- 15 Nisan 2017
- 13.477
- 15.909
- 298
Arkadaşlar merhaba,yaklaşık 10 gündür ayakta iken bayılıp düşecek gibi oluyorum.(daha önce bayılmadım)bazen boğazımı biri sıkıyormuş gibi oluyor boynumun sağ ve sol tarafları kasılıyor bazen.Bu şikayetlerle nörolojiye gittim kanıma bakıldı önemli bişry yok dendi fakat EEG bozuk dedi geçmiş olsun dedi doktor.Yıkıldım resmen ilk bebeğim geldi aklıma Allah onunla geçirecek sağlıklı uzun yıllar nasip etsin inş.Tomografi istedi onun sonucuna göre ilaç yazacakmış epilepsi olmamı önlenecekmiş o ilaç.
Kafandan darbe mi aldın dedi almadım dedim.Belki bebekken aldım şimdi çıkıyo ne biliyorsun dedi
Babsm beni 1.5 yaşımda yataktan yere fırlatmış bi de lisedeyken kafama yumruk atmıştı derim kesilmişti bunlar sebep olabilir mi acaba.Başka doktora gitmeli miyim beyinle ilgili bir ilaç sonuçta kullanmaya korkuyorum.tomografide de bişey çıkmasa bari...Bu şikayetleri yaşayanlar Arasında benim gibi tanı konulan var mi aranızda kızlar başka doktora gitmeli miyim
Kafandan darbe mi aldın dedi almadım dedim.Belki bebekken aldım şimdi çıkıyo ne biliyorsun dedi