Ya kesinlikle bunlar halki ayristirmiyor, siz kendinizi ayristiriyosunuz diyenler vardi bi ara. Her dedigini ustunuze aliniyosunuz diyenler vardi. Escinsel degilim fakat olsaydim su efkan ala ve benzeri beyinler yuzunden bu ulkeden de nefret ederdim kendimden de. Escinseller, transeksueller ya cinayete kurban gidiyor, ya intihar ediyorlar. Sizin gibiler yuzunden! Ya onlar olecegine siz ölün. Onlar aci cekecegine siz cekin emi ya... Efkan alaymis...Ne zarari var bu insanlarin size. Ellerinde olsa boylesine sacma sapan islerin konusuldugu bi ulkede kendi hayatlarini bile isteye cikmaza sokarlar mi? Ya bu bi doga meselesi... Tercih degil. Bunu bilimsel kanitlarla onunuze mi sunalim illa? Koskoca adamlarsiniz, devlet kravatlilari olarak basimizdasiniz sozde. Size bunu da mi biz anlatalim tobe estagfrullah tobe ya. Kan beynime sicradi yemin ediyorum. Senin belli normlarin olabilir, hoslanmayabilirsin. Kimse kimseyi sevmek zorunda degil ama boyle hedef gostererek insanlarin icine kin asilayamazsiniz ya. Ayiptir. Bu kadar cok homoseksuel cinayetlerinin yasandigi bi ulkede boyle cumleler sarfetmek cok tehlikeli. Kendi cikarlariniz icin, birbirinizi yermek icin insan hayatlari harciyosunuz lanet olsun. Zihniyetinizden nefret ediyorum. Hdp escinsellere hak mi taniyacakmis? Oh olsun. Tanisin. Helal olsun.