Efkan Ala:Eşcinsel evlilik insanlığın helakıdır

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.715
http://www.radikal.com.tr/turkiye/efkan_alaescinsel_evlilik_insanligin_helakidir-1371373
Efkan Ala:Eşcinsel evlilik insanlığın helakıdır

RADİKAL - Eski İçişleri Bakanı ve AKP milletvekili adayı Efkan Ala, HDP’nin seçim beyannamesindeki eşcinsel evlilik vaadine ilişkin, “Bu Lut Kavmi gibi insanlığın helakı demektir” dedi.

Eski İçişleri Bakanı ve AKP Erzurum milletvekili adayı Efkan Ala, TGRT Haber 'de katıldığı programda, eşcinsel evliliğe ilişkin açıklamalarda bulundu. Efkan Ala, şu ifadeleri kullandı:

“Kürt kardeşlerimiz dindar insanlardır. Allah aşkına HDP’nin ortaya koyduğu adaylara bir bakın batıda. Dilim varmıyor vatandaşımızın kabul edemeyeceği adaylar göstermişler. Yani şunu diyelim travestileri aday göstermişler. Bilmem eşcinselleri aday göstermişler. HDP seçim bildirgesinde bunların her türlü hakkının sağlanacağı erkeğin erkekle evlenmesi kadının kadınla evlenmesi ve birlikte olmalarının hak olarak tanınacağı yazıyor. Bizim ahlakımızın bizim geleneğimizin kabul etmediği konularda da biz böyle şeylere karşıyız diyoruz. Erkeğin erkekle kadının kadınla evlenmesi ne demektir. Lut kavmi bundan helak olmuştur. Yani bu insanlığın helakı demektir."

Bizim ahlakımızın bizim geleneğimizin kabul etmediği konularda da biz böyle şeylere karşıyız diyoruz.

Ahlakları eşcinsel evliliği kaldırmazken, çocuk gelinlerin evliliğini kaldırıyor ama Nasıl bir ahlak anlayışına sahip olduklarını anlayamıyorum.

Valla Efkancığım sizin döneminizde bile helak olmadıysak eşcinsel evlilikten bir zarar geleceğini düşünmüyorum. Daha geçen hafta Hollanda'da idim hiç helak olmuş gibi değillerdi baya varlardı, mutlu mesut takılıyorlardı :)

asırlardır katliamlar,savaşlar, tecavüzler,kölelik vs. varken o toplumlar helak olmamış da oğlanlar sevişti diye lut kavmi helak olmuş. bak sen.

tabi o zamanlar üremek en önemli şey böyle korkutmak gerek de şimdi üremeye gerek yok heteroseksüeller yeterince çoğalıp içine etmeye devam edebilirler dünyanın.panik yok.

Ha gayret hedef göstere göstere en sonunda hdpli eşcinsel adayın başına bir iş gelmesine sebep olacaksınız sanki az cinayet işleniyormuş gibi bu bireylere karşı

Ahlakları eşcinsel evliliği kaldırmazken, çocuk gelinlerin evliliğini kaldırıyor ama Nasıl bir ahlak anlayışına sahip olduklarını anlayamıyorum.

Sağolun arkadaşlar, söyleyeceklerimi çok güzel ifade etmişsiniz, imzamı atarım

Of vallahi sikildim. Ulkece biraksak artik o su bu su demeyi. Insan yahu! Yetmiyor mu illa niteleme sifatina mi ihtiyac var. yoruldum yemin ederim. Survivor daki ada gibi bir yere gidio az yemek ve yasamak istiyorum.

Artik dusuncelerinizden de surekli kaliplastirmalarinizdanda ve genellemelerinizdende sikildim.

Sanki kendileri toplum icin giyinmezmis gibi, toplumu yaratanlar birey olarak hep bundan sikayetci. Islamin olmadigina ya da baska bir sekilde ozgur olduklarina inansalar neler yapabilecekler. Ozetle ozunde insan olmak cok baska.

Ya kesinlikle bunlar halki ayristirmiyor, siz kendinizi ayristiriyosunuz diyenler vardi bi ara. Her dedigini ustunuze aliniyosunuz diyenler vardi. Escinsel degilim fakat olsaydim su efkan ala ve benzeri beyinler yuzunden bu ulkeden de nefret ederdim kendimden de. Escinseller, transeksueller ya cinayete kurban gidiyor, ya intihar ediyorlar. Sizin gibiler yuzunden! Ya onlar olecegine siz ölün. Onlar aci cekecegine siz cekin emi ya... Efkan alaymis...Ne zarari var bu insanlarin size. Ellerinde olsa boylesine sacma sapan islerin konusuldugu bi ulkede kendi hayatlarini bile isteye cikmaza sokarlar mi? Ya bu bi doga meselesi... Tercih degil. Bunu bilimsel kanitlarla onunuze mi sunalim illa? Koskoca adamlarsiniz, devlet kravatlilari olarak basimizdasiniz sozde. Size bunu da mi biz anlatalim tobe estagfrullah tobe ya. Kan beynime sicradi yemin ediyorum. Senin belli normlarin olabilir, hoslanmayabilirsin. Kimse kimseyi sevmek zorunda degil ama boyle hedef gostererek insanlarin icine kin asilayamazsiniz ya. Ayiptir. Bu kadar cok homoseksuel cinayetlerinin yasandigi bi ulkede boyle cumleler sarfetmek cok tehlikeli. Kendi cikarlariniz icin, birbirinizi yermek icin insan hayatlari harciyosunuz lanet olsun. Zihniyetinizden nefret ediyorum. Hdp escinsellere hak mi taniyacakmis? Oh olsun. Tanisin. Helal olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…