A
arzutican
Ziyaretçi
- Konu Sahibi arzutican
arkadaşlar üzgünüm :çok üzgünüm:ama ne yazık ki bu gibi yöntemler zaman kaybettirmenin yanı sıra hayal kırıklıkları da yaşatıyor sabredin sabredin diyorlar şunu deneyin bunu deneyin yok arkadaşlar olmaz ne doğal yöntemler ne de kremler haplar bir işe yaramıyor kaslanıyoruz dikleşiyorlar ama büyümüyorlar 2-3 beden büyütenler ise kaslarını geliştirdiği için çeper de genişliyor yani göğüsler olduğu yerde kalıyorlar ben 28 yaşındayım ve inanın bu yöntemleri ben de denedin hem de sonunda hasta oldum 1 ay yataktan kalkamadım hala hastayım iyileşemiyorum öksürük burun akıntısı boğaz ağrısı toparlamaya çalışıyorum...şunu söyliyim keşke umutlarımız boşa gitmeseydi de gerçekten büyüselerdi ben kıskanç bir insan değilimdir ama göğsü büyük olan kadınları çok kıskanıyorum plajda eşimleysem iri göğüslülerin yanına oturmaktan kaçınıyorum çok moralim bozuluyor hatta bu yüzden sırf kıskandığım için kavga etmişimdir eşimle sık sık ne yazık ki bu sorunu ne unutup kabullenmeye çalışabiliyorum ne de ameliyata cesaret edebiliyorum zaten eşim de kesinlikle karşı çıkıyor kendimi çok ama çokk eksik hissediyorum yaz da geldi kabus başlıyor silikonlu südyenlere devam edeceğiz haaa bu arada unutmadan bu yaz şeffaf giyip sütyen takmıyorlar haberiniz olsun eğer etrafta böyle tipler görürseniz hele de göğüsler iriyse saldırın arkadaşlar linç edelim onları bizi çatlatmaya çalışıyorlar allah bize nasip etmemiş napalım vermemiş mabut neylesin mahmut benden size tavsiye zamanınızı ve umutlarınızı bu işlere harcamayın hepinize iri göğüslü günler diliyorum...buyrunnnnnnnnn
Son düzenleyen: Moderatör: