• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Efexor bırakamıyorum

Cicek Kiz

Guru
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2018
7.188
21.593
348
2 sene önce lustralla başlamıştım, fayda etmemeye başlayınca efexor geçtim.
Bırakmak istiyorum ama bırakamıyorum, şiddetli baş ağrısı baş donmesi, başımda anlık elektrik çarpmaları ağlama mide bulantısı vs gibi durumlar yaşıyorum. Bugün ilaçsız 5. Günüm, çok kötüyüm. Yataktan kalkamıyorum. Tekrar randevu aldım ama azaltarak bile olsa bırakamadım. Lütfen kullanıp bırakanlar yorum yazabilir mi 🙏

-bu üçüncü bırakmaya çalışmam. Doktor 75mg dan 36 ya geçirdi ve ilaç bitince bırak dedi. Böylemi olması gerekiyor

Son düzenleme:
Bırakmak istiyorum ama bırakamıyorum, şiddetli baş ağrısı baş donmesi, başımda anlık elektrik çarpmaları ağlama mide bulantısı vs gibi durumlar yaşıyorum. Bugün ilaçsız 5. Günüm, çok kötüyüm. Yataktan kalkamıyorum. Tekrar randevu aldım ama azaltarak bile olsa bırakamadım. Lütfen kullanıp bırakanlar yorum yazabilir mi 🙏

-bu üçüncü bırakmaya çalışmam. Doktor 75mg dan 36 ya geçirdi ve ilaç bitince bırak dedi. Böylemi olması gerekiyor
Merhaba, 5 gün iyi dayanmışsınız ben bırakmaya çalıştığımda doz azaltırken bile acillik olmuştum.
En sonunda başka bir doktora gittim efexorun yanında cipralexle azalttık şu an ikisini de bıraktım. Efexorun etkilerini azaltması için yanında başka bir ilaçla vücudun kandırılması gerekiyor. Başka türlü bırakılması imkansız. Doktorunuza söyleyin yanında başka bir ilaçla bıraktırsın.
Efexoru kesince bir hafta veya 15 gün daha cipralex kullanın ve bırakın

Merhaba, 5 gün iyi dayanmışsınız ben bırakmaya çalıştığımda doz azaltırken bile acillik olmuştum.
En sonunda başka bir doktora gittim efexorun yanında cipralexle azalttık şu an ikisini de bıraktım. Efexorun etkilerini azaltması için yanında başka bir ilaçla vücudun kandırılması gerekiyor. Başka türlü bırakılması imkansız. Doktorunuza söyleyin yanında başka bir ilaçla bıraktırsın.
Efexoru kesince bir hafta veya 15 gün daha cipralex kullanın ve bırakın
5 gün dayandım ama bide bana sorun 😥 yataktan kalkamadım, sürekli ağlama krizleri mide bulantısı baş dönmesi off çok kötüydü. Dün doktorumu degistirdim, prozac verdi. 6 gün gün aşırı içeceğim. Inşallah fayda eder. Bırakamazsam tekrar gideceğim başka bir ilaç verilecekmiş

Bende 150 mg lustral kullanıyorum doktor eşliğinde yavaş doz azaltarak kademeli olarak bırakmama rağmen halsizlik baş dönmesi mide bulantısı yataktan çıkmama istediği vs yaşadım endişenmeyin lütfen
Doktorunuzu dinleyin bunlar bizim için birer süreç unutmayın

Bende 150 mg lustral kullanıyorum doktor eşliğinde yavaş doz azaltarak kademeli olarak bırakmama rağmen halsizlik baş dönmesi mide bulantısı yataktan çıkmama istediği vs yaşadım endişenmeyin lütfen
Doktorunuzu dinleyin bunlar bizim için birer süreç unutmayın
Dün başka bir doktora gittim, prozac verdi. Bu şekilde bırakmayı deneyecekmişiz bakalım inşallah fayda eder.
Lustralı çok kolay bırakmıştım ama efexor çok kötü bağımlı oldum resmen :KK43:

Doktorunuzu dinleyin bunlar bizim için birer süreç
Dün başka bir doktora gittim, prozac verdi. Bu şekilde bırakmayı deneyecekmişiz bakalım inşallah fayda eder.
Lustralı çok kolay bırakmıştım ama efexor çok kötü bağımlı oldum resmen :KK43:
prozac da kullandım 😔 prozac bırakınca insanı çok sarsmıyor
Peki neden bırakmak istiyorsunuz tamamen iyileştiğinize emin msniz ?

Doktorunuzu dinleyin bunlar bizim için birer süreç

prozac da kullandım 😔 prozac bırakınca insanı çok sarsmıyor
Peki neden bırakmak istiyorsunuz tamamen iyileştiğinize emin msniz ?
Yaa şuan bi tık moral oldu birakırken sarsmaması
Şuan için bir sıkıntı yasamadigim icin birakmak istedim birde artı olarak yaşim 32 bebek içinolumlu bakmaya başladım, aslında doktorla birlikte karar verdik bu sürece oda onayladı

Yaa şuan bi tık moral oldu birakırken sarsmaması
Şuan için bir sıkıntı yasamadigim icin birakmak istedim birde artı olarak yaşim 32 bebek içinolumlu bakmaya başladım, aslında doktorla birlikte karar verdik bu sürece oda onayladı
Gebelik planınız varsa bırakmak en doğru karar inşallah gebelik lohusalık şüreçlerini yıpranmadan atlatırsınız

Ben aniden bırakmıştım 2 3 hafta ölü gibiydim. Yataktan hiç kalkamıyordum. Azaltarak bırakınca da benzer etkileri var. Sabretmek gerekiyor. En kötü ihtimal 10 gün sonra bitecek diye düşün.

Ben aniden bırakmıştım 2 3 hafta ölü gibiydim. Yataktan hiç kalkamıyordum. Azaltarak bırakınca da benzer etkileri var. Sabretmek gerekiyor. En kötü ihtimal 10 gün sonra bitecek diye düşün.
10 gün deneyimledim geçmeyince tekrar başlamıştım ama bu defa kararlayım 🙏
Tahmini 2 3 hafta sonra geçmiş oluyor değil mi bu korkunç bırakma süreci

10 gün deneyimledim geçmeyince tekrar başlamıştım ama bu defa kararlayım 🙏
Tahmini 2 3 hafta sonra geçmiş oluyor değil mi bu korkunç bırakma süreci
Yan etkiler azalarak bitmemişti benim aniden bitmişti. Belki 10 gün değil 12 gün sabretsen bitmiş olacaktı.

Back