Nicin kullanıyorsunuz?Merhabalar bende 7 senedir efexor 150 mg kullanıyorum daha yeni dusurdum 75 mg ve 1 hafta önce hamile oldugumu öğrendim doktor randevu aldım ama dolu olduğu icin Çarşamba günü gideceğim ve 2 gündür ilacımı içmiyorum mide bulantısı ve baş dönmesinden hiç birşey yapamıyorum sadece yatiyorum bu sorunla nasıl başa çıkacağım acaba
Seni mutsuz ediyorlarsa uzaklaş kimse senden çocuğundan kıymetli değil inşallah herşey yoluna girerİlk evlendigimde eşimin ailesiyle sıkıntılar yaşamıştım o dönemlerde kullandım 5 yıl birlikte oturunca tabi insan ister istemez bazı şeylere sinir oluyor daha sonrasında da babamı kaybettim o zaman doktor yükseltti ilacımı şimdi bırakmakta çok zorlanıyorum
Efexoru bırakırken sinir oldu mu sizde doz azaldı benim inanılmaz sinir var ruhum daralıyor çok korkuyorumDoktor kontrolünde bırakmayı denedim ama bi türlü basaramiyorum. Efexor yaninda ativan citol ozaprin kullaniyorum. ama efexoru biraktigim an bulantilar bas donmeleri krizler..
Sinir çok olmadı, ben bir anda kestigimde buyuk sorunlar yasamistim. Doz azaltarak yavas yavas birakilirsa hic bir sorun yasanamaz. Hic korkma.Efexoru bırakırken sinir oldu mu sizde doz azaldı benim inanılmaz sinir var ruhum daralıyor çok korkuyorum
çok üzüldüm ya, çok zor bir durum, ben daha önce ilaç kullanmıştım ama effexor değildi keşke yardımcı olabilsem. yavaş yavaş bıraktırmıştı doktorum. istersen yavaş yavaş bırak azalta azalta , belki işe yararMerhaba arkadaşlar..
Uzun yillardir antidepresanlar kullanıyorum. Son olarak yüksek dozda efexor kullanıyorum. Geçtiğimiz günlerde 6 haftalık gebe olduğumu öğrendim ve doktorum ilaci mecburen kesti. Ilac bagimliligi yüzünden fenalastim hastaneye yatirdilar. Orda da krizler gecirince bebegimi aldilar. Simdi cok cok uzgunum. Kendimi sucluyorum devamli. Ilaca yeniden basladim ve birakamiyorum. Aranizda bu ilaci kullanan, birakabilen var mi? Nolur yardim edin, çok zor durumdayim artık gerçekten...
Kuzum cok tesekkurederim. Bir kac yil once acmistim bu konuyu.çok üzüldüm ya, çok zor bir durum, ben daha önce ilaç kullanmıştım ama effexor değildi keşke yardımcı olabilsem. yavaş yavaş bıraktırmıştı doktorum. istersen yavaş yavaş bırak azalta azalta , belki işe yarar
Şuanda nasılsın lütfen cevap yazarmisinMerhabalar bende 7 senedir efexor 150 mg kullanıyorum daha yeni dusurdum 75 mg ve 1 hafta önce hamile oldugumu öğrendim doktor randevu aldım ama dolu olduğu icin Çarşamba günü gideceğim ve 2 gündür ilacımı içmiyorum mide bulantısı ve baş dönmesinden hiç birşey yapamıyorum sadece yatiyorum bu sorunla nasıl başa çıkacağım acaba
Asıl şu an sen nasılsınŞuanda nasılsın lütfen cevap yazarmisin
O donem zorlu bir surec gecirdim, hatta cok zorlu.. Simdi cok sukur iyiyim. Kucuk bir kiz annesiyim bin sukur Allah'a
Allah hayırlı ve uzun ömür versin.O donem zorlu bir surec gecirdim, hatta cok zorlu.. Simdi cok sukur iyiyim. Kucuk bir kiz annesiyim bin sukur Allah'aBen cok yuksek dozlar kullaniyordum, sanirim onun etkisiyle oyle zorlandim. Kimsenin başına gelmesin insallah.
Şu anan kullanıyormusun canım ilaçO donem zorlu bir surec gecirdim, hatta cok zorlu.. Simdi cok sukur iyiyim. Kucuk bir kiz annesiyim bin sukur Allah'aBen cok yuksek dozlar kullaniyordum, sanirim onun etkisiyle oyle zorlandim. Kimsenin başına gelmesin insallah.
Ben kullandım ve bıraktım.o kadar fazla farklı ilaç denedilerki üstümde vücudum organlarım harap oldu resmen.doktorum en son denenecek ne varsa denedik terapi alacaksın dedi.kullandığım bütün ilaçlar arasında beni en iyi hissettiren ilaç efexordu 150 mg kullanıyordum baya yüksek.efexoru aldığımda hissiz hiçbirşeye takılmayan sessiz sakin bir insan olmuştum garip bir şekilde mutlu ediyordu ilaç beni fakat sonraları yetmemeye başladı bu da büyük bir soru.başka doktora gittin o prozac verdi hiç kullanmamıştım ama o ilaca amerikada mutluluk hapı falan diyorlar o derece iyi hissettiriyormuş fakat bende işe yaramadı yine klasik şaşırmadım yani.işin sonunda bir gün otururken napıyorum ya dedim her sabah ilaç aç hiçbir fayda görme nereye kadar dedim yani kendime yaptığıma baktım inanamadım kestim direk hiç azaltayım falan yapmadım çok tehlikeli biliyorum ama hala arada alsam mı acaba ya oluyorum anksiyete ve kaygı bozukluğundan ama asla almayacağım inat ettim.size tavsiyem efexordan başka bir ilaç kullanın doktor kontrolünde efexor mutlu ediyor resmen ve alınmadığında işler değişiyor.en azından bende de öyle olmuştu agresiflk sinir nefes darlığı ani sinir basması durduğun yerde duramama vsMerhaba arkadaşlar..
Uzun yillardir antidepresanlar kullanıyorum. Son olarak yüksek dozda efexor kullanıyorum. Geçtiğimiz günlerde 6 haftalık gebe olduğumu öğrendim ve doktorum ilaci mecburen kesti. Ilac bagimliligi yüzünden fenalastim hastaneye yatirdilar. Orda da krizler gecirince bebegimi aldilar. Simdi cok cok uzgunum. Kendimi sucluyorum devamli. Ilaca yeniden basladim ve birakamiyorum. Aranizda bu ilaci kullanan, birakabilen var mi? Nolur yardim edin, çok zor durumdayim artık gerçekten...