eeee arkadaslarrr izin zamanii yaklasiyoo;) gelin fikirlerimizi paylasalimm

hasretim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2012
118
0
arkadaslar bi cogumuz her sene yazin izine gidiyoruz kimimizin ailesi kimimizin sevdikleri orda :))) peki giderken neler götürüyosunuz
kiyafet cikolata vs..... ben merak ediyorum kim kime neler götürüyor her sene telas yapiyorum heycanda var tabiki sizlerden fikir almak istedim bi arkadasim demisti ben sucuk bile götürüyorum demisti sasirmstimmm:KK66:))) tabiki gönül isterkkiii herseyi götüreli ama olmuyor:) yük hakki zaten ortada 8.ayin 9u türkiyedeyim insallah yani ramazan bayraminin ikinci günü oluyorrr arkadaslarimm:)) sizlerden aciklamali fikirler neler götürduklerinizi yazmanizi bekliyorummmm arkadaslarrrrrrrrrrr simdiden cok tesekkur ederimm :KK66:))

bizde biletleri aldik agostos 14. de istanbuldayiz insallah.

ben gecen sene parfüm ve cikilota almistim erkeklerede lacoste tisort. babam icin ise rocfor peynir götürüyorum iki kilo kadar:KK56:

bu sene makyaj malzemesi talebi var iste rimel fondöten v.s burda daha ucuz cünkü. birde garnierin bakim ürünleri cikolata olmaz olmaz zaten bu sene parfüm almiyacagim hersene parfüm alinmaz yanii:KK19:hem bi kisi olsa neyse en az üc kisiye parfüm al bi üc kisiye tisört al al alll:KK6: cikolatayi da aldiden alsam ucuza mi kapatsam:KK53: isin kötüsü babam eski almanci ucuz ürünleri taniyor.

yani bende eski almancilar gibi bi schauma sapmuan bide aldi cikolata nivea krem götürsen ne olur yani nostalji yapmak istedim derim:KK53:

bu arada sampuan türkiyede hakiketen pahali giderken kendim icin üc bes tane götürmeyi düsünmüyor degilim.

sucuk salama isine gelince eltim 30 kilo kiyma götürdü ailesine sen ne diyorsun:KK53: bizde sastik kaldik esimle megersem kaynanamlar hergidislerinde kendileri icin 40 kilo et götürüyorlarmis. saka gibi degil mi sanki adam kesmis valize koymuslar :KK53::KK53:

türkiyede pahaliymis, canim iki uc ay da eti az ye , sebze ye bol bol degil mi yani :KK19:

Canim öncelikle gule gule git gel hayirlisuyla
Dedigin gibi gercekten cok pahalı Türkiye'de
Kozmetik ürünleri parfümde aynı sekilde
Tabiki :KK66: bu arada ben götürüyorum
Schuma sampuan:KK66: kendim kullanmıyorum
Ama aileme götürüyorum annemin sacına
İyi gelmisti:)kendi sampuanim garnier ince
Telli oldugu icin bu iyi gelmişti her neyse
Kiyma sucuk işine gelince :KK66:zaten burda
Yiyoruz Türkiye'nin eti kiymasi gibi varmi imhhhh
Oyle degilmi??? Cok et obur degilim ama
Severim :KK66: gercekten bende arkadasımdan
Duyunca şaşırdım ona kayınvaliden
Gibi götürüyormuş :) ne diyelim artık olabilir
Mozerella peyniri götürürüm bende cok severiz
Kahve vazgeçilmezim zaten suan aklima gelen bunlar
Heycan bastı vallahi:KK66: buarada sen nerde
Oturuyosun canim :) ben Dortmund'dayim

Canim buarada yazmayı unutmuşum :KK66:
Aldinin Fındıklı çikolatası cok guzel
Ben milkanin yanında ondadnda alıyorum
Nusbeiser:KK66:))

ben kölnde oturuyorum. uzak sayilmayiz, evet aldinin cikolatasi güzel. ben sampuanlari deneyerek kullaniyorum garnier yaramadi bana ama garnierin yüz bakim ürünleri cok iyi . izin herdaim masrafli oluyor bilet hediye felan, bu sene hic hediye almicam dedim am gene dayanamadim:KK31:

Evet canim yine alınıyor iste :KK66: gecekten
İzinden önce bi masraf izinde zaten oyle:KK66:
Baya bir pahalıya mal oluyor :KK66:
Eee Türkiye'de de herseyi yapmak istiyosun
Sende bir kerede deger yani:KK66: napalim
Artık evet yakınız Köln cok guzel bi stad
Gezmeye gelmiştik gecen sene Köln boondan
Uçmuştum :KK66:

aldi findikli cuklata bolca sonra kahve sampuan hediye sucuk peynir sürme yani kendimize aslinda bosuna yük iste bosda gidilmiyo

aldi findikli cuklata bolca sonra kahve sampuan hediye sucuk peynir sürme yani kendimize aslinda bosuna yük iste bosda gidilmiyo

evet canim haklsin biseyler götürüyoruz isteyerek aliyorum heycan veriyor bana :) sürme peynirmi götürüyosun canim hangi kaufdan aliyosun :KK66:

X