Efexor birakabilen var mi

blackwhitecat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2024
11
0
1
31
Merhabalar onceden efexor 225 mg a kadar cikmis ve uzun suredir kullanan biri olarak 3 aydir 75 mg a düştüm ve çok kötüyüm. Aranizda bu ilacta doz dusen ya da ilaci birakabilen birileri var mi? Ne zor bir ilacmis bu ya

Ben 2 sene önce çat diye bırakmıştım şimdi doktor yine verdi kullanıyorum. O kadar bağımlılık veya bırakma yan etkisi olduğunu bilmiyordum cidden. Doktor ne diyor?

Bende kullandım pat diye kesmedim azaltarak bıraktım yarım içtim bir süre sonra gün aşırı içtim böyle böyle bıraktım bir sıkıntı da yaşamadım

Merhabalar onceden efexor 225 mg a kadar cikmis ve uzun suredir kullanan biri olarak 3 aydir 75 mg a düştüm ve çok kötüyüm. Aranizda bu ilacta doz dusen ya da ilaci birakabilen birileri var mi? Ne zor bir ilacmis bu ya
375 mg kullanıyodum. Babamı kaybetmiştim ozaman başladım. Daha sonra doktor kontrolüyle doz doz düşürerek bıraktırdı. Mesela 75 mg olanında içini açıp yarısını içiriyodu bana. Yan etkisi bırakırken çok malesef.

Ben de 75 mg'dan yavaş yavaş azaltarak bıraktım. Bir sorun olmadı. 2 hafta 37.5 içtim. Sonra 2 günde bir içmeye başladım. Hatta sonra onunda yarısını 2 günde bir içmek gerekiyormuş. Bu şekilde kademeli şekilde bırakılıyor. Doktorunuz nasıl bırakacağınızı anlatmadı mı?

Ben de 75 mg'dan yavaş yavaş azaltarak bıraktım. Bir sorun olmadı. 2 hafta 37.5 içtim. Sonra 2 günde bir içmeye başladım. Hatta sonra onunda yarısını 2 günde bir içmek gerekiyormuş. Bu şekilde kademeli şekilde bırakılıyor. Doktorunuz nasıl bırakacağınızı anlatmadı mı?
Benim anksiyetem asiri artti cok kötü oldum. Kesinlikle birakamiyorum

Back
X