Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba sizinle konuşmuştuk ama yine yazmak istedim. Efexor150 mgma tam 1 yıl kullandım dideralle birlikte. Ama anksiyeteme gram faydası olmadığı gibi her gün yeni bir semptom yarattı bende. Doktorum ilacı değiştirmeyince ben kendisini değiştirdim. Efexor iyi bir depresyon ilacı olabilir bu doğrudur ama kesinlikle iyi bir anksiyete ve panik atak ilacı değil.Kizlar efexor kullanıp kullanım süreci hakkında yorum yapabilecek var mi ben 6.ayin içine girdim ama her gün panik ve anksiyete yaşıyorum terapide alıyorum neden böyle oluyor nedenn
Evet dideralde kullanıyorum ama doktorum ilacı değiştirmiyor napcagimi bilmiyorum inanınMerhaba sizinle konuşmuştuk ama yine yazmak istedim. Efexor150 mgma tam 1 yıl kullandım dideralle birlikte. Ama anksiyeteme gram faydası olmadığı gibi her gün yeni bir semptom yarattı bende. Doktorum ilacı değiştirmeyince ben kendisini değiştirdim. Efexor iyi bir depresyon ilacı olabilir bu doğrudur ama kesinlikle iyi bir anksiyete ve panik atak ilacı değil.
Sonraki doktorum da şikayetlerimi dinleyince efexorun yanlış tedavi olduğunu anladı ve kestik. Kendinize eziyet etmeyin bence ilacınızı değiştirsin doktorz
Ben de ne diyeceğimi bilemedim. Sanırım 4 ayı geçti kullanımınız. Ben de etki eder diye hep bekledim 1 yılı geçti daha da kötü olunca dayanamadım.Evet dideralde kullanıyorum ama doktorum ilacı değiştirmiyor napcagimi bilmiyorum inanın
Yok nabzim normal su an tek sıkıntım nefes açlığı onun dışında bir problemim yok.o da bütün modumu düşürüyor.doktorum çok ilgili ne zaman arasam ulaşıyorum yardımcı oluyor onu da bu yüzden bırakmak istemiyorum bilmiyorum kararsizim 16sinda terapim var bakalımBende de yan etki yapmıştı. Bu ilac genelde yan etki olarak çarpıntı yapıyor. Nabzınızi ölçünüz mu hiç. Belki sizin anksiyete sandığınız şey nabız yuksekligidir
Merhaba yorumu marta yazmışsınız umarım iyisinizdir ben bu ilacı üç sene önce kulanmistim günde 300 mg olarak yanında başka ilaçlarda vardı anksiyetem depresyonum vardı iyi gelmişti düşüre düşüre bırakmıştım beş ay olmuştu anksiyetem hafif başladı evde var diye 37 bucukluk içeyim dedim beş gün çok zor geçti miğde bulantısı çene kasılması iç sıkıntısı bıraktım halbuki ben bunu 300 mg içerken yan etkisi bile olmamıştı ilaç çok terletiyor ilk zamanlar iç sıkıntısı yapıyor iştah kesiyor ama yan etkisi kalkınca çok iyi geliyor vefaksilin gurubu olduğu için biraz sabır gerektiriyorKizlar efexor kullanıp kullanım süreci hakkında yorum yapabilecek var mi ben 6.ayin içine girdim ama her gün panik ve anksiyete yaşıyorum terapide alıyorum neden böyle oluyor nedenn