Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
1 yaşına kadar yastık yok!o yüzden ben de yatırmıyorum.şu an 9 buçuk aylık.1 yaşı doldurduğunda da ben de delikli bebe yastığı war onu bi deniicem hawa geçiren yastık,bakalım uyuyacak mı.uyumazsa zorlamııcam.eninde sonunda kullanıcak yastık:)silikon yastıkları war çok ama hiç kullanmadım dediğim gibi daha.
ben ilk 2 ay yastık kullandım...kızım rahat bir şekilde de yatıyordu...ziyaretimize gelen bir arkadaşım "kullanma doktorlar 2 yaşa kadar tavsiye etmiyor" deyince bıraktım ama açıkçası hala neden tavsiye edilmediğini de bilmiyorum...nedenini bilen var mı?
ben ilk 2 ay yastık kullandım...kızım rahat bir şekilde de yatıyordu...ziyaretimize gelen bir arkadaşım "kullanma doktorlar 2 yaşa kadar tavsiye etmiyor" deyince bıraktım ama açıkçası hala neden tavsiye edilmediğini de bilmiyorum...nedenini bilen var mı?
merhaba oğlum yastıkta rahat yatmasına rağmen geceleri kullanmıyorum ,gündüzleri kontrol edebileceğim zaman kullanıyorum.doktorlar önermiyor çünkü bebeğin uykuda başını döndürüp yastığa burnunu gömüp boğulma ihtimali var.ayrıca aynı nedenden yumuşak yatak da önermiyorlar.belki 1 yaşından sonra delikli yastık denenebilir diye düşünüyorum