Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Eer doal yntemlerle bu i olsayd bu ariv olmazd...

A

arzutican

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi arzutican
arkadaşlar üzgünüm :çok üzgünüm:ama ne yazık ki bu gibi yöntemler zaman kaybettirmenin yanı sıra hayal kırıklıkları da yaşatıyor sabredin sabredin diyorlar şunu deneyin bunu deneyin yok arkadaşlar olmaz ne doğal yöntemler ne de kremler haplar bir işe yaramıyor kaslanıyoruz dikleşiyorlar ama büyümüyorlar 2-3 beden büyütenler ise kaslarını geliştirdiği için çeper de genişliyor yani göğüsler olduğu yerde kalıyorlar ben 28 yaşındayım ve inanın bu yöntemleri ben de denedin hem de sonunda hasta oldum 1 ay yataktan kalkamadım hala hastayım iyileşemiyorum öksürük burun akıntısı boğaz ağrısı toparlamaya çalışıyorum...şunu söyliyim keşke umutlarımız boşa gitmeseydi de gerçekten büyüselerdi ben kıskanç bir insan değilimdir ama göğsü büyük olan kadınları çok kıskanıyorum plajda eşimleysem iri göğüslülerin yanına oturmaktan kaçınıyorum çok moralim bozuluyor hatta bu yüzden sırf kıskandığım için kavga etmişimdir eşimle sık sık ne yazık ki bu sorunu ne unutup kabullenmeye çalışabiliyorum ne de ameliyata cesaret edebiliyorum zaten eşim de kesinlikle karşı çıkıyor kendimi çok ama çokk eksik hissediyorum yaz da geldi kabus başlıyor silikonlu südyenlere devam edeceğiz haaa bu arada unutmadan bu yaz şeffaf giyip sütyen takmıyorlar haberiniz olsun eğer etrafta böyle tipler görürseniz hele de göğüsler iriyse saldırın arkadaşlar linç edelim onları bizi çatlatmaya çalışıyorlar allah bize nasip etmemiş napalım vermemiş mabut neylesin mahmut benden size tavsiye zamanınızı ve umutlarınızı bu işlere harcamayın hepinize iri göğüslü günler diliyorum...buyrunnnnnnnnn

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Konu Sahibi arzutican
neden boş iş olarak nitelendiriyorsun ki.sonuçta her yöntem denemeye değer.sonuç alınan şeylerde var fakat senin karşına çıkmadı herhalde yada sen uğramıyorsun.araştırıyoruz uygulayanlardan duyuyoruz tecrübe ediniyoruz.kremler bile en basit örneği alabilecek gücü olan alıyor deniyor almak isteyenede olumlu yada olumsuz fikir veriyor.bu yazı için başlık açmana gerek yoktu bence.

• Konu Sahibi arzutican
ya hevesimizi kırmayın,umut fakirin ekmeğidiryerimseniben

• Konu Sahibi arzutican
arkadaslar o kendi umudugunu yitirdigi icin bizede bulasmak istiyor.. bosverin evet diyin gecsin boylelerini.. hem sanane ki kim ne yaparsa yapsin ne diye karisiyosun canim kardesim.. sen yapmiyorsan yapamadiysan yapma..

ama kimsenin umudunu kirma belki sahip olduklari tek sey odur.. ve oylede zaten hayata umutla tutunmasan hayat nereye kadar ?? ..

çok güsel söylemişsin canımalkisalkisalkis

• Konu Sahibi arzutican
arkadaşlar yanlış anladınız beni umudunuzu neden kırmak isteyim ki sadece böyle şeylerle uğraşarak zaman aybetmeyin ve aynı zamanda da sağlığınızı kaybedebilirsiniz bunu istemeyşz dimi siz vücudunuza bol miktarda ostrojen hormonu yükleyerek kanser riskinizi arttırmıyor musunuz büyük göğüslere sahip olup da sağlığınızı kaybetmeyin ben bunu söylemeye çalışıyorum...

• Konu Sahibi arzutican
xxxxxxxxxxxxttttttttttttttttttttttttttpppppppp

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Konu Sahibi arzutican
burdakı kımse cahıl de degıl akılsız da bılmeden etmeden kımse bısey yapmıyoda bı baskasına tavsıye etmıyo da herkes bılınclı sekılde yapıyo ne yapıyosa cnm ayrıca guzel gelısmeler sonuclar gormesek emın ol bızde bos bısey ıcın ne ugrasırız ne vakıt harcarız cokda guzel buyuyo valla kor degılım allaha sukur vede buyudugunu hem gozlerımle goruyorum hemde mezro yanlıs gostermıyo yanı ayrıca ıcılen caylar asırıya kacılmadıkca cok da faydalı vucuda gunde bı bardak ıcılen rezene adacayı kımseye bısey yapmaz ve cokda faydalı o zaman ostrojen var dıye maydonoz da yemeyelım olurmu oyle sacma sey dogal olmayan bın turlu sey yenılıyo ıcılıyo yanı kadar zararlı yedıgımız ıctıgımız sey var bunlar dogal en azından yanı lutfen kımsenın umudu kırılmasın arkadaslar denemeyen bılmeyenlere degıl tecrubelerını sızlerle paylasan arkadaslara ınanın lutfen :lepi:

• Konu Sahibi arzutican
ya amaaan napıyosanız yapın kardeşim banane elalemin derdi beni gerdi isteyen istediği kadar uğraşsın allah allah doğru hepiniz kültürlü insanlarsınız maşallah bilgi paylaşımı yapalım dedik burası umut çiftliği değil isteyen istediği yorumu yapabilir okumayın o zaman ya da zahmet edip cevap yazmayın

kızlar kimse kimsenin kalbini kırmasın,burda bi amaç için uğrasılıyo,aksi görüşü olanda olabilir ve bunu belirtebilir her türlü olumlu olumsuz düşüncelerde paylaşılmalı bence,ama önemli olan birbirimizi kırmamak
bende o kadar çok çaba gösterdimki o kadar çok şeyler denedimki hep bi umutla...
6kutu breast gain+kremini kullandım,2kutu longda kullandım,4kutu actibreast kullandım,küç kullandım,adaçayı,nar çayı kullandım,hurma yedim,nar yedim,masaj yaptım,doğum kontrol hapı bile kullandım...ama elde ettiğim sonuç ne biliyomusunuz gecici bi dolgunluk :çok üzgünüm: o da gitti zaten ve bu kullandığım kremlerin vücuduma ilerde bi zarar vermeyeceği ne malum ....
kimsenin umudunu kırmak istemem ama bu kadar denediğim şeyden sonra büyümeliydi diye düşünüyorum senağlama
ve o kadar üzüldümki anlatamam bu çabalarımın bosuna cıkmasına
silikon yaptırmaya karar verdim,inşallah temmuzun sounda olucam
ama umarım sizin denemeleriniz bosuna gitmez ve istediğiniz ölçülere ulaşırsınız...

teşekkür ederim karaçiçek ben de bunu söylemek istiyordum yoksa niye umut kırmaya çalışayım ki sonuçta herkes ortak amacı mutluluk mutlu olalım ki mutlu bir toplum oluşturalım öz güveni yüksek insanlar kendilerini beğenir, eksik bulamaz eğer bu bizim için gerçekten eksikse o zaman tamamlamak için sağlığımızı riske atmak yerine daha sağlıklı doktor tavsiyeli %100 sonuç veren yöntemlere itimat edelim hem doktorlar bu gibi şeylere hiç sıcak yaklaşmıyorlar uzman tv de bir cerrah bu konuda oldukça ilginç açıklamalar yapmış burada kavga etmek değil gayem ben bu kadar muzdarip olduğunu bilmiyordum açıkçası meğer bir kısım insanın kanayan yarasıymış valla ben de 2.çocuğumu düşünüyorum yakında Allah kısmet ederse eğer 2.de de büyüme olmazsa son durağım doktor olacak benim hedefim bu ben umudumu kaybetmedim hala daha umutluyum ama sağlığımı kaybetmekten korktuğum için o yöntemlere kapım kapalı herkese umut dolu günler diliyorum

kızlar işin gerçeği ne biliyomusunuz ergenlik boyunca herkesin göğüsü farklı büyür kimisi küçük kimisi daha büyük ama belli bir büyüme kapasitesi varsa ve ergenlik boyunca o kapasiteye ulaşamadıysa daha sonra büyümesi için ekstradan yaptığınız şeyler ancak o dolmayan kapasiteyi doldurur mesela belki dört cm.daha büyüyecekti ama büyüyemedi kullandığınız ürünler en fazla dört cm. daha büyümesini sağlar eğer hiç kapasite yoksa zaten hiç büyümez yaptığınız şeylerde boşa gider bence olay budur hiçbir zaman küçük bir göğüs kocaman olamaz en fazla büyüyeceği kadar büyür bende öyle oldu oestroyla dört cm. büyüdü sonra ne yaptıysam daha fazla büyümedi demekki kapasitem buymuş

o zaman benım kapasıtem baya bı var cnm 7 cm buyume var suan 5 ay oldu ve ben dahada buyuyecegıne ınanıyorum oyle aman aman olmaz belkı ama yınede bı beden daha buyuyecek gıbı sankı suan 75 bı 80 olsa yeter bana zaten :lepi:

ya yalnız burda bi yanılgı var sayılı olan göğüs altı ölçüsüdür yani o kopçanın olduğu uzun şeridin boyu uzuyor bu durumda, bence siz daha çok a dan b'ye c'ye geçmek istiyorsunuz ki bu tam göğsünüzün en şişkin yerinden aldığınız ölçü ile göğüs altı ölçüsü farkıyla ayarlanır. yani göğsünüzün yuvarlaklarının büyümesi a b c d değişimini sağlamalı, diğeri biraz mantıksız oluyor.

nez 7cm nasıl büyüdü valla bu bir mucize şanslısın ne kullandın birde kaç yaşındasın çünkü belli bir yaştan sonra çok büyümediğini biliyorum arkadaşın dediği gibi canım 75den 80e geçiş değilde abcd ölçüleridir önemli olan bedenin 75se bu değişmez değişen kup ölçüsü yani abcd dir önemli olanda odur zaten 75,80,85 olması değil büyüklüğünü abcd belirler mesela güzel ve ideal olan bence c yada d bedendir

c süper bence :) d biraz b büyük.. bide şöyle bişey var göğüsler çok büyük olunca insan biraz daha yaşlı gösteriyor, ufak göğüslü 40 lı yaşlardaki tanıdıklarım nedense gözümde hala 20li yaşlarda gibiler :KK70:

amaaaaaaaan ben kücük mücük idare ediyom iste napcam büyük gögüsü hem ilerde onlar sarktimi cok kötü görünüyor hic yoktan iyidirkaydirigubbakcemile5

nez 7cm nasıl büyüdü valla bu bir mucize şanslısın ne kullandın birde kaç yaşındasın çünkü belli bir yaştan sonra çok büyümediğini biliyorum arkadaşın dediği gibi canım 75den 80e geçiş değilde abcd ölçüleridir önemli olan bedenin 75se bu değişmez değişen kup ölçüsü yani abcd dir önemli olanda odur zaten 75,80,85 olması değil büyüklüğünü abcd belirler mesela güzel ve ideal olan bence c yada d bedendir

canım cok oyle buyumedı 7cm tamam ama benım hıc yokdu yanı o yuzden suan elıme gelıyo yanı ama suan bı 7 cm daha buyuse ıste o zaman cook fark edecek zamanla ıns oda olur benım yasım 22 cok da kucuk degılım ama buyuyecegı varmıs demekkı tetıklenmek ıstıyomus yanı benım olcum sırttan oldugu ıcın 80 canım ama hıc alakası yok yanı 80 le yanı cup 9 oluyo 78 alt 87 ust yanı bu durumda 80 B oluyo sanırım ama kucuk yınede yanı belkı d olunca daha ıyı olur dedıgın gıbı cnmopuyorumnanaktan

amaaaaaaaan ben kücük mücük idare ediyom iste napcam büyük gögüsü hem ilerde onlar sarktimi cok kötü görünüyor hic yoktan iyidirkaydirigubbakcemile5

tebrikler, elindekinin kıymetini bilmek lazım, erkek gibi olmadığı sürece bence ufak göğüs daha makul hem daha az sarkıcak hem gerçekten ileride yaş ilerledikçe genç görünecek vücudunuz. :) bnm cup ölçüm B mesela çok küçük denemez avucumdan taşıyor yani ama daha büyük olsa mıydı, hayır... hamilelik yaş vb sarkacak ileride, ne kadar büyürse toparlamak da o kadar zor olur...

bıde bızımkı tassa zaten yetecek de ancak dolduruyo avcumu benım zaten fazlasında gozum yok ama en azından soyle gogus gıbı dursun hatlarıyla falan yanı alt cızgısı falan yenı yenı bellı olmaya basladı buyudukce az daha dolgun olsa soyle tam olacak hıc sarkacak gıbı durmuyo benımkıler valla hem kucuk hem dık yanı hele bıde buz masajıda yapıyorum kı dımdık oldu bu sekılde buyur ıns sarkma olmadan:lepi:

X