemen silindiği gün değil yani.. belkide tesadüf o zaman neden silindi :KK17:
Ay, kız sıradan bi ergen gibi görünüyor, bi sevgîlisi olduğunu bile zannetmiyorum. Ortaya yazmış. Seninkiyle alakası olduğunu da sanmıyorum, yazdıklarına bakılırsa öyle 2 ay iliiki yaşayıp terk edilince sessizce oturup söz paylaşcak bi tip değil, hatta 2 aylık bi ilişkiye başlayacak bi tip hiç değil. Seninkinin takıldığı bu olsaydı, yakın zamanda numarasını değiştirmediyse şayet, illa bi mesajlar, izler, tepkiler falan bulurdun.
Ama neden sildiğini bi sor içinde pıtırcık kalmasın.
"Hayırdır, iş yeriyle bi sorun mu var, bu ara biraz gerginsin, o günkü çalışanı falan da silmîşsin" falan gibi bi kılıfa sokarak sorabilirsin.

bence ortada bir sıkıntı yok.
çok ufak detaylar bunlar,bu kadar takılmayın derim
aldatsa zaten elbet çıkacak ortaya
niyeti aldatmak olanı naparsan yap durduramazsın ayrıca.
o yüzden sadece güven.
bu sefer yanlış yapmak istemedim ona yansıtsam güvenmedin der ayrılığa gider.. size sormak istedim

Ay, kız sıradan bi ergen gibi görünüyor, bi sevgîlisi olduğunu bile zannetmiyorum. Ortaya yazmış. Seninkiyle alakası olduğunu da sanmıyorum, yazdıklarına bakılırsa öyle 2 ay iliiki yaşayıp terk edilince sessizce oturup söz paylaşcak bi tip değil, hatta 2 aylık bi ilişkiye başlayacak bi tip hiç değil. Seninkinin takıldığı bu olsaydı, yakın zamanda numarasını değiştirmediyse şayet, illa bi mesajlar izler tepkiler falan bulurdun.
ya eergen orası kesinde bunun ilişkisi yok anlatamadım bu ilişkisi olup ayrıldıgı başka kadın örnek verdim bu kız hiç kimse o kadını tanıyorum ismini flan bakmıştım ilişkisi olduğu.. yok barıştık telefonu hep ortadaydı ya. bide ailesiyle ilk beni tanıştırdı annesi arkadaşları beni çok seviyor biliyorum ama ayrıyken o başka kadından dolayı güvensizim

ya eergen orası kesinde bunun ilişkisi yok anlatamadım bu ilişkisi olup ayrıldıgı başka kadın örnek verdim bu kız hiç kimse o kadını tanıyorum ismini flan bakmıştım ilişkisi olduğu.. yok barıştık telefonu hep ortadaydı ya. bide ailesiyle ilk beni tanıştırdı annesi arkadaşları beni çok seviyor biliyorum ama ayrıyken o başka kadından dolayı güvensizim
Ha, nihayet anladım. :)
Yukardaki mesajımı editledim, adama sorabilirsin, ve kızın yazdıklarına bakarak seninkiyle bi alakası yok diyorum hala.

Arkadaşlar merhba bikac gundur canım sıkkın erkek arkadaşım ögretmen muzık ogretmenı anasınıfnda ordan bıkiz yası en fazla 20olan bı kız erkek arkadasımı eklems bıkctanede erkek eklemiş erkek arkadaşımı ogün .sevgilim mesaj attı kabul ettm kreşten ve şurdan eklemşler ayıp olur bılgn olsun diye bana.. zaten hep söyler ıcım rahat olsun dıye lıstesı flnda acık 2 gun sonra fln baktm arkadas lıstesnde yok o kız. kıza baktım kız facebooka sözler paylasıp duruyor bu arada neden böyle güvenin sarsılmış takılıysn dıyceksnz ayrı oldugumuz dnem vardı 2bucuk ay o donemde bı kadınla ılıskısı olmuş bız barışınca kadın aramış sevgılımı demış mesaj atcam ayırıcam fln fılan ondan beri aslında doğal bişey ayrıydık olmuş ama güvenim sarsıldı. neyse derdim o kız şuan kendmı yıyıp bıtırdım neden yok lıstesnde artık .o sözler sevgılımemı?
O kadar telaşlı yazmışsın ki anlamak için baya uğraştım :p Bence biz dertsiz başımıza dert açmaya bayılıyoruz.Gereksiz paranoyalar yapıyoruz.Ben sözlerin sevgiline olduğunu düşünmüyorum belki kızın sevgilisi vardı ve o çıkardı arkadaş listesinden olamaz mı? Bence olabilir.

ondada ben kaşındım dedim başkası var ayrıldıgımız dönemde bana sana sinirlenip yaptım demişti

Ozaman bu konuda yorumumu yapiyim.Tabikide sevgilin o kızı silcek nie silmiş diye takılma.silmeseymiş takman lazım dı kafana

O kadar telaşlı yazmışsın ki anlamak için baya uğraştım :p Bence biz dertsiz başımıza dert açmaya bayılıyoruz.Gereksiz paranoyalar yapıyoruz.Ben sözlerin sevgiline olduğunu düşünmüyorum belki kızın sevgilisi vardı ve o çıkardı arkadaş listesinden olamaz mı? Bence olabilir.
aynen ya adam kabul ettiği insanlara kadar haber veriyor listesi açık ben neden rahat durmuyorum bilmiyorum:KK35:

X